Kommentarer fra vores gæster …

MAJ 2018

Dette var mit andet besøg, og bestemt ikke sidste! Som ved det første besøg, var både maden og betjeningen også denne gang perfekt. Jeg kommer helt klart igen!!! 🙂 – Tina

Super hyggelig aften med lækker mad, levende musik og frisk betjening – Anita

Verdensklasse 🙂 – Lotte

MARTS 2018

Kære Stefan & hele teamet på Pintxos.
Endnu engang.. Tak ! -) Vi fik leveret en mellem tapas menu ud af huset til en 70 fødselsdag den 10 marts, og det var et KÆMPE HIT! På tværs af 3 generationer fik maden stor ros! Jeg bestiller altid fra Pintxos når jeg vil være sikker på en GOD (mad) oplevelse! I Juni 2017 fik vi fuld catering fra Pintxos, til min søsters bryllup, til 80 gæster, med kok, tjener, service og alt og ja, alt spillede bare og super tjekket personale. Den 24 februar holdt jeg min egen fødselsdag i restauranten.. og som altid, fantastisk, mad, service, stemning… Så TAK for altid at gøre mig og mine fester til en succes og 1000 TAK for jer 🙂 Vi ses snart igen, kærlige hilsner Didde

Super velkomst – Rigtig god stemning – Fantastisk mad – Rigtig søde tjenere, men de havde travlt (meget travlt) hvilke betød at de glemte at komme med vand, og den ekstra flaske vin vi bestilte – Vi bestilte den store tapas menu til os alle 4, fantastisk mad … flere af de enkelte retter kom der dog kun 3 (og ikke 4) – Tilskriver dette travlhed også i køkkenet – Steen

Alle i selskabet var så glade og tilfredse for jeres rigtig gode betjening og al den dejlige mad!!! Susanne

Lidt synd at ingen af tjenerne ikke talte dansk. Vi tog en 3 retters menu som var rigtig god dog bortset fra desserten som var ost eller ostekage og jeg kan ikke lide ost – Claus

En rigtig god første gangsoplevelse men bestemt ikke den sidste. Tjenerne lavede en fejl halvvejs igennem de 14 retter, men indrømmede det med det samme og tog action. Det er konge service – Anders

Min veninde og jeg havde en rigtig god oplevelse på Pintxos. Da vi ankom til restauranten blev vi godt modtaget af de søde og imødekommende tjenere. Vi fik deres 14 retters tapas menu, som absolut kan anbefaldes; Der er stor variation i retterne og hele måltidet var meget velsmagende – og man bliver meget mæt. Der var en hyggelig og god stemning i restauranten med levende spansk musik i baggrunden.Jeg har spist på Pintxos flere gange og det er helt sikkert et sted jeg vil komme igen – Chanett

Havde bestilt mad ud af huset til et arrangement – det var virkelig godt. Fungerede godt med aflevering og selve maden var lækker – Sigrid

Super stemning og ikke mindst pga nogle fantastiske tjenere. – Trine

FEBRUAR 2018

Super venligt personale, maden var helt i top. Og der var en rigtig hyggelig stemning. Jeg kan klart anbefale PINTXOS – Philip

Super betjening og rigtigt lækker mad – Jesper

En helt igennem fantastisk oplevelse. Servicen var af højeste kvalitet, og maden ubeskriveligt lækker. Vi vender helt sikkert tilbage – Kristina

Min kone og jeg var meget begejstrede både over menuen (de 14 retter som vi fik lov til at dele, men alligevel blev meget mætte) og især rødvinen Giné Giné fra Priorat til meget overkommelige 350 kr.. Det er i al fald ikke sidste gang vi har været på Pintxos ;o) Mange hilsener Dan

Well worth going to.
Excellent food and service. Not what I was expecting in Copenhagen, especially having just been in Spain. I recommend it. – Tom G.

Virkelig en stor oplevelse – Lotte

Hyggeligt indrettet, og god stemning
Man sidder lidt tæt, men der er hyggeligt indrettet, og god stemning med spansk musik og spansktalende tjenere. – Elena

100% spansk stemning og meget hyggelig atmosfære trods fuldt hus. Kommer helt sikkert igen en anden gang. – Tina

Dejlige mad/stemning og betjening – Solveig

JANUAR 2018

Autentisk miljø. God mad og rart personale. – Helle

En dejlige oplevelse hver gang !
God mad god betjening ensfarvede de bedste steder i Kbh !!! – Janu

Super dejlig aften i går. Lækker mad, skøn vin og herlig betjening.Tak :-)) – Henrik

Autentisk miljø. God mad og rart personale. – Helle

En dejlige oplevelse hver gang !
God mad god betjening ensfarvede de bedste steder i Kbh !!! – Janu

Maden var virkelig god. Betjeningen var god og venlig, men også lidt hektisk. Måske forstærkedes den følelse ved, at vi sad så tæt, så jeg var tit ved at ramme nogen med albuen. Maden var lækker, og alle var søde og imødekommende, men der var mere hektisk end hyggeligt, nok pga. trafikken omkring bordet. Tjeneren sagde, da vi skulle betale, at boblerne var på huset, men cavaen stod nu på regningen, da vi kom hjem… under alle omstændigheder et anbefalelsesværdigt sted. Fik jeg sagt, at maden var god? – Cecilia

Tusind tak for en fantastisk aften. Maden smagte suverænt, var varieret og i rigelige mængder. Betjeningen var både professionel og super hyggelig. Vi manglede på intet tidspunkt noget. Kan i den grad anbefales. – Michelle

Good food in nice atmosphere

We visited the restaurant after a day of travel with a small child. They were very accomodating in ensuring a quick service. The food arrived quickly and was very nice. Very much like being in Spain. We had the tapas menu, which is a sizeable portion, which can also be shared if you dont have too much of an appetite. The quality is very good, but it comes at a price. A menu starting at approx. 350 DKK. – Henkie10


Christmas Eve Dinner

We had booked a table for Christmas Eve Dinner, all of the reservations were seated at the same time (5:30) and the service was very efficient, our waitress was great and took very good care of us. We tried a bottle of Spanish wine that was very good and paired well with the meal. Would love to go back and try their tapas. – VinoBambinos

Attentive service

Excellent food, attentive friendly, helpful service. We went twice in our weeks holiday, Christmas Eve special set menu and then later on. – Q5836BEkarenh

Sympas
Bon moment passé dans ce restaurant, les tapas sont excellents et variés. Le service est sympathique et de bons conseils – Jerome

DECEMBER 2017

Rigtig god restaurant. God stemning, god mad, god betjening, god vin. 14 forskellige tapas. Kolde og varme. Kan anbefales – fasterk2017

“Not cheap but what a great evening”

