Kommentarer fra vores gæster …

Marts 2017

“Fantastisk”
Var der sammen med min kæreste i weekenden. Deres Tapas menu er helt fantastisk og man bliver mæt! Rigtig gode retter med god smag og derudover også en masse forskelligt. Rigtig god stemning skabt af en fantastisk tjener. Vil til hver en tid anbefale dette sted og vi vender også tilbage 🙂 Thomas Bjørn Bonde

“Halvtolv”
Vi havde den fornøjelse at få et festmåltid bragt til adressen ‘Halvtolv’ i lørdags. Vi skal hilse fra alle gæsterne og sige det var en fornøjelse og de kan ikke spise mere. 🙂 Kirsten og jeg siger også mange tak og skulle vi befinde os i København vil jeres restaurant
bestemt være et af de steder vi gerne vil besøge (og helt bestemt anbefale!)
Med venlig hilsen
Johnny

Muy buena atención!! Excelentes las tapas, las bebidas y los postres. Con música y buen ambiente. Para ir con amigos y pasar un rato agradable. Lo recomiendo!! Patricia R

Det var vores første besøg og absulut ikke sidste gang. Vi blev budt velkommen af et par friske tjener og vist hen til vores bord. Den kvindelig tjener ved vores bord, var meget imødekommende og professionel. Der var fyldt i restauranten, det er helt sikkert en god idé at reserverer bord på forhånd. Vi bestilte en menu på 14 små lækre retter. Maden kom meget hurtigt og var meget lækkert og velsmagende. Selvom der var travlt i det lille hyggelige lokale, havde vores tjener et godt overblik og sørgede godt for os. JLJ_PLJ
This is certainly a tapas restaurant to recommend! The staff is super nice, funny and welcoming, and the food was great. We were not super hungry so we got 2 dishes per person, yet they recommended you get 5-6 to split between two people. The dates wrapped in bacon and the tempura vegetables were amazing, and a great combo as well! The atmosphere is cozy and perfect for a relaxed family dinner as well as a formal date. Definitely some of the best tapas we’ve ever tasted! marthinasandberg


February 2017

“Kvaliteten er højere end andre tapas restauranter”
Tak for en dejlig aften! Vi nød vores 14 retters tapas menu. Der var rigeligt mad. Og alle retter var af en høj kvalitet. Selv de kedelige tapas, man normalt ikke regner for noget og ikke spiser, var lækre. F.eks. Spansk omelet med kartofler er tit en kedelig og tør sag som bære præg af genopvarmning – men på Pintxos var den frisk lavet, lun og god. Personalet havde travlt, men var søde, smilende og opmærksomme. Vi glæder os til vores næste besøg. Bente K P

“Very good tapas”4 of 5 stars
For a proper ‘Spanish restaurant experience’ you need great tapas and great people – Pintxos has them both – unfortunately also the prices are great, which is the only thing reminding we are not in Spain. Copenhagen is altogether heavily overpriced, so that’s not the restaurant’s fault. Try this! Samondo

“Tapas”
Vi besøgte stedet i forbindelse med diners week .Fyldt restaurant,som ikke er ret stor,men var heldig at få et bord med lidt luft omkring,ellers sidder man tæt.7forslellige tapas til forret,som smagte fantastisk.Der efter en meget velsmagende bøf med tilbehør.!ligeledes en super cheesecake til dessert.Betjeningen absolut ikke noget at klage over.Dejlig aften med levende musik. Gerda Lind H
5 of 5 stars1 uge sidenAnmeldt af Trine22
Har været her et par gange, og det har været lige fantastisk begge gange. Virkelig lækker tapas menu og helt fantastisk autentisk betjening. Jeg glæder mig meget til at komme tilbage

“Spansk romantik”
Aldrig hørt om denne restaurant, men valgte denne til Dining Week. Og vi blev positivt overraskede. Lækkert sammensat menu med tilhørende vinmenu, og levende musik med vokal.  ravnefar

“Hyggelig og rart.”
Vi var der for dinning week. Vi fik et hyggeligt bord i hjørnet af restauranten. Min kæreste sad klemt mellem vores bord og et andet bord ( eneste ting som var øv ved oplevelsen). Tjenerne var smilene og hjælpsomme, god service og meget meget lækker mad ! Værten gik rundt og hyggede om folk hvilket gav en super god stemning med det autentiske (ikke for høje) live musik. Tak for en hyggelig og romantisk aften. Stine B

January 2017

“We didn’t expect to much since we just needed a quite fast dinner. We had a nice surprise. The fixed 8 course tapas menu was really creative and well prepared. Better than you will get in many Spanish restaurants. They simply expand your understanding of the word tapas. Nice service, even if the waiter was a little bit to loud and “spanish” this said with a smile.” Niels Peter P

“gourmet tapas i centrum af København”
Efter råd fra en kollega til at komme Pintxos til middag med min kæreste. Vi tog menuen i dag på råd fra tjeneren, meget nyttigt, som har tjent os en smag af tapas (top 6 på listen), en hovedret af kød eller fisk og en dessert. Tillad mig at definere tapas "Gourmet" (fremragende!): Dato shell indpakket i bacon, som har fortryllet mig, og stegte rejer krydret med peber sauce var lækkert; Vi begge valgte skålen af fisk: havtaske gryderet, frisk, flavorful og velforberedte; Endelig dessert, meget god, med en delikat smag og afbalanceret smagsoplevelser som hele middagen. Fair at sige, at på trods af prisen er i overensstemmelse med danske standarder (som ikke er lav) omhu og opmærksomhed på alene kunden er værd bekostning: ejer, italienske, var meget venlig og tilbød os to kaffe efter et måltid og to glas mousserende vin drukket, mens du venter. Leonardo L

“Skøn 14 retters tapas menu – rigelig mad til en meget fair pris. Meget venlig og imødekommende betjening selvom restauranten var helt fuld.”  Jens B

“Vi valgte individuelle tapas, 5 stk. er rigeligt til to voksne. Virkeligt velsmagende. Betjening er helt i topklasse, venlig og yderst professionel.” Susanne S

“Absolutely fantastic food and service. Just got home from my girlfriends birthday, and every one of the 14 dishes were just perfect! Would very much recommend!” Andreas D

