Comments from our guests…

JANUAR 2019

Maden var super dejlig, men det var absolut de meget søde tjenere, som fik vores oplevelse op på næste niveau. Betjeningen og servicen var verdensklasse og vi følte os helt sikkert i centrum som gæster hele aftenen. Meget familiær restaurant med overskud til smil og fantastisk betjening. – Betina

God smilende service, hyggelig stemning med live musik lørdag aften og god mad med spansk vin 🙂 – Angela

Super lækker mad, hyggelig stemning – Dorthe

Hyggeligt sted. Super tapas – Allan

Da jeg med stor begejstring er kommet på La Rocca igennem flere år, synes jeg det var på tide at besøge Pintxos.
Det har jeg ikke fortrudt, kommer helt sikkert igen – Lone

Hyggelig restaurant, top stemning, lækker mad som var god til pengene. Et sted jeg godt kan anbefal – Lotte

Vi havde en skoen veninde aften – alt var i TOP !- Merete

Jeg har længe ville prøve jeres restaurant og må sige den levede helt op til mine forventninger, ja faktisk bedre. Alt i alt en god oplevelse og aften at fejre min fødselsdag på. Helt sikkert et besøg værd igen. – Judith

Var 3 gang på Pintxos og skal helt sikkert besøge jer igen. – Per

PINTXOS REVIEWS

NOVEMBER 2018

Andreas Hector

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ lækker mad, vil gerne tilbage en anden dag, dog er det ikke rigtigt i min prisklasse at ligge 1000 kr for 2 personer med vin og mad så ofte.

Josepe Grillo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Cocina tradicional española hecha con mimo , presentada con mucho arte y atendida por un servicio joven, divertido y profesional. Carta de vinos excepcional para un restaurante en el extranjero, ni siquiera en España es fácil encontrar una bodega tan extensa y bien seleccionada.

Niels Bisgaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super dejlug spansk mad helt i too. 😋

Erling ErlingJoe

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dejlig mad. God betjening. Meget mæt.

Pia Lund Olesen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Super hyggeligt og sjovt


Steffen Bjerring

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Great food, wonderful wine, fantastic service.

Tobias Valsted

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super god mad og god service 🙂 De 14 retter kan bestemt anbefales!

Marcus Macedo Hardinge

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk dejligt sted, lækker mad og personlig og charmerende betjening.

Dorthe Asferg Thomassen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super! God service og rigtig lækkert mad!


Dejan Obretkovic

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Absolut en af de bedste restaurantoplevelser i lang tid af følgende grunde: Bliver taget godt imod af spanske tjenere, som leverede en fabelagtig service hele aftenen igennem. Den autentiske stemningen var som taget fra en lokal restaurant i Spanien. Maden blev serveret relativ hurtigt, og var en ekstraordinær smagsoplevelse. Vi kunne se, at stedets tapas-ret var populær, da stort set samtlige gæster var begejstrede for den, men vi nøjedes med oksemørbrad og lammekoteleter. Jævn god oplevelse, som vi med garanti vil vende tilbage til.

En fornøjelse at være hos jer og vi var der næsten 5 timer og fik glimrende mad, gode vine og dertil god, sjov og direkte kontakt med tjenerne. Vi følte os godt tilpas, tak for det – jørgen brock

 

Dejligt sted med en hyggelig afslappet stemning – venlige imødekommende tjenere, og kan lide at man har al den tid der behøves til at nyde maden og der ikke er travlt med at få en videre – Michael M

superdejlige tapasretter, serveret fint og tilpas ved bordet. God betjening. Fik anvist et bedre bord – tak – Torben Ridder

Specielt var tjeneren MEGET service minded og hjælpsom – Jørgen K

Vi elsker Pintxos og deres skønne tjenere som giver top klasse betjening! Maden skuffer aldrig! – Dede

The service was excellent and I would love to get back for more. The atmosphere was very enjoyable and the food is just to die for – Katharina

Tak for en dejlig aften – Rikke

Som vanligt, rigtig god mad, opmærksom hurtig betjening og super stemning – Jonna Olsen

Min absolut yndlings tapas restaurant! Man bliver altid mødt af den bedste stemning og maden er helt i top!
Live musik om lørdagen er med til at gøre oplevelsen mere levende – desværre grundet den trange plads, stod bandet lige ved siden af vores bord og det var lidt svært at føre en samtale grundet lydstyrken. – Louise Ninna Sandner

Vi havde en rigtig hyggelig aften hos jer. Maden kom i et dejligt flow så vi alle kunne nyde den ( vi fik Tapas)
Vores tjener var fantastisk. Rar, stille, smilende, venlig og kærede om sine gæster. ( jeg arb. Selv i branchen og syntes han var en af de bedste tjenere jeg har mødt på min vej)
I har en skøn restaurant og stemning er i top.
Vi var 4 på besøg hos jer ( 2 piger, deres mor og mormor) og vi alle hyggede. Tak for det – Maria Lillevang

Anmeldt af MVStrand

  1. november 2018 Hamrende god mad

Helt igennem god oplevelse, hvor vi fik serveret 14 retter, så man kan smage en masse delikate tapas… prøv det, jeg er sikker på at de ikke skuffer.