Food excellent. A great atmosphere busy but still good service. We had 1 fixed price meat menu, 1 fixed price vegetarian menu and a selection of tapas for me. Absolutely lovely food- all was great. Warm and genuine welcome. Couple good bottles of wine and a really great fun evening. – avchell
“Best tapas we had in Europe “
My wife and I were squeezed in at the last minute and weren’t we glad we were. Best tapas we’ve had and the steak was the best cooked I’ve eaten. Highly recommend. – Stanley111“Lækker mad!”
God tapas og fantastisk betjening. ! Der er en ægte udenlandsk stemning over stedet her, og jeg planlægger allerede nu hvornår jeg skal tilbage. – Alecji“Very Nice 😊”
So I was there some time ago w my brother and our girlfriends. I picked the place cause I wanted to try something nice and new. I went earlier to make a reservation, and the service was very friendly and joking! The whole food experience was great and our waiter was very open and chatting! I know my girlfriend thought it was just a smooch too much but, well, this is my review so I’ll say it was perfect. All in all a super experience but although pricy.. though I don’t mind paying extra once in a while when I get something for the money 😊- MariusRK_consult


NOVEMBER 2017

“Et besøg værd “
Bestilte den 14 retters tapasmenu, og den var velsmagende og vi blev meget mætte. Har aldrig smagt så mørt lam. God service – Malin H

“Fantastisk tapas”
Dette er den beste tapasrestauranten jeg noen gang har besøkt! Flott service, utrolig god mat og herlig stemning! Gode priser! Anbefales!!! – Merete S

“Hyggelige tapas aften!”
Vi var på jagt efter aftenens middag sted og sket med gå forbi denne og testet, om der var et bord til aftenen. Hoved tjeneren, der bød os så glade for at sikre, at vi ville få et bord senere på aftenen. Da vi fik der til tiden vi mødt af et stort smil genkendelse, levende musik og engageret personale. En tapas restaurant med sin hjertet på rette sted! Grundigt anbefale bacon indpakket datoer var! Og spare plads til deres cheesecake! – Melodie T

OKTOBER 2017

“God stemning! “
Fantastisk service, mat og stemning! Kunne bare ønske at lokalene ikke var så små og trange, samt at toalettene holdt litt bedre stand (manglet dør inn til dametoalettet). Hadde dette vært bedre hadde plassen fått full score! – Jannike H

“Utrolig lækker bøf”
De tilbyder en lækker 3 retters menu til 349,-kr. Forretten er tapas, og som hovedret kan man vælge imellem fisk eller bøf….. og her kommer et tip: vælg bøffen. De serverer den lækreste grillet bøf – saftig og utrolig smagsfuld. Desserten er et valg mellem kage eller ost. – Lars-Erik R

“Mad og Service helt i top”
Endnu en god oplevelse på Pintxos, hvor maden, atmosfæren og servicen var fremragende. Især Stefan fik gæsterne til at føle sig ekstra velkomne. – tinskr

“Fantastic food”
We spent 4 days in Copenhagen and had supper here twice. It was by far our favorite, great food and atmosphere. I would highly recommend. – dave a

“Fantastisk mad”
Servicen var rigtig god og maden var helt fantastisk. Jeg kan helt klart anbefalde at spise hos Pintxos hvis man kan lide tapas! – Chanette Jørund… H

SEPTEMBER 2017

“God tapas”
Jeg har 2 gange spist tapas med familien på Pintxos. Det er meget lækkert, og der er meget mad. God og venlig service. Der er en hyggelig gårdhave, hvis vejret er til det. – Peter H

“Incredible food in a lovely setting! “
Fantastic meal in a charming setting! So highly recommended! If I could give it six stars or more, I would. Everything we ate was amazing. We tried the 14 course tapas menu, which I love because I love tiny bites of lots of different things. Everything was absolutely perfect. In addition, it’s a very lovely restaurant where no detail has been overlooked. There are even a few tables outside with blankets. The owner, Stefan, took incredibly good care of us… He is charming, funny, and extremely attentive. Do yourself a favor and have at least one meal here! I wish I had more time in Copenhagen to enjoy more meals at this restaurant. – juliesantacruz

AUGUST 2017

“Lækker mad”
Lækker autentiks Spansk mad. Det kan anbefales at tage 14 retters menuen. Her er der lidt af det hele, så man kommer godt rundt i smags sanserne. God stemning og service. – Jesper C

“Tapas”
Helt igennem fantastisk oplevelse vi ved besøget på denne restaurant. Maden var i top og betjening i klasse for sig selv. Kan varmt anbefales. TVVS

“Spanish in Copenhagen!”
We were going there with our Danish friends who have heard about this restaurant. Since we had been in San Sebastian and Bilbao last year and had really superb pintxos experiences, we looked very much forward to visit this restaurant. The pintxos bar experience was not present (with only a lot of pintxos to choose from at the bar desk, a lot of napkins on the floor telling that this is a really good place for pintxos, crowded with a lot of people chatting with everybody, etc) which was somewhat disappointing, however balanced with very tasty food served at the table. There are tasting menues to choose and also an á la carte meny and a tapas meny, we went for a special tasting meny which turned out to be too much food, however, very tasty! Make sure to come very hungry if you go for one of the tasting menues! – Elisabeth W

“fleksibel professionelt”
Meget flot, fleksibel og professionel tilgang. Forbavsende god og billig mad. Alt glad! – Annakarin01, Stockholm, Sverige

“Dejlige tapas og god stemning”
Vi var 5 stykker, der koster os med dejlige tapas og fik meget god service! Anbefales at vælge, hvad du vil, det er ikke “menu”. Alt vi bestilte smagte fantastisk, og vi valgte mange retter. Tak til personalet for en fornøjelig aften. Janmelt, Tau, Norge

JULI 2017

“Autentisk tapas”
Alt i alt en ganske fin oplevelse. Vi valgte den 14 retters tapasmenu. Rigeligt med udmærket mad og festlig betjening. – Eva B

“Fortryllende”
Har I aften besøgt Pintxos for tredje gang i mit liv. Blev endnu engang helt fortryllet af den autentiske spanske stemning, den sindssygt lækre mad og de skønne tjenere. Vi fik deres klassiske 14-retters tapas-menu, og der var fest i min mund fra første til sidste bid. Alt var spansk, og med tydelighed frisklavet fra bunden, med gode råvarer og af kokke med stor kærlighed til mad. Den skønne og smukke tjenerinde kunne slet ikke skjule sin glæde og stolthed ved hver eneste ret, hun serverede for os. Vi gik derfra med en følelse af, at vi havde været i Spanien, og med en følelse af, at vi var meget værdsatte som gæster, på trods af at der var fuldt hus denne tirsdag aften. Det var bare som om, at alle medarbejdere satte pris på hver og én gæst, og gjorde deres yderste for, at vi skulle føle os velkomne. Og dét gjorde vi! I al ydmyghed kan jeg kun sige: gør dig selv en tjeneste og spis på denne skønne restaurant. De fortjener hver eneste af de fem stjerner, de får herfra. – tjipa