“Vores døtre og min mand og jeg fik en meget lækker 14 retters tapas menu med vin. Meget lækkert og man kommer nemt til at spise for meget. Velbesøgt af nåde lokale og turister. Absolut anbefalelsesværdig.” LouiseMuldorff”We arrived at the restaurant after a late flight. It was around 23:00 and they still welcomed us to a table. The server only allowed us to order the meal deal because we “arrived so late and the kitchen was closing” (This “meal deal” actually consisted of three courses and was pricey so I’m thinking they were trying to make our late arrival worth while for them). Nonetheless, we obliged because we were hungry and it was late. The first course was a variety of the tapas and was delicious, but small. The second course was a meat plate with potatoes and vegetables- also very delicious. The desert was a lemon cake and very refreshing. We also ordered two glasses of wine. Overall, the meal came out to around 100€. It was pricey, but we have come to figure out that eating out in Copenhagen isn’t friendly on the budget.” Kasey Van Gelder

“Ikke noget at klage over 🙂 centralt beliggenhed i en meget charmerende gade i byen, dog svært med parkering 🙁 God modtagelse, lækker mad(vi valgte Tapas menu på 14 retter), hyggelig indretning og en sød og opmærksom betjening af 2 spanske tjener 🙂 anbefalings værdi!!” Bat-Zion Kaaber

“Nytårsaften”5 of 5 stars
Vi ankom kl. 19.00 og allerede her blev vi taget godt imod, med store smil og hjertelighed. Bestyreren spillede lidt højt musik, men bare rolig jeg skruer ned igen vi skal bare sikre os personalet er oppe i gear 🕺 og det fik han. Vi fik en dejlig 5 retters menu med dertil afstemte vin. Maden var i top og absolut pengene værd. Der var hele aften god stemning og liv uden det løb fra dem. Vi besluttede vi måtte besøge dem igen til en gang tapas engang i 2017. Jørgen T

December 2016

“Skøn tapas”
Vi var et selskab på fire til aftenspisning. Vi valgte alle en 14 retters tapasmenú med rødvin til. Lækkert og veltillavet, små retter men med 14 i alt, mere end rigeligt til at blive stopmætte. Hyggelig atmosfære og sted. Morten H

“Venlige tapas restaurant”
Meget livlig restaurant nær søerne i København. Restauranten ligger i kælderen gulvet, men har i løbet af sommeren en smuk terrasse i gården. Det er altid i høj efterspørgsel, så en reservation anbefales. Restauranten har en meget stort kort, men har ofte Menu tilbud, der er virkelig billig og forenkle valget. Tapas er fint og dele i menuen kamp. Kød retter er stor! Tjenesten er meget venlige og autentisk, da det er spansk. På grund af de ofte meget fuld restauranter det kan nogle gange tage et stykke tid, men tjenesten er generelt meget god og altid venlig. Vi kan lide at gå der – og ville helt sikkert vende tilbage. Sus-Joerg
“Alle pengene værd”
Besøgte restauranten en lørdag aften hvor der var ganske mange mennesker. Betjeningen var stadig rolig og personlig. Fantastisk tapas menu. Selv om der var levende musik kunne man stadig tale sammen. Det passede os godt vi kunne blive siddende og få kaffe og drinks efter middagen. Kan klart anbefales. janegrabing
 We had a nice evening with the children and we enjoyed great food, tasteful wines and excellent service (fair prices). RuneM365
“Dejlige Tapas og god Paella”
Dejlig spansk mad. Deres Tapas er rigtig gode & Paellaen er som i Spanien. Godt vinkort og rigtig god service. Støjniveauet er dog højt da det er i en kælder og man sidder meget tæt. hej0r
 Truly tasty food, warm, friendly and professional service. Special thanks to our waitress Olga; her great sense of humour made the experience even better! Thank you Pintxos! Flipzo

November 2016

“Little bit of Spain”
Tapas restaurant selling top quality tapas. We had the 14 dish menu. A bit of everything. Everything tasted very fresh and seasoned to perfection. The staff were great all very friendly and tentative. Recommend you book as was quite busy. Definitely include this restaurant on your trip if you enjoy tapas. Dinger25

“Weekend i København”
Det er ligesom at være hjemme … store fødevarer top vært … altid et besøg værd … musik på lørdag nætter … at afslutte aftenen … Bravi…Francesca P

“God tapas”
4 of 5 starsVi besøgte stedet inden en biograf tur. Fik en 14 retters tapas menu inklusiv dessert og kaffe. God varieret og smagfuld tapas og afslappet betjening. Jan W

Meget hyggelig spansk restaurant. Vi fik super lækker tapas, varieret, smagfulde, kolde og varme små retter serveret med lækker vin. Imødekommende betjening og god atmosfære. Spansk sang og dans som ‘ekstra’ aftenindslag 🇪🇸 Prøv det 😎 Kim P

Vi var inviteret af nogle gode venner, så da tjeneren – meget kvik og morsom, foreslog den tolvretters menu (tapas), og gudskelov bestilte vores værter menuen. Det var alt sammen forrygende godt: Lammekoteletter, der var til at tygge med øjenbrynene! Lækre tigerrejer (som jeg ellers aldrig spiser) og meget mere. Dertil dejlig koldt spansk øl. Herligt! Kommer igen! Albert N

Skøn middag med gode spanske retter serveret af et engageret team. Vi kommer gerne igen med store forventninger. MichaelNyboe
 Nice service n excellent food….really enjoyed the atmosphere, The restaurant was just next to our hotel. Shareen S
“Et fremragende måltid!”
Anbefalet af venner, kom vi til Pintxos. Bare indkvarteret på bordet, er vi tilbudt en gang et glas Prosecco. Under vejledning af Andrew, ejeren, vi starter med en plade af tapas og følge en dejlig havaborre grillet, ledsaget af en duftende hvidvin "Flor Innate". Til dessert, en cheesecake af huset. Hvad kan jeg sige, alt var perfekt. Priserne gennemsnit, så betragtes som kvaliteten af råvarer. venligt personale og afslappende atmosfære. Anbefales! Kalinca T

Engagemang och service på högsta nivå med en ljuvlig spansk tapas när den är som bäst Carl-Johan Billing

Excellent staff, food and atmosphere. We ate here on a Friday night as a group of 6 and had the best time- live music, great ambiance and the food was fab! Recommend 14 courses!! We all rated it 9/10 or 10/10! Thanks for starting our first night in Copenhagen off on the right foot! Xxxx Emma Bell

Der var meget travlt og meget fyldt. Finn Andersen

Oktober 2016

 Beautiful setting and the food was interesting and very delicious. The staff were so professional and very friendly. Overall the experience was amazing and I would definitely go back. YasmineSchultenkamp

“Velsmagende, støjende og trange …”

Tapas smag og hurtigt komme til bordet. Vinen anbefaling var fremragende. Det er meget tæt og også meget støjende (weekend) der. Service var god, men lidt for løs i tone. Karsten M

Var der på et tilbud samme dag – tapas for 290 kr. Maden var der ikke noget at udsætte på. Men det var heller ikke fantastisk. Og hvis jeg skulle have betalt de 436 kr. de siger at tapasmenuen normalt koster, ville jeg være blevet godt sur. Det er de 14 små anretninger og et glas cava ikke værd. Sjovt nok er der også mulighed for at få det hele på tilbud stort set hver eneste dag. Ok til prisen – men……. Tjeneren søgte generelt at sælge de dyreste vine, men vi fik lov til at bytte den han anbefalede da den ikke faldt i vores smag (alt for meget egetræ i den hvidvin). Tak for det. Peter M

“for sofistikerede til hvad vi ønskede.”