Jette Clement  recommends Pintxos Restaurant og Tapasbar.

16 November at 22:43 · Super lækker mad, dejlig betjening og hyggelige lokaler. Skal jeg helt sikkert igen👍

Dennis Villads Thomsen  recommends Pintxos Restaurant og Tapasbar.

12 November at 01:56 · Såååå lækkert sted og dejlige tjenere 💫 6 stjerner minimum ❤

Anmeldt af Out-on-a-Lymm

  1. november 2018 I Love This Place

I have lived in Denmark for the past 6 months and this is my go to restaurant with friends. The service is excellent, the food is great value (I highly recommend the 14 course tapas) and I have now visited 6 times since I have been here. As well as Tapas they also offer ribeye steaks, lamb and fish dishes as main meals. There are plenty of restaurants in Copenhagen to choose from, but in terms of food quality, service and value for money Pintxos is very hard to beat.

Anmeldt af JakobWP

  1. november 2018 Skøn tapas

Vi besøgte Pintxos en travl lørdag aften, men det var heldigvis ikke at fornemme. Tjenerne er super søde og hjælpsomme. Vi valgte alle 4 den 14 retters tapasmenu. Rigtigt lækre retter alle sammen. En meget fin oplevelse. God rådgivning med at finde den korrekte vin til de forskellige retter. Alt i alt en rigtig god oplevelse – vi kommer stensikkert igen!

OCTOBER  2018

Anmeldt af Niels B

  1. oktober 2018 En spansk perle midt i København.

Pintxos serverer spanske tapas og a la carte retter af allerhøjeste kvalitet. Her bliver smagsløgene tilfredsstillet på allerbedste vis og præsenteret på et højt niveau. Personalet er søde og nærværende og ejeren hygger om gæsterne med smil og nerve. Omgivelserne er hyggelige og varme. Det er et sted, man kommer igen og igen. Top 10.

Anmeldt af lorib91

  1. oktober 2018 Tapas!

We ate at this restaurant twice. The food was delicious, well prepared and presented. We felt welcomed even without a reservation. And, it was busy! Our first night, we chose Tapas from the al la carte menu and ordered Paella. It was recommended to order two Paella along with the three tapas we chose. Way too much food for three people. But very delicious. On the second visit, we chose a variety of tapas; all very, very good. The dates with bacon and wine reduction comes to mind! Also, the wine recommendation was excellent.

Iver Thuesen
  recommends Pintxos Restaurant og Tapasbar.

18 October · Rigtig god oplevelse. Kan anbefales. Vi fik god mad og der blev taget særlig hensyn til vores ægge-allergiker. Og servicen var fremragende! Vi kommer igen!

Julie Damgaard Sørensen  recommends Pintxos Restaurant og Tapasbar.

6 October ·  fantastisk opmærksomt personale og samtidig super obs på allergier m.m.

Som altid lækker mad og sød og hjælpsom betjening – Mette Olsen

Fantastisk restaurant og super oplevelse – Helle Vejby

 

Det var super lækker mad og til rimelige penge. – Klaus Krainer Jønsson

En god oplevelse. Fin mad og fin betjening. Dog skal det nævnes, at det trak en del fra bagindgangen, når begge døre var åbne. – Frands Jensen


David Petersen
 reviewed Pintxos Restaurant og Tapasbar – 5 star

Havde begge mine unger med, datter på 8 og knægten på 13 og bliver mødt med et ” hallo bambino” ” hey prinsessa” et smilende personale som tog rigtig godt i mod os. Rigtig god mad (men hold nu kæft der var meget) smagte rigtig godt – så tusind tak for en super dejlig aften og en mave som var mere ind fyldt.

Jan Bendix Engmann reviewed Pintxos Restaurant og Tapasbar – 5 star

Besøgt Pintxos igår med min kæreste. Fik en fantastisk service og lækkert mad med rigtig god vin, og det hele afsluttet med levende musik. En super oplevelse og helt sikkert ikke sidste gang


SEPTEMBER  2018

Anmeldt af Kjeld R

  1. september 2018 Top kvalitet og god service

En skøn aften med god mad (og rigeligt af den) og god service. Kan klart anbefales. Vi fik menuen med 14 tapas.

Anmeldt af MarilynLu012

  1. september 2018 Excellent tapas!!

Everything we ordered was really good!! We ordered 5 dishes – our server said that would be a good number, and we could always add more if we were still hungry – we weren’t!! We started with a salad – the goat cheese was so creamy – loved it!! Our other dishes were scallops, bacon-wrapped dates, potatoes and lamb chops. The timing of delivery at our table was perfect, and each dish stood deliciously on its own. The bread was also very good. Altogether an excellent dining experience

Anmeldt af Suz B

  1. september 2018 Fantastic food !