“Cozy with great food.”
This is a small restaurant with live music and great food. A little on the pricey side, but very worth it. Near the Kong Arthur and the Ibis hotels. – Jon G

“A taste of Spanien in Copenhagen”
In a little hide away is a nice spanish restaurent. Lækker tapas, fin vin og god service. Vi sad ude i baggården i sol og nød sommeren. – Niels K

“Great service, great tapas, a bit crowded, but not too much”
If you haven’t tried tapas before, this is the place for you. They have many traditional tapas of both meat and fish, and you can order a little of what ever. It took me like 1 minute to decide what to get, because they were really efficient to put together an order of taste. Yes, it’s really crowded, but that wasn’t any problem. Still possible to have a nice conversation. The food was finished reaaaaly fast. Pintxos [Pinchos] (tapas on stick) should be higher ranked. – Andreas O

JUNI 2017

“Another surprise near Ibsen’s”
When you don’t have to go far from a hotel for a very good dinner that is a great situation. We made reservations for four at Pintos. We enjoyed some very good tapas plates to share and ordered the seafood paella. The paella was outstanding and the rice was very flavorful. Should we stay again at Ibsen’s or somewhere nearby, we would make another reservation at Pintos. – waterandmore

“Super dejlig tapas og fin betjening”
Vi fik deres 14 skønne tapas med både kolde og varme retter. Alt var meget lækkert. Vi sluttede af med kage og ost, hvor værten bød på sambuca, hvor han lavede et mindre show med ild og fine glas. Vi følte, at der hele tiden var meget opmærksomhed på, om alt var, som det skulle være. Et helt igennem skøn aften
🙂 – Lene Høj L

“Lækker mad”
Vi besøgte Pintxos 17-6-2017 og vi fik 14 forskellige tapas, super lækker mad og sød betjening 🙂 Vi sad ude i gården, mega hyggeligt 🙂 stedet er godt besøgt så bestil bord 🙂 Absolut er besøg værd 🙂 – Anastasija M

“Tapas”
Super friendly staff, thanks for a great night! We were well looked after and the food was excellent! Highly recommend! 🙂 – Gary B

“Aggressive waiters, good food”
At first glance the restaurant looked empty and we almost did not go in, but it turned out they had a backyard which was full. We were highly recommended a set menu of 14 tapas dishes. There were good variety and all the dishes tasted amazing! The waiters were actually quite aggressive both in the way the food were served and the way they spoke to us. A good restaurant experience once we accustomed to the waiters. – krisander

“Stairway to heaven”
Vi har besøgt pintxos flere gange, og hver gang er en fornøjelse. Maden er i top, betjeningen og personalet er fremragende. Priserne er som de skal være og stemningen oser af sydlandske himmelstrøg. Man bliver modtaget med håndtryk, og ligeledes når man forlader stedet, kan kun anbefale dette sted 🙂 – CNMM3400

“Excellent fare in a popular and crowded venue”
I enjoyed my solo visit to Pintxos – service was friendly, efficient, and by Copenhagen standards pretty prompt. Space is at a premium here, especially as the restaurant is popular with the locals as well as guests in the nearby hotels. My hot dishes arrived piping hot, and the dates wrapped in bacon were particularly delicious. The house red was warming and very quaffable, and the bill, though not cheap, was I felt fair for the standard of cuisine and service I received in this uber expensive city. In fact I’d had a good time – and will certainly return. – boatmusdir

“Best tapas this side of Madrid”
We had seven different tapas and we were happy with them all. The servers are all HOT HOT HOT and should be in the new version of Bay Watch….But careful, this is Copenhagen the most expensive city this side of Mars so costs add up quickly. But go…enjoy…ogle…but keep that calculator humming. Les M

“God mad”
Vi valgte tapas menuen. Det var virkelig godt og hyggeligt at sidde i gården. Endda tæpper, da det blev køligt. Super aften – Christina T

MAJ 2017

“Great service, good food, a bit noisy for a business meeting”
Came here for a business meeting. The service was excellent, the food very good (note we all went for the prix fixe option so we did not try a wide range of foods). With a nice bottle of wine came to 1466 DKK for 4 of us, so very reasonable. Was a smallish table and a bit noisy, so had to talk loudly which could be a problem for a business meeting. But overall recommended. – RiverKid2027

“Familiært”
Mødested og modtagelse havde en meget hyggelig. Vi spiste i hele tapas og alle retterne var gode. Det eneste negative var timingen af ​​servering af retterne. – Marcus R

“Lovely tapas restaurant in great area”
Cosy and very friendly tapas restaurant. As a group of 4 we had a set menu which was great value. It is beside Ibsens hotel. – Abacus1000

“Unlikely place for tapas, but quite good”
One of the smallest and most crowded eating places we’ve squeezed into; I had hoped to find sardines on the menu, not be crowded in like one. It’s also hard to find even if you are staying in the Kong Arthur Hotel right there. But we had a very good meal. We ordered five dishes: chorizos, octopus gallega, la cecina (lightly smoked beef), meatballs, and stuffed peppers. Everything was good, but we especially loved the peppers and the cecina. The friendly staff does a wonderful job in such a demanding space. Our dishes were timed appropriately, not served all at once. I made a mistake in ordering a wine, but a change was made with no penalty. In fact, they were out of the half-bottle that I selected, so a full bottle was put on the table in trust that we would drink half of it (as we did). The bill, of course, would be exorbitant in any other city, but this is Copenhagen. Canadensis

APRIL 2017

“Lovely place”
Got my window seat, cosy and beautiful. Service for me at least was 1 class. In a way as i felt home. Family feeling type of place. Great tapas and very generous. Great introduction and your table is never empty. Make sure to try this place. – Jonathan I

“Familiært”
Var der med hele familien til at fejre påske og alle var meget tilfredse! God, velsmagende mad, venligt personale og hyggeligt miljø. – 5MariaG55, Stockholm, Sverige

“Spanish Tapas specials”
A very nice hotel situated in our Hotel (Kong Arthur) we had an excellent meal with wonderful wine and great Tapas, super service and a reasonable price tariff, great for kids too. Real Spanish style in Denmark. – Rummers1

“Amazing meal”
We were staying at the Hotel Kong Arthur and decided to eat here on the Saturday evening it was very busy so we had to reserve a table for an hour later than planned but was well worth the wait. It had a great atmosphere with friendly staff who added to the restaurant vibe. The tapas were fantastic as was the paella. Very generous portions sizes we were perhaps a little to greedy on ordering and could not manage a dessert just coffee. Highly recommended and we would love to visit again. – kaye c

“Utrolig!”
Vi ankom med en booking tid lidt sent og stadig var dejlige os. tæt forhold og meget flot. Tortilla, blæksprutte, kroketter … derhjemme! Meget stærkt anbefales! – Alberto P