For dem, der nyder enorme tapas og pintxos, vi synes er en god idé denne restaurant for et let måltid til middag. Tværtimod restauranten er sofistikeret med smukke gourmet tapas, indtil meget velsmagende, men meget begrænset udbud og derfor meget dyrt at foretage en mindre samme måltid. Bliver en fredag var helt fuld og med en voldsom larm. Det er godt, men det er ikke det, vi ønskede. Paula C

“riquisimas tapas og meget god opmærksomhed”

fremragende spansk restaurant, udvælgelse af lækre tapas, baby tilbage ribben og utrolige omelet!. meget god opmærksomhed, alle munter og venlig. Det adgang fra gaden og hotellet Ibsens Ines G

 Surprising good tapas — especially the jamon, the shrimp. Strong selection of spanish wines as well. Rayu1102013

Dejlig hyggelig sted i fantastiske Copenhagen, Vi fik en varm velkomst af en herlig frisk tjener. Han fortalte lidt om maden de havde. Vi fik alle 4 stor Tapas menu. Der var virkelig smag på maden herligt. Vi er mest til italiensk vin, men må rose vin tjeneren, han kom med en dejlig vin, som vi drak alt for meget af. Alt i alt Fantastisk aften. Kun osten var lidt normal. Kristian B
Tjenerne var meget hjælpsomme, opmærksomme og sjove. Birthe Andersen

September 2016

“Wonderful Experience”
We came in for my boyfriends birthday and were totally blown away by our experience. Genuine, sincere, friendly service, fantastic food and great wine. Thank you so much for making his day special, we will be back……….. maybe for my birthday! Helena111

Utrolig dejlig stemning, mad, lokaler og betjening.
Perfekt til at holde fødselsdag mm Birgitte

Super mad. Jeg har besøgt Jeres restaurant 3 gange.
Betjeningen er super. Jette

Jeg elsker den skønne stemning der er mellem personalet :o)
desuden var jeg der OGSÅ i går på min fødselsdag, og spise. Jeg følte meget helt speciel og varmt betjent…. UOVERTRUFFEN J -jeg ELSKER det sted. Pia

August 2016

Good food and nice atmosphere. I could definitely return there another time. Laura Aho

Dejlig aften i gårdhaven. Vi fik ugens gastronomiske menu. Forret af af tapas som var udmærkede. Dejlig hovedret med sværdfisk og rejer, og god ost og chokoladekage til dessert. Vi fik en glimrende rødvin til det hele, som var blevet anbefalet af tjeneren. Imødekommende og opmærksom service. Jeppe Rasmussen

Det var den perfekte 1-års dag med kæresten! Andreas

Vi havde en rigtig god aften,
det er et meget dejligt sted og maden erhelt i top.
Man får en rigtig god betjenning og tjenerne er super gode. Henrik

Bestemt et besøg værd.
Dejlig atmosfære og skønt imødekommende personale.
Bestemt ikke sidste gang jeg kommer på besøg. Jeanne

Vi havde en fantastisk aften med dejlig spansk stemning 🙂
Glemte i øvrigt at rose jer for, at servere rødvinen med den temperatur den bør serveres ved John

Hej til Andrea og hele teamet hos Pintxos.
Tak for en super vellykket aften i lørdags. Vi havde en rigtig god aften og det var virkelig et dejligt arrangement. Tak fordi du Andrea havde forberedt alt nøjagtig som vi gerne ville have det – og tak for en i øvrigt også rigtig god tjener, som du havde sørget for var “vores” hele aftenen sammen med dig. Vi har også fået flere positive meldinger fra nogle af vores gæster, > som ikke kendte Pintxos i forvejen, så jeg er sikker på, at i også i fremtiden vil få nogle af de gæster, som var med i lørdags som fremtidige gæster – og tak for musikken. Når vi kommer til Danmark igen kommer vi ned en aften og spiser hos jer under lidt mere rolige forhold og siger tak.
Mange hilsener Lars

Selvom i glemte at servere dessertvin til desserten, som var indeholdt vores tilbud, kan vi ikke sætte en finger på hele arrangementet. Vi holder gerne vores firmasommerfest hos jer igen. Pia

Juli 2016

Kjære alle på Pintxos.
Det var veldig god mat!!
Alle mine gjester var veldig fornøyde og fikk kortet deres.
Tusen takk 🙂 Mvh Torunn

Travl og hektisk aften, men glad og imødekommende betjening.
Dejlig stemning i restauranten. Mvh. Jørgen

Det var en rigtig god aften med min kæreste.
vi var også inde og besøg jer i maj og det var mindst en lige så stor oplevelse denne gang og rigtig dejlig madkim

Altid perfekt.
Har aldrig nogensinde oplevet fejl eller mangler.
Uanset hvor travlt de alle har, føler man det ikke. De hygger bare
videre om gæsterne. Derudover er det bare den bedste tapas ever. Den slår klart de forskellige tapas vi fik på gran canaria. MajBritt

Det var en rigtig god oplevelse og vi syntes vi fik rigtig meget forvores penge. vi vil helt sikkert komme igen. Bente

Glad stemning blandt personale – tjenere som kokke, hvilket smitter meget positivt af på gæsterne. John

Super tapas menu med 14 retter.
Super søde mennesker der serverer. Vi kommer igen. Verner

Rigtig dejlig mad og god stemning.
Har allerede anbefalet stedet og vi kommer helt sikkert igen….. Wendy

Det var en virkelig fin oplevelse. Betjeningen var i top og allerede under besøget anbefalede vi restauranten til venner. Vi kommer igen. Maden var rigtig god – menuen var mere omfattende end forventet. Det var næsten synd for kødretterne at vi på det tidspunkt var ved at være mætte. Til gengæld brugte vi 3 1/2 time på menuen uden klager…Hjørdis

Jeg havde booket bord hos La Rocca, men til NÆSTE uge – Super tak for hjælp med at skaffe os plads hos jer i stedet.
Vi var alle meget glade og tilfredse. Mad og vin var helt fin. God aften. vh Kurt, Juni

Vildt lækker mad, hyggelig stemning og rigtig god betjening. Vi kommer helt sikkert tilbage Anders

Rigtig god betjening og absolute bedste tapas I Kbh!
Alle pengene værd.

