KOM TÆT PÅ DET SPANSKE KØKKEN

Pintxos inviterer flere gange årligt til spændende gastronomi- og vinevents, hvor vi præsenterer udvalgte tapas og vine fra forskellige regioner i Spanien. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver inviteret. Menukortet byder på autentiske specialiteter fra det spanske køkken, som tilberedes af vores erfarne spanske kokke. Også tjenerne er spanske og bidrager til en intim og tempofyldt stemning. Du finder os i det hyggelige Nansensgadekvarter i gå-afstand fra Nørreports metro og Torvehallerne.

TAPAS

TAPAS / APPETITVÆKKERE

1. Pan a la catalana
Risted brød med tomat, hvidløg og ibericoskinke, 79

2. Croquetas de la casa
Kroketter, 75

3. Surtido mixto de Ibéricos
Udvalg af spansk iberico charcutteri og oste, 149

4. Jamón de bellota pata negra
Spansk håndskåret sortfods Iberico skinke, 159

5. Cecina de León
Lufttørret og let røget oksekød fra Leon, 145

6. Foie gras con compota de manzana caramelizado
Foie gras med karamelliseret æblekompot, 135

7. Chorizo a la sidra
Stegt spansk Chorizo tilberedt i cider, 85

8. Dátiles con panceta y reducción de vino oloroso
Dadler svøbt i bacon og portvinsreduktion, 75

9. Tortilla española
Spansk omelet med løg og kartofler, 75

10. Ensalda mixta con queso de cabra y nueces
Årstidens salat med gedeost og valnødder, 79

11. Pimentos rellenos de bacalao y langostinos
Peberfrugter med fyld af torsk og tigerrejer, 95

12. Pulpo a la gallega
Galicisk blæksprutte, 95

13. Gambas al ajilo con padrón
Rejer i hvodløg med pimientos de padrón, 99

14. Calamares a la andaluza
Dybstegte blæksprutter med hvidløgsdressing, 85

15. Mejillones al vapor al albariño
Dampede blåmuslinger i Albariño, 85

16. Chuletillas de cordero al ajillo
Grillede lammekroner, 145

17. Chupito de gazapacho andaluz
Andalusisk gazpachosuppe, 59

18. Tartar de salmón con mousse de aguacate y queso de cabra
Laksetatar med avocadomousse og gedeost, 119

19. Vieiras asadas con crema de calabaza y chips de alcachofas de jerusalén
Ristede kammuslinger med græskarcreme og jordskokke chips, 145

20. Rabo de buey estofado al vino tinto rioja
Langtidsbraiseret oksehaler i Rioja, 135

21. Presa ibérica asada con mousse de patata y reducción de Pedro Ximenez
Iberico nakkefilet serveret med kartoffelmos og reduktion af Pedro Ximenez, 135

22. Tapas de chuletón a la brasa
Grillet ribeye tapas, 139

23. Patatas Bravas
Dybstegte kartofler med alioli og chili sauce, 55

24. Albondigas caseras de ternera
Hjemmelavede kalvekødboller, 79

25. Sopa del dias
Dagens suppe, 85

Share This