“God klassisk tapas”
Stedet byder på velsmagende klassisk tapas. Vinkortet er varieret med vine for enhver smag og pris. Vi var der på en travl lørdag aften hvor vi blev mødt af et veloplagt personale, der havde styr på deres gæster. Spansk live musik gav en fremragende stemning. Bestemt et besøg værd. – Lars N

“Copenhagen Tapas”
This very busy restaurant is quite efficient, has great menu options, and serves very good food. Tables are too close together so there is not much privacy, and it is a small restaurant so it can get very noisy, but the food makes it a worthwhile experience. Nice wine list also. Highly recommended for the food experience. – Bruno S

“Fremragende !!”
Meget god service !! Fremragende tapas, drinks og desserter. Med musik og god stemning. At gå med venner og have en god tid. Jeg anbefaler !! – Patricia R, Argentina

“God tapas”
The 14 tapas menu is a nice way to taste different tapas this restaurant has to offer. I have enjoyed most of them, especially the dades in bacon and reduced port sauce. The spanish personell was very nice and helpful, and the waiting times were very acceptable. – MauriceAG

“Fantastisk velsmagende og super service”
Det var vores første besøg og absulut ikke sidste gang. Vi blev budt velkommen af et par friske tjener og vist hen til vores bord. Den kvindelig tjener ved vores bord, var meget imødekommende og professionel. Der var fyldt i restauranten, det er helt sikkert en god idé at reserverer bord på forhånd. Vi bestilte en menu på 14 små lækre retter. Maden kom meget hurtigt og var meget lækkert og velsmagende. Selvom der var travlt i det lille hyggelige lokale, havde vores tjener et godt overblik og sørgede godt for os. – JLJ_PLJ

“Great tapas”
This is certainly a tapas restaurant to recommend! The staff is super nice, funny and welcoming, and the food was great. We were not super hungry so we got 2 dishes per person, yet they recommended you get 5-6 to split between two people. The dates wrapped in bacon and the tempura vegetables were amazing, and a great combo as well! The atmosphere is cozy and perfect for a relaxed family dinner as well as a formal date. Definitely some of the best tapas we’ve ever tasted! – marthinasandberg

“Kvaliteten er højere end andre tapas restauranter”
Tak for en dejlig aften! Vi nød vores 14 retters tapas menu. Der var rigeligt mad. Og alle retter var af en høj kvalitet. Selv de kedelige tapas, man normalt ikke regner for noget og ikke spiser, var lækre. F.eks. Spansk omelet med kartofler er tit en kedelig og tør sag som bære præg af genopvarmning – men på Pintxos var den frisk lavet, lun og god. Personalet havde travlt, men var søde, smilende og opmærksomme. Vi glæder os til vores næste besøg. – Bente K P

“Very good tapas”
For a proper ‘Spanish restaurant experience’ you need great tapas and great people – Pintxos has them both – unfortunately also the prices are great, which is the only thing reminding we are not in Spain. Copenhagen is altogether heavily overpriced, so that’s not the restaurant’s fault. Try this! – Samondo

“Tapas”
Vi besøgte stedet i forbindelse med diners week .Fyldt restaurant,som ikke er ret stor,men var heldig at få et bord med lidt luft omkring,ellers sidder man tæt.7forslellige tapas til forret,som smagte fantastisk.Der efter en meget velsmagende bøf med tilbehør.!ligeledes en super cheesecake til dessert.Betjeningen absolut ikke noget at klage over.Dejlig aften med levende musik. – Gerda Lind H

MARTS 2017

“Fantastisk”
Var der sammen med min kæreste i weekenden. Deres Tapas menu er helt fantastisk og man bliver mæt! Rigtig gode retter med god smag og derudover også en masse forskelligt. Rigtig god stemning skabt af en fantastisk tjener. Vil til hver en tid anbefale dette sted og vi vender også tilbage 🙂 Thomas Bjørn Bonde

“Halvtolv”
Vi havde den fornøjelse at få et festmåltid bragt til adressen ‘Halvtolv’ i lørdags. Vi skal hilse fra alle gæsterne og sige det var en fornøjelse og de kan ikke spise mere. 🙂 Kirsten og jeg siger også mange tak og skulle vi befinde os i København vil jeres restaurant
bestemt være et af de steder vi gerne vil besøge (og helt bestemt anbefale!)
Med venlig hilsen
Johnny

“Excelente!!”
Muy buena atención!! Excelentes las tapas, las bebidas y los postres. Con música y buen ambiente. Para ir con amigos y pasar un rato agradable. Lo recomiendo!! Patricia R

Det var vores første besøg og absulut ikke sidste gang. Vi blev budt velkommen af et par friske tjener og vist hen til vores bord. Den kvindelig tjener ved vores bord, var meget imødekommende og professionel. Der var fyldt i restauranten, det er helt sikkert en god idé at reserverer bord på forhånd. Vi bestilte en menu på 14 små lækre retter. Maden kom meget hurtigt og var meget lækkert og velsmagende. Selvom der var travlt i det lille hyggelige lokale, havde vores tjener et godt overblik og sørgede godt for os. JLJ_PLJ

This is certainly a tapas restaurant to recommend! The staff is super nice, funny and welcoming, and the food was great. We were not super hungry so we got 2 dishes per person, yet they recommended you get 5-6 to split between two people. The dates wrapped in bacon and the tempura vegetables were amazing, and a great combo as well! The atmosphere is cozy and perfect for a relaxed family dinner as well as a formal date. Definitely some of the best tapas we’ve ever tasted! marthinasandberg


FEBRUAR 2017

“Kvaliteten er højere end andre tapas restauranter”
Tak for en dejlig aften! Vi nød vores 14 retters tapas menu. Der var rigeligt mad. Og alle retter var af en høj kvalitet. Selv de kedelige tapas, man normalt ikke regner for noget og ikke spiser, var lækre. F.eks. Spansk omelet med kartofler er tit en kedelig og tør sag som bære præg af genopvarmning – men på Pintxos var den frisk lavet, lun og god. Personalet havde travlt, men var søde, smilende og opmærksomme. Vi glæder os til vores næste besøg. Bente K P

“Very good tapas”4 of 5 stars
For a proper ‘Spanish restaurant experience’ you need great tapas and great people – Pintxos has them both – unfortunately also the prices are great, which is the only thing reminding we are not in Spain. Copenhagen is altogether heavily overpriced, so that’s not the restaurant’s fault. Try this! Samondo

“Tapas”
Vi besøgte stedet i forbindelse med diners week .Fyldt restaurant,som ikke er ret stor,men var heldig at få et bord med lidt luft omkring,ellers sidder man tæt.7forslellige tapas til forret,som smagte fantastisk.Der efter en meget velsmagende bøf med tilbehør.!ligeledes en super cheesecake til dessert.Betjeningen absolut ikke noget at klage over.Dejlig aften med levende musik. Gerda Lind H
5 of 5 stars1 uge sidenAnmeldt af Trine22
Har været her et par gange, og det har været lige fantastisk begge gange. Virkelig lækker tapas menu og helt fantastisk autentisk betjening. Jeg glæder mig meget til at komme tilbage