Vi er altid glade og meget tilfredse med at være gæster hos Pintxos
– maden er supergod, rigelig, tjernerne er meget serviceminded –
specielt de kvindelige – atmosfærden super. Så vi er meget tilfredse
og kommer meget gerne igen.
Bedste hilsener, En meget tilfreds kunde, Lene

Fantastisk personale som er så flinke.
Vi har besøgt restauranten 5 gange og hver gang er det en rigtig god oplevelse.

Virkelig oplagte og snakkesagelige tjenere.
Vi spurgte til en ret der ikke var på kortet, som vi fik
efterfølgende fik serveret. Virkelig god service.
Bo, Juli 2016

Til rette vedkommende
Efter vi idag har benyttet det Early Bird tilbud, jeg fik lov at rykke
fra den egentlige reservationsdato, er jeg simpelthen nødt til at
sige, at bedre service skal man lede længe efter.
Søde, smilende og generøse tjenere, gratis kaffe, kage og cava til den
ene kuvert, vi havde betalt for.
5 stjerner herfra – maden var sublim og atmosfæren endnu bedre.
Tusind tak for en god oplevelse, fleksibilitet og kvalitet.
Vi vender uden tvivl tilbage til Pintxos!
Med venlig hilsen
Majbritt

Både mine gæster og jeg var helt høje da vi gik hjem.
Jeg var lidt nervøs for, om vi allerede ville være færdige med at spise kl 21,
fordi vi startede kl 19. Men jeres personale sørgede for, at der var
lidt tid imellem retterne og sørgede i det hele taget for, at alt
bare kørte glat. Vi gik først derfra kl 24 og alle uden undtagelse
havde haft en hel sublim aften.
Maden og drikkevarerne var perfekt og ligeledes var betjeningen.
Personalet er helt unikt og kan virkelig deres professionelle virke
samtidig med, at de er glade og fulde af overskud – også selvom
restauranten er helt fyldt op helt til lukketid.
Jeg har også skrevet en anmeldelse på deres FB side og jeg glæder
mig til at komme tilbage til Pintxos igen 🙂
Mette

hyggelige restaurant
super god betjening
dejlige mad 🍴
Rigtigt godt vinkort 🍷
Vi kommer helt klart igen
Sidsel

Dejlig oplevelse – perfekt sted at fejre sin graduation.
Lækker mad og rigtig søde tjenere 🙂
Maria

Super service og rigtig god mad i hyggelige omgivelser.
Kan absolut anbefales.
Jan

Det er hverken første eller sidste gang, jeg kommer på Pintxos. 😊
Anja

Vi havde en rigtig god aften. Lunefuld betjening med et glimt i øjet.
Lækker mad og gode vine. Jeg vil helt sikkert anbefale Pintxos til andre
og jeg vil også komme igen.
Hilsen Birgitte, Juni 2016

Rigtig mange tak for at I gjorde min fødselsdagsfest til en god og uforglemmelig dag. Alle mine gæster syntes alt var perfekt. Stemningen, betjeningen, maden og den super hyggelige gård. Jørgen, Maj 2016

Verdens mest fantasiske betjening og byens bedste tapas!
Line, Maj 2016

kom for at få en super romantisk aften,
og vi må sige det i den grad lykkedes, perfekt restaurant og betjening
Connie, Maj 2016

Søde tjenere, der sang med på de spanske sange og skabte god
stemning. Synes det er lidt dyrt men rigtig hyggeligt.
Kim, Maj 2016

Fantastisk sted med sydlandsk atmosfære og fantastisk mad.
Rigtig god betjening.

Vi havde en hyggelig aften med rigtig god mad.
Betjeningen var super og vi følte os rigtigt godt tilpas.
Tak for en god aften. John, Maj 2016

Meget varm velkomst, som at komme hjem.
Godt set med bord på
terrasesen, hvilket sammen med den fantastiske tapas, vinen og ikke
mindst det venlige og imødekommende personale understøttede
oplevelsen af at være under lunere himmelstrøg for en stund. Lidt
spanskundervisning blev det også til. Forøvrigt den bedste tapas, vi
har fået nogensinde. Tak for en dejlig aften.
Vi kommer igen. Thomas og Anita Maj 2016

Kære alle,
Tusinde tak på vegne af vores 28 gæster som havde en fantastisk aften:)
Som altid superb mad, vin og den mest fantastiske service i alle altid yder.
Man føler sig altid hjemme hos jer og det kan være svært at komme derfra når man hygger sig haha.
Endnu engang tak for denne gang, vi ses helt sikkert snart igen. 🙂
Med venlig hilsen/ Kind regards,
Jessie, April 2016

Extremely good service and attention.
Very good acceptance to us having our
children with us since that’s not what you normally meet in Denmark.
The food were very tasty. We are very pleased with our visit so we will be back.
/Sven-Åke, April 2016

Super sted…..altid en dejlig stemning….meget hyggeligt.
Carsten, April 2016

Maden var over alt forventning,
vinkortet overfyldt med gode vine og betjeningen sød og venlig!
Rasmus, April 2016

Our waiter Stefano was great
Perfect Wine recommendation – we had a great time and will def.
come back . Thank you for a fantastic evening.
Isabelle, April 2016

Skøn mad! Skønt sted! Skæg betjening! 😀
HAn-Li , April 2016

Vi tackar för härlig stämning, goda tapas och en helt fantastisk
betjäning. Vi hade en underbar kväll. TACK.
Gun, Marts 2016

Tak fordi i gjorde vores datter glad på hendes fødselsdag med sang
og happening Torben, Marts 2016

Vi havde en skøn aften hos jer.
Det var en rigtig god oplevelse 🙂 Tak for det.
Bettina

Er fast gæst
Var der i firma resultat
Super, Camilla, Marts 2016

Kære alle hos Pintxos
Vi vil bare lige fortælle, at vi var super tilfredse med den levering vi
fik i går. Alle vores gæster var ligeledes begejstrede. Der var rigeligt mad til os 15 personer. Det var også rigtigt rart, at I gav os en forklaring på de forskellige tapas osv. Så tak for det Med venlig hilsen Merete & Jørn Marts 2016

Vi var en blandet nordisk gruppe,
Dagen efter besøget meddelte langt
de fleste, at det havde været en særdeles god oplevelse.
Mette, Marts 2016

Super lækker mad og dejlig betjening!
Vores ene ret blev lidt forsinket og så fik vi hver et gratis glas vin – bedre service findes ikke 🙂 Signe, April 2016′