“Spansk romantik”
Aldrig hørt om denne restaurant, men valgte denne til Dining Week. Og vi blev positivt overraskede. Lækkert sammensat menu med tilhørende vinmenu, og levende musik med vokal.  ravnefar

“Hyggelig og rart.”
Vi var der for dinning week. Vi fik et hyggeligt bord i hjørnet af restauranten. Min kæreste sad klemt mellem vores bord og et andet bord ( eneste ting som var øv ved oplevelsen). Tjenerne var smilene og hjælpsomme, god service og meget meget lækker mad ! Værten gik rundt og hyggede om folk hvilket gav en super god stemning med det autentiske (ikke for høje) live musik. Tak for en hyggelig og romantisk aften. Stine B

JANUAR 2017

“We didn’t expect to much since we just needed a quite fast dinner. We had a nice surprise. The fixed 8 course tapas menu was really creative and well prepared. Better than you will get in many Spanish restaurants. They simply expand your understanding of the word tapas. Nice service, even if the waiter was a little bit to loud and “spanish” this said with a smile.” Niels Peter P

“gourmet tapas i centrum af København”
Efter råd fra en kollega til at komme Pintxos til middag med min kæreste. Vi tog menuen i dag på råd fra tjeneren, meget nyttigt, som har tjent os en smag af tapas (top 6 på listen), en hovedret af kød eller fisk og en dessert. Tillad mig at definere tapas "Gourmet" (fremragende!): Dato shell indpakket i bacon, som har fortryllet mig, og stegte rejer krydret med peber sauce var lækkert; Vi begge valgte skålen af fisk: havtaske gryderet, frisk, flavorful og velforberedte; Endelig dessert, meget god, med en delikat smag og afbalanceret smagsoplevelser som hele middagen. Fair at sige, at på trods af prisen er i overensstemmelse med danske standarder (som ikke er lav) omhu og opmærksomhed på alene kunden er værd bekostning: ejer, italienske, var meget venlig og tilbød os to kaffe efter et måltid og to glas mousserende vin drukket, mens du venter. Leonardo L

“Skøn 14 retters tapas menu – rigelig mad til en meget fair pris. Meget venlig og imødekommende betjening selvom restauranten var helt fuld.”  Jens B

“Vi valgte individuelle tapas, 5 stk. er rigeligt til to voksne. Virkeligt velsmagende. Betjening er helt i topklasse, venlig og yderst professionel.” Susanne S

“Absolutely fantastic food and service. Just got home from my girlfriends birthday, and every one of the 14 dishes were just perfect! Would very much recommend!” Andreas D

“Vores døtre og min mand og jeg fik en meget lækker 14 retters tapas menu med vin. Meget lækkert og man kommer nemt til at spise for meget. Velbesøgt af nåde lokale og turister. Absolut anbefalelsesværdig.” LouiseMuldorff”We arrived at the restaurant after a late flight. It was around 23:00 and they still welcomed us to a table. The server only allowed us to order the meal deal because we “arrived so late and the kitchen was closing” (This “meal deal” actually consisted of three courses and was pricey so I’m thinking they were trying to make our late arrival worth while for them). Nonetheless, we obliged because we were hungry and it was late. The first course was a variety of the tapas and was delicious, but small. The second course was a meat plate with potatoes and vegetables- also very delicious. The desert was a lemon cake and very refreshing. We also ordered two glasses of wine. Overall, the meal came out to around 100€. It was pricey, but we have come to figure out that eating out in Copenhagen isn’t friendly on the budget.” Kasey Van Gelder

“Ikke noget at klage over 🙂 centralt beliggenhed i en meget charmerende gade i byen, dog svært med parkering 🙁 God modtagelse, lækker mad(vi valgte Tapas menu på 14 retter), hyggelig indretning og en sød og opmærksom betjening af 2 spanske tjener 🙂 anbefalings værdi!!” Bat-Zion Kaaber

“Nytårsaften”5 of 5 stars
Vi ankom kl. 19.00 og allerede her blev vi taget godt imod, med store smil og hjertelighed. Bestyreren spillede lidt højt musik, men bare rolig jeg skruer ned igen vi skal bare sikre os personalet er oppe i gear 🕺 og det fik han. Vi fik en dejlig 5 retters menu med dertil afstemte vin. Maden var i top og absolut pengene værd. Der var hele aften god stemning og liv uden det løb fra dem. Vi besluttede vi måtte besøge dem igen til en gang tapas engang i 2017. Jørgen T

DECEMBER 2016

“Skøn tapas”
Vi var et selskab på fire til aftenspisning. Vi valgte alle en 14 retters tapasmenú med rødvin til. Lækkert og veltillavet, små retter men med 14 i alt, mere end rigeligt til at blive stopmætte. Hyggelig atmosfære og sted. Morten H

“Venlige tapas restaurant”
Meget livlig restaurant nær søerne i København. Restauranten ligger i kælderen gulvet, men har i løbet af sommeren en smuk terrasse i gården. Det er altid i høj efterspørgsel, så en reservation anbefales. Restauranten har en meget stort kort, men har ofte Menu tilbud, der er virkelig billig og forenkle valget. Tapas er fint og dele i menuen kamp. Kød retter er stor! Tjenesten er meget venlige og autentisk, da det er spansk. På grund af de ofte meget fuld restauranter det kan nogle gange tage et stykke tid, men tjenesten er generelt meget god og altid venlig. Vi kan lide at gå der – og ville helt sikkert vende tilbage. Sus-Joerg
“Alle pengene værd”
Besøgte restauranten en lørdag aften hvor der var ganske mange mennesker. Betjeningen var stadig rolig og personlig. Fantastisk tapas menu. Selv om der var levende musik kunne man stadig tale sammen. Det passede os godt vi kunne blive siddende og få kaffe og drinks efter middagen. Kan klart anbefales. janegrabing
 We had a nice evening with the children and we enjoyed great food, tasteful wines and excellent service (fair prices). RuneM365
“Dejlige Tapas og god Paella”
Dejlig spansk mad. Deres Tapas er rigtig gode & Paellaen er som i Spanien. Godt vinkort og rigtig god service. Støjniveauet er dog højt da det er i en kælder og man sidder meget tæt. hej0r
 Truly tasty food, warm, friendly and professional service. Special thanks to our waitress Olga; her great sense of humour made the experience even better! Thank you Pintxos! Flipzo

NOVEMBER 2016

“Little bit of Spain”
Tapas restaurant selling top quality tapas. We had the 14 dish menu. A bit of everything. Everything tasted very fresh and seasoned to perfection. The staff were great all very friendly and tentative. Recommend you book as was quite busy. Definitely include this restaurant on your trip if you enjoy tapas. Dinger25

“Weekend i København”
Det er ligesom at være hjemme … store fødevarer top vært … altid et besøg værd … musik på lørdag nætter … at afslutte aftenen … Bravi…Francesca P

“God tapas”
4 of 5 starsVi besøgte stedet inden en biograf tur. Fik en 14 retters tapas menu inklusiv dessert og kaffe. God varieret og smagfuld tapas og afslappet betjening. Jan W

Meget hyggelig spansk restaurant. Vi fik super lækker tapas, varieret, smagfulde, kolde og varme små retter serveret med lækker vin. Imødekommende betjening og god atmosfære. Spansk sang og dans som ‘ekstra’ aftenindslag 🇪🇸 Prøv det 😎 Kim P

Vi var inviteret af nogle gode venner, så da tjeneren – meget kvik og morsom, foreslog den tolvretters menu (tapas), og gudskelov bestilte vores værter menuen. Det var alt sammen forrygende godt: Lammekoteletter, der var til at tygge med øjenbrynene! Lækre tigerrejer (som jeg ellers aldrig spiser) og meget mere. Dertil dejlig koldt spansk øl. Herligt! Kommer igen! Albert N

Skøn middag med gode spanske retter serveret af et engageret team. Vi kommer gerne igen med store forventninger. MichaelNyboe
 Nice service n excellent food….really enjoyed the atmosphere, The restaurant was just next to our hotel. Shareen S
“Et fremragende måltid!”
Anbefalet af venner, kom vi til Pintxos. Bare indkvarteret på bordet, er vi tilbudt en gang et glas Prosecco. Under vejledning af Andrew, ejeren, vi starter med en plade af tapas og følge en dejlig havaborre grillet, ledsaget af en duftende hvidvin "Flor Innate". Til dessert, en cheesecake af huset. Hvad kan jeg sige, alt var perfekt. Priserne gennemsnit, så betragtes som kvaliteten af råvarer. venligt personale og afslappende atmosfære. Anbefales! Kalinca T

Engagemang och service på högsta nivå med en ljuvlig spansk tapas när den är som bäst Carl-Johan Billing

Excellent staff, food and atmosphere. We ate here on a Friday night as a group of 6 and had the best time- live music, great ambiance and the food was fab! Recommend 14 courses!! We all rated it 9/10 or 10/10! Thanks for starting our first night in Copenhagen off on the right foot! Xxxx Emma Bell

Der var meget travlt og meget fyldt. Finn Andersen

OKTOBER 2016

 Beautiful setting and the food was interesting and very delicious. The staff were so professional and very friendly. Overall the experience was amazing and I would definitely go back. YasmineSchultenkamp

“Velsmagende, støjende og trange …”

Tapas smag og hurtigt komme til bordet. Vinen anbefaling var fremragende. Det er meget tæt og også meget støjende (weekend) der. Service var god, men lidt for løs i tone. Karsten M

Var der på et tilbud samme dag – tapas for 290 kr. Maden var der ikke noget at udsætte på. Men det var heller ikke fantastisk. Og hvis jeg skulle have betalt de 436 kr. de siger at tapasmenuen normalt koster, ville jeg være blevet godt sur. Det er de 14 små anretninger og et glas cava ikke værd. Sjovt nok er der også mulighed for at få det hele på tilbud stort set hver eneste dag. Ok til prisen – men……. Tjeneren søgte generelt at sælge de dyreste vine, men vi fik lov til at bytte den han anbefalede da den ikke faldt i vores smag (alt for meget egetræ i den hvidvin). Tak for det. Peter M

“for sofistikerede til hvad vi ønskede.”

For dem, der nyder enorme tapas og pintxos, vi synes er en god idé denne restaurant for et let måltid til middag. Tværtimod restauranten er sofistikeret med smukke gourmet tapas, indtil meget velsmagende, men meget begrænset udbud og derfor meget dyrt at foretage en mindre samme måltid. Bliver en fredag var helt fuld og med en voldsom larm. Det er godt, men det er ikke det, vi ønskede. Paula C

“riquisimas tapas og meget god opmærksomhed”

fremragende spansk restaurant, udvælgelse af lækre tapas, baby tilbage ribben og utrolige omelet!. meget god opmærksomhed, alle munter og venlig. Det adgang fra gaden og hotellet Ibsens Ines G

 Surprising good tapas — especially the jamon, the shrimp. Strong selection of spanish wines as well. Rayu1102013

Dejlig hyggelig sted i fantastiske Copenhagen, Vi fik en varm velkomst af en herlig frisk tjener. Han fortalte lidt om maden de havde. Vi fik alle 4 stor Tapas menu. Der var virkelig smag på maden herligt. Vi er mest til italiensk vin, men må rose vin tjeneren, han kom med en dejlig vin, som vi drak alt for meget af. Alt i alt Fantastisk aften. Kun osten var lidt normal. Kristian B
Tjenerne var meget hjælpsomme, opmærksomme og sjove. Birthe Andersen

SEPTEMBER 2016

“Wonderful Experience”
We came in for my boyfriends birthday and were totally blown away by our experience. Genuine, sincere, friendly service, fantastic food and great wine. Thank you so much for making his day special, we will be back……….. maybe for my birthday! Helena111

Utrolig dejlig stemning, mad, lokaler og betjening.
Perfekt til at holde fødselsdag mm Birgitte

Super mad. Jeg har besøgt Jeres restaurant 3 gange.
Betjeningen er super. Jette

Jeg elsker den skønne stemning der er mellem personalet :o)
desuden var jeg der OGSÅ i går på min fødselsdag, og spise. Jeg følte meget helt speciel og varmt betjent…. UOVERTRUFFEN J -jeg ELSKER det sted. Pia

AUGUST 2016

Good food and nice atmosphere. I could definitely return there another time. Laura Aho

Dejlig aften i gårdhaven. Vi fik ugens gastronomiske menu. Forret af af tapas som var udmærkede. Dejlig hovedret med sværdfisk og rejer, og god ost og chokoladekage til dessert. Vi fik en glimrende rødvin til det hele, som var blevet anbefalet af tjeneren. Imødekommende og opmærksom service. Jeppe Rasmussen

Det var den perfekte 1-års dag med kæresten! Andreas

Vi havde en rigtig god aften,
det er et meget dejligt sted og maden erhelt i top.
Man får en rigtig god betjenning og tjenerne er super gode. Henrik

Bestemt et besøg værd.
Dejlig atmosfære og skønt imødekommende personale.
Bestemt ikke sidste gang jeg kommer på besøg. Jeanne

Vi havde en fantastisk aften med dejlig spansk stemning 🙂
Glemte i øvrigt at rose jer for, at servere rødvinen med den temperatur den bør serveres ved John