Super lækker mad og Samlet set en stor fornøjelse,
charmerende og professionel betjening, der håndterede at vores selskab på 6 personer uventet blev udvidet med yderligere 3, der bare skulle have et glas i en stuvende fuld restaurant. Første men bestemt ikke sidste gang vi kommer.
Tak for en god oplevelse
Sussie, April 2016

Virkelig dejlig mad der blev serveret, og en restaurant med et meget levende og nærværende personale der med impulsive danse indslag giver stemningen et løft – jeg kommer helt sikkert igen 🙂
Tina, Marts 2016

Jeg har allerede anbefalet jer til andre, super aften, vi havde.
Kathe, Marts 2016

Som sædvanlig føler man sig velkommen , god mad og rigeligt .
God betjening med godt øje til alle .
Maibritt, Marts 2016

Hyggelig atmosfære og god service.
Søren februar 2016

Andrea og det øvrige personale var helt fænomenale!
En virkelig god oplevelse!
Julie, februar 2016

Jeg vil til hver en tid anbefale Pintox til andre.
Vi havde en dejlig aften med super lækker mad, god vin og en fantastisk betjening. Vi
kommer helt sikkert tilbage. Med venlig hilsen Gitte
Februar 2016

Very friendly service and good food.
Hans, Februar 2016

Den skønneste stemning…..som en stor familie.
Maden: fantastisk, autentisk, skøn
Tina, februar

Tusind tak for en super aften vi kommer helt sikkert igen
Thomas, Februar 2016

Vi havde en rigtig dejlig aften med god mad og fin, fin betjening.
Roar februar 2016

Dejlig mad og supergod betjening.
Elisabeth, februar 2016
Hej, Jeg vil bare sige tusind tak for god service
og dejlig mad, jeg fik leveret i går.
Mine gæster og jeg syntes det var fantastisk. Let at bestille og lækkert lækkert at spise. Og ham, der kom med maden, var virkelig sød og gav god service. Bedste hilsner Lykke
JAnuar 2016

Absolut de bedste tapas vi har fået i København.
Ualmindelig behagelig og charmerende stemning. Som at være i Barcelona.
Rikke, Januar 2016

Der var en god stemning. Jeg blev fejret, fødselsdag. Personalet så
søde alle. Jeg talte lidt spansk med dem. Kommer helt sikkert igen.
Hanne Larsen, Januar 2016

Personale utrolig venlige og i godt humør trods travlhed.
Fantastisk mad og betjening vi kommer bestemt igen
Jane, Pintxos

Spis tapas menuen. Den smager bare godt:-)
Davis, Januar

“Star deal” var en super menu i betragtning af at det var et Book a
table tilbud. Super tapas, som vi kendte fra flere tidligere besøg,
udsøgt hovedret med den lækreste bøf jeg nogensinde har fået – så
vidt jeg kan huske, og fin dessert. Udsøgt betjening og høj kvalitet
på husets rødvin 😀
Kim, Januar

Super hyggelig og autentisk stemning, med lækker, lækker mad.
Frisk tillavet mad, ikke bare tapas der stod klar til at blive sendt
ud. Lisbeth, Januar

Rigtig god og hyggelig betjening
Poul, Januar

Hejsa,
Lige en opfølgning på min bestilling og levering i lørdags..
Tak for god mad – både jeg og mine gæster syntes det smagte
fantastisk. Og der var rigeligt – vi kunne snildt have været 5-6
personer mere.I den forbindelse skal jeg høre om man kan gen-varme
de der dadler med bacon?
Med venlig hilsen/Peter
Peter, Januar 2016

Meget venlig modtagelse og betjening hele aftenen og super tapas menu
– vi kommer helt sikkert tilbage
Sten, Januar

Supergod, autentisk spansk mad
og en fantastisk dejlig rund, fyldig vin – Hito fra Rio Duero
Kim, Januar 2016

Tjeneren var ualmindelig sympatisk og behagelig 🙂
Tove, Januar 2016

Fantastisk stemning, engagerede medarbejdere,

god mad serveret med et glimt i øjet.
Her kommer man gerne med familie og venner
Tonny, december 2015

Vi oplevede en super fantastisk service. Søde og smilende tjenere som
hele tiden kom og tjekkede om alt var ok, hældte op i glassene mv.
Maden var meget lækker. Vi er meget tilfredse og vil helt sikker
komme igen.
Mia, December 2015

Det var en helt igennem sublim oplevelse, som min kæreste og jeg
havde hos Jer g.d! Fantastisk mad og betjening. Vi sad og talte om
tjenernes nærvær og lyst til at være der, som er så vigtig for at
vi gæster får en god oplevelse! Og hvor er det bare skønt når
medarbejderne bryder ud i sang og dans 🙂
Vil helt klart anbefale det til andre ( har jeg faktisk allerede gjort
;)) og har meget lyst til et gensyn med stedet!

I ønskes en glædelig jul og et godt nytår!
Christel, December 2015

Det var rigtig dejligt med den gode stemning, hvor man
fik fornemmelsen af at medarbejderne kunne lide at
arbejde på stedet. Fint at det var spansktalende med-
arbejderer.

Niels, November 2015
Alt i alt, var det en super god aften, og stemningen var helt i top:-)
Maden var virkelig lækker, og vi manglede bestemt ikke noget. Den
eneste bemærkning vi har til aftenen er, at sorbeten blev glemt ved
vores bord, og vi fik den først efter hovedretten. Det skal dog
tilføjes, at tjenerne var super søde og hjælpsomme omkring det, og
det gjorde os ikke det store. Tusind tak for en fantastisk
nytårsaften:-)
Melanie, 31 december 2015

Vores besøg på Pintxos til juleaftensmiddag var helt perfekt.
Ligesom vores tidligere besøg på Pintxos. Fremragende og dejlig
restaurant. Skøn mad, supergod stemning, dejligt og meget
serviceminded personale. Rigtig gode omgivelser. Man sidder tæt, men
det forhøjer bare stemningen. Der var en fødselsdag blandt gæsterne
juleaften, og det søde personale supplerede desserten med fyrværkeri
til gæstens bord, og stemningen i hele restauranten var helt i top.
Pintxos er bare så god, og vi glæder os allerede til næste besøg.
De venligste hilsener hilsener og på gensyn.
Vivi, 24 december 2015

Vi var meget importerede over,
så godt i klarede så stort et selskab.
Torbjørn, 24 december 2015

Tjeneren var topklasse, super service, god til vinvalg/kommentarer
hurtig til at finde alternativer til husets rødvin.
Gør lidt mere ud af spansk musik indslag eller betjeningens
optræden👍
Lene, december 2015

Rigtig god mad.
Hurtig og efektiv betjening på trods af fuldt bookede restaurant.
God vejledning i valg af vin
Henrik, 24 december 2015