Hej til Andrea og hele teamet hos Pintxos.
Tak for en super vellykket aften i lørdags. Vi havde en rigtig god aften og det var virkelig et dejligt arrangement. Tak fordi du Andrea havde forberedt alt nøjagtig som vi gerne ville have det – og tak for en i øvrigt også rigtig god tjener, som du havde sørget for var “vores” hele aftenen sammen med dig. Vi har også fået flere positive meldinger fra nogle af vores gæster, > som ikke kendte Pintxos i forvejen, så jeg er sikker på, at i også i fremtiden vil få nogle af de gæster, som var med i lørdags som fremtidige gæster – og tak for musikken. Når vi kommer til Danmark igen kommer vi ned en aften og spiser hos jer under lidt mere rolige forhold og siger tak.
Mange hilsener Lars

Selvom i glemte at servere dessertvin til desserten, som var indeholdt vores tilbud, kan vi ikke sætte en finger på hele arrangementet. Vi holder gerne vores firmasommerfest hos jer igen. Pia

JULI 2016

Kjære alle på Pintxos.
Det var veldig god mat!!
Alle mine gjester var veldig fornøyde og fikk kortet deres.
Tusen takk 🙂 Mvh Torunn

Travl og hektisk aften, men glad og imødekommende betjening.
Dejlig stemning i restauranten. Mvh. Jørgen

Det var en rigtig god aften med min kæreste.
vi var også inde og besøg jer i maj og det var mindst en lige så stor oplevelse denne gang og rigtig dejlig madkim

Altid perfekt.
Har aldrig nogensinde oplevet fejl eller mangler.
Uanset hvor travlt de alle har, føler man det ikke. De hygger bare
videre om gæsterne. Derudover er det bare den bedste tapas ever. Den slår klart de forskellige tapas vi fik på gran canaria. MajBritt

Det var en rigtig god oplevelse og vi syntes vi fik rigtig meget forvores penge. vi vil helt sikkert komme igen. Bente

Glad stemning blandt personale – tjenere som kokke, hvilket smitter meget positivt af på gæsterne. John

Super tapas menu med 14 retter.
Super søde mennesker der serverer. Vi kommer igen. Verner

Rigtig dejlig mad og god stemning.
Har allerede anbefalet stedet og vi kommer helt sikkert igen….. Wendy

Det var en virkelig fin oplevelse. Betjeningen var i top og allerede under besøget anbefalede vi restauranten til venner. Vi kommer igen. Maden var rigtig god – menuen var mere omfattende end forventet. Det var næsten synd for kødretterne at vi på det tidspunkt var ved at være mætte. Til gengæld brugte vi 3 1/2 time på menuen uden klager…Hjørdis

Jeg havde booket bord hos La Rocca, men til NÆSTE uge – Super tak for hjælp med at skaffe os plads hos jer i stedet.
Vi var alle meget glade og tilfredse. Mad og vin var helt fin. God aften. vh Kurt, Juni

Vildt lækker mad, hyggelig stemning og rigtig god betjening. Vi kommer helt sikkert tilbage Anders

Rigtig god betjening og absolute bedste tapas I Kbh!
Alle pengene værd.

Vi er altid glade og meget tilfredse med at være gæster hos Pintxos
– maden er supergod, rigelig, tjernerne er meget serviceminded –
specielt de kvindelige – atmosfærden super. Så vi er meget tilfredse
og kommer meget gerne igen.
Bedste hilsener, En meget tilfreds kunde, Lene

Fantastisk personale som er så flinke.
Vi har besøgt restauranten 5 gange og hver gang er det en rigtig god oplevelse.

Virkelig oplagte og snakkesagelige tjenere.
Vi spurgte til en ret der ikke var på kortet, som vi fik
efterfølgende fik serveret. Virkelig god service.
Bo, Juli 2016

Til rette vedkommende
Efter vi idag har benyttet det Early Bird tilbud, jeg fik lov at rykke
fra den egentlige reservationsdato, er jeg simpelthen nødt til at
sige, at bedre service skal man lede længe efter.
Søde, smilende og generøse tjenere, gratis kaffe, kage og cava til den
ene kuvert, vi havde betalt for.
5 stjerner herfra – maden var sublim og atmosfæren endnu bedre.
Tusind tak for en god oplevelse, fleksibilitet og kvalitet.
Vi vender uden tvivl tilbage til Pintxos!
Med venlig hilsen
Majbritt

Både mine gæster og jeg var helt høje da vi gik hjem.
Jeg var lidt nervøs for, om vi allerede ville være færdige med at spise kl 21,
fordi vi startede kl 19. Men jeres personale sørgede for, at der var
lidt tid imellem retterne og sørgede i det hele taget for, at alt
bare kørte glat. Vi gik først derfra kl 24 og alle uden undtagelse
havde haft en hel sublim aften.
Maden og drikkevarerne var perfekt og ligeledes var betjeningen.
Personalet er helt unikt og kan virkelig deres professionelle virke
samtidig med, at de er glade og fulde af overskud – også selvom
restauranten er helt fyldt op helt til lukketid.
Jeg har også skrevet en anmeldelse på deres FB side og jeg glæder
mig til at komme tilbage til Pintxos igen 🙂
Mette

hyggelige restaurant
super god betjening
dejlige mad 🍴
Rigtigt godt vinkort 🍷
Vi kommer helt klart igen
Sidsel

Dejlig oplevelse – perfekt sted at fejre sin graduation.
Lækker mad og rigtig søde tjenere 🙂
Maria

Super service og rigtig god mad i hyggelige omgivelser.
Kan absolut anbefales.
Jan

Det er hverken første eller sidste gang, jeg kommer på Pintxos. 😊
Anja

Vi havde en rigtig god aften. Lunefuld betjening med et glimt i øjet.
Lækker mad og gode vine. Jeg vil helt sikkert anbefale Pintxos til andre
og jeg vil også komme igen.
Hilsen Birgitte, Juni 2016

Rigtig mange tak for at I gjorde min fødselsdagsfest til en god og uforglemmelig dag. Alle mine gæster syntes alt var perfekt. Stemningen, betjeningen, maden og den super hyggelige gård. Jørgen, Maj 2016

Verdens mest fantasiske betjening og byens bedste tapas!
Line, Maj 2016

kom for at få en super romantisk aften,
og vi må sige det i den grad lykkedes, perfekt restaurant og betjening
Connie, Maj 2016

Søde tjenere, der sang med på de spanske sange og skabte god
stemning. Synes det er lidt dyrt men rigtig hyggeligt.
Kim, Maj 2016

Fantastisk sted med sydlandsk atmosfære og fantastisk mad.
Rigtig god betjening.