Det var en rigtig god oplevelse.:)
Tak. Maria, december 2015

Juleaftens menu bestod af råvarer af høj kvalitet, der var præcist
tilberedt, og sammensætningen perfekt afstemt. Betjeningen var
opmærksom, venlig og familiær imødekommende. Vi forlod restauranten
med en følelse af at været blevet forkælet og næret både
kropsligt og følelsesmæssigt. Vores energiniveau var blevet så
rigeligt stimuleret, at vi vandrede gennem natten hjem i stedet for at
tage en vogn. Vi vil absolut anbefale oplevelse på Pintxos til vores
venner og bekendte.
Lykke, 24 december 2015

Klart et 3. besøg værd også 😉
Har været på Pintxos 2 gange nu, og begge gange har været en sand
fornøjelse… Klart et 3. besøg værd også 😉
Lars, december 2015

Jeg var hos dere våren 2013,og ble imponert.
Denne gangen hadde jeg med meg 3 venninner – og alle vi 4 norske damene var veldig fornøyd. Den beste tapas’en de hadde spist .-)
Jorun, December 2015

En skøn aften med lækker mad og endnu bedre stemning.
Hyggelige lokaler med en betjening der var i top fordi de var gode til at fylde
vin/vand op, når der manglede. Samtidig var tjenerne venlige og meget smilende.
Lotte, December 2015

Skøn varm stemning…. Som at være i spanien😃
Belinda, november 2015

Fantastisk mad.
Dejlig fødselsdag for min datter. Hyggelige omgivelser. Fleksible og så dejlig MUGA 🙂
Carsten, november 2015

Virkelig god oplevelse. Pintxos gjorde alt for at opfylde vores
ønsker (middag for 10 personer) inden vi ankom og mens vi var der.
Maden var skøn og stemningen i restauranten lige så.
Marianne, november 2015

Verdens bedste personale!
Nassim, november 2015

Vi vil takke for en fantastisk opplevelse hos dere torsdag 12.november.
Maten og servicen var helt enestående, og stedet blir anbefalt alle som skal til København. Tapasmenyen deres var noe av den råeste sammensetningen av mat som vi har vært borti! Tusen takk for en riktig dejlig opplevelse! Hilsen oss på Sørbø skole
Arrild, november 2015

Eneste kommentar er at maden kunne være serveret i et lidt
langsommere tempo, med mere tid til hver ret. Maden var ellers
fantastisk 🙂
Torhild, november 2015

Ciao Andrea,
grazie per la serata “speeddating” eccezionale !!! Tutti erano
contenti ed abbiamo riso tanto – cena buonissima, servizio eccezionale
!!!Saluti dalla Svizzera
Sabine, november 2015

God underholdning og pragtfuld mad.
Karsten, Oktober 2015

Dejlig intim servering og stemning.
Selvom vi kom 3 kvarter for sent til bordbestillingen var der ingen
sure miner. Maden var rigtig dejlig og velsagende, men stemning var total salsa
hygge og MEGET charmerende.
Morten, Oktober 2015

Vi kommer snart igen 🙂
Henriette, Oktober 2015

Tak for en god behandling i går,
spec. tak til betjening v/bord 4 (daniela 🙂
her holder jeg gerne fødselsdag igen.mvh.damen der blev 70 – hasta luego
Oktober 2015

Betjeningen var super,
Vi var meget tilfredse og vil helt sikkert komme igen.
Pia, oktober 2015

Tak for en skøn og spændende aften.
Dejligt at gå smilende fra en restaurante 🙂
Simone, oktober 2015

Musikken var lidt høj, men maden var virkelig god,
betjeningen god og underholdende og en virkelig god stemning i butikken.
Kristian, oktober 2015

Man føler sig altid super velkommen.
Alle tjenere er imødekommende og man føler på intet tidspunkt,
at man er til besvær, hvis man gerne vil have noget andet end det der er på tapasmenuen. Absolut en restaurant at foretrække – kan ikke klage over noget som helst. Tak for endnu en dejlig aften hos Pintxos.
Lena, oktober 2015

All 15 members of my leadership team loved the experience of dining at
Pintxos yesterday evening. The loved the food, the wine, the service
and the athmosphere. Even many of them are not Danish I know that most
of them will come back to visit Pintxos – with friends, families or colleagues.
Thank you! Niels-Bo, oktober 2015

Tusind tak for en god aften med live-musik fødselsdags sang
og fantastisk betjening – ja og virkelig dejlig mad selvfølgelig.
Det er simpelthen helt helt i top og min mand havde en forrygende
40-års fødselsdag.
Jeanne, oktober 2015

Vi havde en helt igennem dejlig aften med god mad,
god vin og fin fin betjening😉Tak for det
Oktober 2015

Det var første gang vi besøgte Pintxos, men bestemt ikke sidste gang!
Vi fik menuen med 14 tapas, og det var en fantastisk oplevelse!
Maden var varm og frisk og smagte fantastisk godt! Betjeningen var
hurtig, effektiv, og utrolige søde! Da vi fik regningen, var vi alle
tre enige om, at det var et fund for pengene midt i København –
meget, meget rimeligt! Så vi kommer tilbage – det er ganske sikkert!
Hans Henrik, September 2015

Pintxos leverer sød, sjov og opmærksom betjening.
Vi fik menuen med 14 tapas og især de første syv var spændende og gode.
I virkeligheden var de to “hovedretter” – kødboller og lammekoteletter
– næsten for fyldige. På det tidspunkt var vi ved at være mætte.
Kirsten, september 2015

Rigtig god oplevelse med dejlig mad og super servering!
Dette er på alle 5 gæsters vegne.
Nina, September 2015

Fantastisk som altid!
Elsker den 14 retters tapas menu, rigtig god værdi for pengene.
Oshi, september 2015

Fantastisk sted som vi gjerne besøker igjen ved neste Københavntur!
Hanne, september 2015

Rigtig venlig betjening I godt humør.

De var meget flexible mht. ankomst. Maden var alletiders.
Henrik, september 2015

Tusind tak til alle på Pintxos for at gøre vores dag helt speciel.
Min mand og jeg holdt vores bryllup d. 15. August 2015. Vi sad i gårdhaven hvor Andrea og hans fantastiske personale havde lavet et virkelig smukt bord til os. Andrea havde arrangeret levende spansk musik og flamingo dans. Maden var uovertruffen som altid. Og gudskelov vejret holdt tørt, men ellers var der allerede dækket op til os indendørs. Tusind tak til alle på Pintxos for at gøre vores dag helt speciel. Og vi kommer selvfølgelig tilbage….
August 2015

Fantastisk sød og medlevende betjening;
man føler sig både velkommen og hjemme.
Kommer helt sikkert igen og anbefaler stedet til andre.
Martin, August 2015

Besøget var som tidligere besøg hos Pintxos rigtig dejligt.
Supergod mad, god stemning, sødt og venligt og meget serviceminded personale. Så godt det hele. Vi har også i 2014 spist juleaftensmiddag hos Pintxos. Også perfekt. Vivi, August 2015

Absolut Fantastisk…
Lidt dyr, men lækker vin…
Udover det…. Absolut Fantastisk… Vi var på kæreste date hos jer
igår (Mandag d. 1008). Ankomst kl.20 – Fik det sidste bord udenfor…
Og var vist de sidste som gik 😉
Tak for en dejlig oplevelse og skønt mad.
Ann-Charlotte, August 2015

Der var en god energi i restauranten allerede ved indgangen.
Dejlig mad, helt klart en besøg værd.
Maria, August 2015

Skøn skøn mad og super god og hyggelig betjening.
Kommer snart igen og har anbefalet jer
Brian, August 2015

Rigtig god tapas, lavet og serveret på ægte spansk vis
Fik anbefalet en fantastisk god vin til maden
Peter, August
Super super skøn betjening – og stor fleksibilitet
i forhold til hvor vi ville sidde – inde ude inde….
og så flot at vi også fik dessert!!
Anne Marie, Juli 2015

Maden var fantastisk som altid.
Betjeningen er super selv om der var 2 piger som var nye på restauranten,
de var rigtig søde. Bedste tapas restaurant i byen!
Oshi, Juli 2015

Det var en dejlig aften med god betjening
og bespisning der var alle pengene værd. Tak for god service
Jan, Juli 2015

Som forventet uovertruffent.
Skøn mad, smilende personale der taler spansk indbyrdes.
Det giver ensærlig autencitet. ¡Nos vemos pronto!
Thomas, Juli 2015

The maître d’ was incredibly attentive and an excellent host.
He really was the main contributor to a lovely Spanish evening where the food and wine were very enjoyable too. A highly recommendable experience – Thank you C Camilla, Juli 2015

Super aften med fantastisk mad og fantastisk tjener!
Mads & Carolujne, Juli 2015

Helt utrolig behagelig atmosfære trods travlhed, super serviceniveau,
fantastisk stemning og humør blandt tjenere, både over for os som
kunder men også tjenerne imellem. De havde meget travlt, men man
mærkede det ikke på dem, de var fantastiske over for os. Tusind tak
for en virkelig dejlig aften og oplevelse.
Tina, Juli 2015

Suveræn oplevelse af såvel mad som betjening ,
underholdning og indretning. Godt overskud og god behandling af gæster store som små, Maibritt Juli 2015

Super dejlig oplevelse.
Det var et firma arrangement, og kunne være lidt støjende, det blev tacklet godt ved bare at lukke døre. Ingen sure miner. Vi kommer helt sikkert tilbage.
Hanne, Juli 2015

God mad og rigtig fin og frisk betjening
Peter, Juli 2015

Excellent!!!
6 ud af 6
Anne, Juli 2015

Det er længe siden, vi har følt os så tilfredse.
En super hyggelig aften for os og vores venner – dejlig mad og virkelig god stemning!!!! Det er længe siden, vi har følt os så tilfredse.
Mvh.Gitte, Juni 2015

Virkelig god oplevelse – flot anrettet og velsmagende mad
Mvh. Kirsten, Juni 2015

Simpelthen ALLE TIDERS OPLEVELSE
Super søde og friske tjenere (min kæreste syntes de var nogle flotte fyre – det ved jeg nu ikke… 🙂 ), hurtig og effektiv betjening, og en oplevelse af god tid til kunderne ved både bestilling, servering og betaling. Det er det bedste restaurant besøg vi har haft i laaaang tid! Fantastisk mad, stemning og rigtige behagelige omgivelser. Eneste minus var at vi blev nødt til at gå lidt i 21, da vi skulle videre i teateret. Kunne sagtens have blevet og nydt stemningen og musikken. (Der var live Flamingo orkester den fredag vi var der, men selv uden musik var det en skøn, skøn oplevelse). Aftenens menu var et rigtig godt mix af forskellige spændende ting fra kortet. Det var desuden ikke noget problem at ændre lidt på menu sammensætningen.
Mange tak til Jer for en middag som ikke bliver glemt lige med det første.
Mange hilsner Michael 2015

En skøn aften med super lækker tapas-menu og dejlig vin.
Vi kommer igen 🙂
Tinna, 2015

Spis & Støt
Vi var der som en famile på fire med to børn på 12 og 16 år. Vi var der som del af “spis og støt”. Det var en dejlig oplevelse og vores børn synes ligesom os at maden bare var så lækker. Vi kommer helt sikkert igen for at spise os igennem en masse dejlige tapas 🙂 Mvhh. Jette, Juni 2015

VIRKELIG VIRKELIG lækkert mad!
Cecilie, Juni 2015

Perfekt mad som altid
Dejlig uhøjtidelig betjening. Bravissimo
Sussi, Juni 2015

Tak for en dejlig oplevelse.
God mad, betjening og stemning. Det var
som at være i Spanien. Vi besøger jer igen. Vi har anbefalet jer til
flere andre. Kh Sefika, Juni 2015

Venlig og professionel betjening,
trods stor travlhed,mad og vin i orden
Eva, Juni 2015

Mad og vin er i topklasse
Ikke mindst i forhold til prisen – og den autentiske betjening er hjertevarm.
Bjarne, Juni 2015

Det har i nogle år været vires yndlings resturant,
så det er altid godt
John, Juni 2015

Skøn mad, skønne vine og fantastisk god betjening.
Selv der var travlt var der masser af tjenere, som med overskud og smil sørgede
for god betjening. De havde styr på vine, tilberedning og råvarer,
og svarede venligt og fyldestgørende på vores spørgsmål. Vi kommer
gerne igen, og vol klart anbefale stedet. Vi bemærkede, at de også
har en ud-af-huset ordning, som vi overvejer at benytte os af. Dejlig
aften. Tak! Marlene Juni 2015

En meget fin oplevelse
maden? –> Perfekt!(6 of 6)
betjeningen? –> Perfekt!(6 of 6)
stemningen? –> Perfekt!(6 of 6)
den samlede oplevelse? –> Perfekt!(6 of 6)
værdi for pengene? –> Perfekt!(6 of 6)
Vil du anbefale stedet til andre? –> Ja
Henning, Juni 2015

Fantastisk oplevelse
Glade og autentiske tjenere -maden er super og skøn stemning 🙂
Charlotte Juni 2015