Vi havde en hyggelig aften med rigtig god mad.
Betjeningen var super og vi følte os rigtigt godt tilpas.
Tak for en god aften. John, Maj 2016

Meget varm velkomst, som at komme hjem.
Godt set med bord på
terrasesen, hvilket sammen med den fantastiske tapas, vinen og ikke
mindst det venlige og imødekommende personale understøttede
oplevelsen af at være under lunere himmelstrøg for en stund. Lidt
spanskundervisning blev det også til. Forøvrigt den bedste tapas, vi
har fået nogensinde. Tak for en dejlig aften.
Vi kommer igen. Thomas og Anita Maj 2016

Kære alle,
Tusinde tak på vegne af vores 28 gæster som havde en fantastisk aften:)
Som altid superb mad, vin og den mest fantastiske service i alle altid yder.
Man føler sig altid hjemme hos jer og det kan være svært at komme derfra når man hygger sig haha.
Endnu engang tak for denne gang, vi ses helt sikkert snart igen. 🙂
Med venlig hilsen/ Kind regards,
Jessie, April 2016

Extremely good service and attention.
Very good acceptance to us having our
children with us since that’s not what you normally meet in Denmark.
The food were very tasty. We are very pleased with our visit so we will be back.
/Sven-Åke, April 2016

Super sted…..altid en dejlig stemning….meget hyggeligt.
Carsten, April 2016

Maden var over alt forventning,
vinkortet overfyldt med gode vine og betjeningen sød og venlig!
Rasmus, April 2016

Our waiter Stefano was great
Perfect Wine recommendation – we had a great time and will def.
come back . Thank you for a fantastic evening.
Isabelle, April 2016

Skøn mad! Skønt sted! Skæg betjening! 😀
HAn-Li , April 2016

Vi tackar för härlig stämning, goda tapas och en helt fantastisk
betjäning. Vi hade en underbar kväll. TACK.
Gun, Marts 2016

Tak fordi i gjorde vores datter glad på hendes fødselsdag med sang
og happening Torben, Marts 2016

Vi havde en skøn aften hos jer.
Det var en rigtig god oplevelse 🙂 Tak for det.
Bettina

Er fast gæst
Var der i firma resultat
Super, Camilla, Marts 2016

Kære alle hos Pintxos
Vi vil bare lige fortælle, at vi var super tilfredse med den levering vi
fik i går. Alle vores gæster var ligeledes begejstrede. Der var rigeligt mad til os 15 personer. Det var også rigtigt rart, at I gav os en forklaring på de forskellige tapas osv. Så tak for det Med venlig hilsen Merete & Jørn Marts 2016

Vi var en blandet nordisk gruppe,
Dagen efter besøget meddelte langt
de fleste, at det havde været en særdeles god oplevelse.
Mette, Marts 2016

Super lækker mad og dejlig betjening!
Vores ene ret blev lidt forsinket og så fik vi hver et gratis glas vin – bedre service findes ikke 🙂 Signe, April 2016′

Super lækker mad og Samlet set en stor fornøjelse,
charmerende og professionel betjening, der håndterede at vores selskab på 6 personer uventet blev udvidet med yderligere 3, der bare skulle have et glas i en stuvende fuld restaurant. Første men bestemt ikke sidste gang vi kommer.
Tak for en god oplevelse
Sussie, April 2016

Virkelig dejlig mad der blev serveret, og en restaurant med et meget levende og nærværende personale der med impulsive danse indslag giver stemningen et løft – jeg kommer helt sikkert igen 🙂
Tina, Marts 2016

Jeg har allerede anbefalet jer til andre, super aften, vi havde.
Kathe, Marts 2016

Som sædvanlig føler man sig velkommen , god mad og rigeligt .
God betjening med godt øje til alle .
Maibritt, Marts 2016

Hyggelig atmosfære og god service.
Søren februar 2016

Andrea og det øvrige personale var helt fænomenale!
En virkelig god oplevelse!
Julie, februar 2016

Jeg vil til hver en tid anbefale Pintox til andre.
Vi havde en dejlig aften med super lækker mad, god vin og en fantastisk betjening. Vi
kommer helt sikkert tilbage. Med venlig hilsen Gitte
Februar 2016

Very friendly service and good food.
Hans, Februar 2016

Den skønneste stemning…..som en stor familie.
Maden: fantastisk, autentisk, skøn
Tina, februar

Tusind tak for en super aften vi kommer helt sikkert igen
Thomas, Februar 2016

Vi havde en rigtig dejlig aften med god mad og fin, fin betjening.
Roar februar 2016

Dejlig mad og supergod betjening.
Elisabeth, februar 2016
Hej, Jeg vil bare sige tusind tak for god service
og dejlig mad, jeg fik leveret i går.
Mine gæster og jeg syntes det var fantastisk. Let at bestille og lækkert lækkert at spise. Og ham, der kom med maden, var virkelig sød og gav god service. Bedste hilsner Lykke
JAnuar 2016

Absolut de bedste tapas vi har fået i København.
Ualmindelig behagelig og charmerende stemning. Som at være i Barcelona.
Rikke, Januar 2016

Der var en god stemning. Jeg blev fejret, fødselsdag. Personalet så
søde alle. Jeg talte lidt spansk med dem. Kommer helt sikkert igen.
Hanne Larsen, Januar 2016

Personale utrolig venlige og i godt humør trods travlhed.
Fantastisk mad og betjening vi kommer bestemt igen
Jane, Pintxos

Spis tapas menuen. Den smager bare godt:-)
Davis, Januar

“Star deal” var en super menu i betragtning af at det var et Book a
table tilbud. Super tapas, som vi kendte fra flere tidligere besøg,
udsøgt hovedret med den lækreste bøf jeg nogensinde har fået – så
vidt jeg kan huske, og fin dessert. Udsøgt betjening og høj kvalitet
på husets rødvin 😀
Kim, Januar

Super hyggelig og autentisk stemning, med lækker, lækker mad.
Frisk tillavet mad, ikke bare tapas der stod klar til at blive sendt
ud. Lisbeth, Januar

Rigtig god og hyggelig betjening
Poul, Januar

Hejsa,
Lige en opfølgning på min bestilling og levering i lørdags..
Tak for god mad – både jeg og mine gæster syntes det smagte
fantastisk. Og der var rigeligt – vi kunne snildt have været 5-6
personer mere.I den forbindelse skal jeg høre om man kan gen-varme
de der dadler med bacon?
Med venlig hilsen/Peter
Peter, Januar 2016

Meget venlig modtagelse og betjening hele aftenen og super tapas menu
– vi kommer helt sikkert tilbage
Sten, Januar

Supergod, autentisk spansk mad
og en fantastisk dejlig rund, fyldig vin – Hito fra Rio Duero
Kim, Januar 2016

Tjeneren var ualmindelig sympatisk og behagelig 🙂
Tove, Januar 2016

Bliv inviteret med ♥ og få en oplevelse for alle sanser.

Pintxos inviterer flere gange om året til sjove events

hvor vi præsenterer kulinariske spanske specialiteter

og skønne vine fra udvalgte vindistrikter. Tilmeld dig

vores nyhedsbrev og du bliver automatisk inviteret.

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet ♥ Velkommen i familien

Share This