Meget anbefalelsesværdigt!
Fantastisk aften, hvor vi fejrede min mors 75-års fødselsdag, og
hvor også min 11-årige datter havde en skøn aften. Super mad og
vin, og utroligt venligt personale. Meget anbefalelsesværdigt!
Morten, Juni 2015

På vore 16 udenlandske gæsters vegne, vil vi gerne takke
Restaurant Pintxos for en fantastisk aften:)
Uovertruffen lækker mad, frisk og altid lavet af gode råvarer samt fantastisk, nærværende og behagelig service af Andrea og co.
Vi kommer altid gladeligt igen og igen til denne perle af restaurant, hvor vores mange gæster i de forløbne år, altid har rost restauranten til skyerne for både mad og service:) Tusinde tak for, at i altid gør vores gæster glade:)
Jessie, Juni 2015

Super imødekommende og god service.
Super mad og vin 😉
Lars, Maj 2015

Altid en god oplevelse at være på Pintxos,
super mad og søde og opmærksomme tjenere – man bliver aldrig skuffet :o)
Bettine, Maj 2015

Super-tapas og dejlig stemning.
Vi havde en dejlig, afslappet,
stemningsfuld og humørfyldt aften!
Charlotte, Maj 2015

Super mad og betjening,
efter 40 års rejse i Spanien er det kun en
gang jeg har smagt tapas på højde med jeres.
Søren, Maj 2015

Maden var helt i top!
Det er længe siden jeg har fået så god mad
ude 🙂 anbefaler klart dette sted til alle.
Sarah, Maj 2015

Pintox er et fantastisk sted.
Vi var der også sidste år til Flmingo
aften. Værten og personalet er bare så glade, hurtige og venlige –
føler mig rigtig dejlig tilpas på Pintox. Vi skal ihvertfald snart
derned igen👍👍👍😊😊😊
Hanne, Maj 2015

Super dejligt mad, fantastisk stemning og betjening i særklasse.
Vi kommer helt sikkert igen Smiling face
Brian, Maj 2015

Hej Pintxos.
Tak for endnu en fantastisk aften.
God mad som sædvanligt, og en dejlig atmosfære.
Skønne tjenere og god underholdning
Jeg har et lille spørgsmål.
Jeg plejer at drikke en rødvin, der hedder Muga Rioja Seleccion
Especial 2009, når jeg spiser hos jer.
Kunne i være behjælpelige med et sted, hvor jeg kunne købe den i Danmark.
På forhånd tak. Maj 2015

Fantastic as always! 🙂
Orshi, april 2015

Vi havde en super fødselsdagsmiddag
med overraskelse i sang! Tak.
Bettina, april 2015

Det var dejligt at blive budt velkommen tilbage
af det meget smilende personale. De havde tid til en lille hyggesnak.
Jens Jørgen, april 2015

Betjening helt i top,
Vi følte os meget velkomne. Vi glæder os allerede til at besøge Pintxos igen.
Kirsten, april 2015

Det var helt fantastisk…..
Line, april 2015

Dejlig og hyggelig stemning,
sød og frisk betjening 🙂 Vi ses snart igen 😉
Janne, april 2015

Super hyggelig stemning
Måske lige hektisk nok midt på aftenen, tror de godt kunne bruge en ekstra tjener. Virkelig lækker mad, stor ros til køkkenet og virkelig fint prissatte vine.
Michael, april 2015

Super dejlig oplevelse.
Jeg kommer igen!
Gitte, april 2015

En fantastisk upplevelse, över förväntan!
Helt underbar service!!
Hege, April 2015

6 ud af 6 stjerner
Derfor er det nu en tradition for os at besøge Pintxos,
når vi fejre fødselsdage:-)
Anne Mette, April 2015

Fantastisk god mat, og utrolig god service.
Vil så absolutt anbefale
dette stedet til andre, og verdt et besøk neste gang jeg er i København.
Mette, Marts 2015

2 timer i Spanien, søde tjenere,
dejlig mad og en fantastisk atmosfære!
Rene, Marts 2015

Mine nordiske kolleger var super glade for denne oplevelse i
København og vil helt sikkert komme tilbage.
Dorte, Marts 2015

Super dupper – snor lige hele aftenen – og guf for ganen .
Anne-Marie, Marts 2015

Vi havde en perfekt aften hos Jer.
Både betjening, mad og vin var i topklasse, den spanske
musikoptræden var både festlig og flot, og vi og vore gæster er
enige om at vi vil besøge Jer igen.
Med venlig hilsen
Anette, Marts 2015

Fantastisk stemning
med meget servicemindet og kompetente tjenere og skøn Tapas,
Anita, Februar 2015

Rigtig god mad,
venlig og engageret betjening i hyggelige rammer.
Kim, Februar 2015

En meget dejlig fødselsdags aften.
Selv om der var meget travlt på grund af Dining Week fik vi alligevel
en meget fin og personlig betjening, vi havde bestilt bord uden om
dining week, og vi følte os helt bestmt “taget af”, en meget dejlig
fødselsdags aften. Mette, Februar 2015

Sikke et fantastisk sted og hvilken uforglemmelig underholdende aften.
Vi var en mødre gruppe på 5 af sted – og det er lang tid siden at vi
har været så underholdt og grint så meget.
Maden var fantastisk – servicen var skøn, med det dejlige twist af spanskhed.
Patricia , Februar 2015

Super dejlig oplevelse og vi vil helt sikkert komme igen 🙂
Dejlig mad, betjening og god og autentisk stemning. Super aften 🙂
Pernille, Februar 2015

Perfekt aften, glade og smilende tjenere gjorde kun oplevelsen bedre,
det er bestemt ikke sidste gang vi kommer på Pintxos……..Smiling face with open mouth and smiling eyesSmiling face with open mouth and smiling eyes
Per, Februar 2015

Alle i selskabet var begejstrede
og talte om at komme igen en anden gang. Per, Februar 2015
Meget søde og opmærksomme tjenere.
Og så var det en bonus, at vi kunne tale spansk med en af de kvindelige tjenere – det gjorde det lige ekstra autentisk 🙂 Tak for en god oplevelse.
Cilla, Februar 2015

Det var en dejlig tapas som levedede op til forventninger.
Personalet var yderst behageligt og man følte sig meget velkommen – en kombination af at være proffesionelle men samtidigt med en afslappet attitude som gav en rigtig dejlig oplevelse. Helt sikkert en genbesøg i kalenderen. Claus, Januar 2015

Lige fra vi ankom var stemningen helt i top.
Dette skyldtes de søde tjenere.
Deres humør var smittende og maden og vinen var bareperfekt.
Annelise, Januar 2015

Share This