Wow, fabulous food – had the 14 piece Tapas menu, a lot to get through but all small portions and space allowed between courses. The range and quality of the dishes was excellent and the service was very personable and helpful You don’t have to have the Tapas but would recommend it Works out around £40 pp which is reasonable in Copenhagen

nmeldt af Illi6710

  1. september 2018 Kopenhagen kennenlernen

Wir haben hervorragend gegessen einen sehr leckeren Rotwein getrunken und hatten viel Spaß 👍😋😊 Man kann so wohl drinnen auch auch draußen im Hinterhof gut sitze und essen ! Wir saßen draußen und es war toll 😊 lieber Service und gute Beratung 👍 Immer gerne wieder 👍

Anmeldt af Purmamarca

  1. september 2018 A Spanish gem in Copenhagen

We had an excellent experience here, and greatly enjoyed talking with various members of the wait staff from different parts of Spain. My only comment would be to start slowly with the tapas, they are delicious and quite filling! In nice weather there is a pleasant courtyard for dining, but we were not lucky with that – however the interior dining rooms are pleasant and not too noisy. We’d be coming back if we lived here!

Personalet var dygtige til at guide – både på og uden opfordring
Sprog kan i nogen grad være en udfordring – Line Andrup

En rigtig god oplevelse. Maden var i top og der var rigeligt af den (vi havde valgt tapas menuen). Betjeningen var i top og aftenen blev afsluttet med en surprise fødselsdagssang m.v. fra tjenerne til min datter. Virkelig overskud og god stil. Tak for en dejlig aften! – Kjeld Rask

Altid god stemning og super dejlig betjening. Og selv på en helt almindelig mandag er der fuldstændig fyldt med gæster – det fortæller jo alt om at det er et super godt sted. Vi kommer med sikkerhed igen og igen og igen. – Carina Hvas

Har været på Pintxos før, som altid super hyggelig stemning og rigtig god betjening, lækker mad – Johnny Pedersen

sød og smilende tjener der kom fra Barcelona – Dorthe

Meget venlig og imødekommende betjening også da der blev travlt i løbet af aftenen. Generelt velsmagende tapas. Der blev en anelse varmt i det “inderste” lokale da restauranten var ved at være fyldt op. Absolut et besøg værd. – Mette Børsting

Niels Bisgaard  recommends Pintxos Restaurant og Tapasbar.
20 September · Fantastisk mad. Spansk køkken på højeste niveau. 😋🍾🍷🥂🍇🍏🍐🍒🥕🌶🍗🍄🥠🥩

Ole Bræstrup  recommends Pintxos Restaurant og Tapasbar.

18 September · God betjening og gode tapasretter. På Pintoxs føler man sig hensat til spansk stemning

John Frejlev  recommends Pintxos Restaurant og Tapasbar.

10 September · Der må vi hen igen snarest !

Charlotte Mølby Romme  recommends Pintxos Restaurant og Tapasbar.

8 September ·  Alt er perfekt her : mad, omgivelser og betjening. Super lækker mad og venlige, servicemindede og underholdende tjenere. Kan varmt anbefales

AUGUST 2018

Anmeldt af extravelagent

  1. august 2018 Excellent pintxos!

We heard this was some of the best pintxos outside of San Sebastian. We decided to try especially as many places were closed on Sunday. Pintxos was open even at 5pm. When we walked in we were the only people there for at least an hour. Someone told us to at least have a drink and one pintxos before moving on but that doesn’t seem to be a possibility. The pintxos are served and are not on a bar. My wife and I opted for the pintxos menu (I think 14 pintxos for about $80). They came in a collective 4 courses. We would have wanted to have the txacholi wine but we were only able to order that by the bottle so we ordered a glass of wine and and a beer. The pintxos were quite nice; every course including the “smoothie” that was supposed to cleanse the palate. To be honest, the flavors were great, the service awesome but because the pintxos were being served to us and picked from the bar, it did seem a bit odd (I guess it’s a bit like ordering dim sum from a menu and not from the rolling carts) However the flavors were quite good and I’m glad we got to experience it. However I much rather be choosing my pintxos from the bar as in San Sebastian. Kudos to the wait staff for great service!


Lisa Van Ginneken
 reviewed Pintxos Restaurant og Tapasbar – 4 star
7 August 2017 · Beautifully refined food! Absolutely loved the dates and pancetta in port! Big contrast was the dessert: Not refined at all. Overly covered in chantilly cream and far too sweet chocolade and strawberry syrups…

Gladys Røddik  recommends Pintxos Restaurant og Tapasbar.

31 August · Holdte min fødselsdag på denne restaurant. Vi fik velkomst drink samt 5 x 14 retters Tapas menu. Virkelig skøn menu og rigtig gode vine. Super sød kvindelig tjener. Pludselig får vi at vide, at vi har bordet i 2 timer 😳 – og at vi nu har siddet der i 2 1/2 timer. På det tidspunkt har vi lige fået serveret dessert og kaffe. Der står ingen steder -hverken på websitet, i booking bekræftelsen eller den venlige reminder om at “man” har et bord – som indikere, at der er 2 timers seating. Så en rigtig træls måde at afslutte en ellers dejlig aften på. Opfordre til at der stramme op på jeres kommunikation til jeres kunder.

Susanne Frost  recommends Pintxos Restaurant og Tapasbar.
11 August · Bedste tapasoplevelse længe😍😍😍

Anja Klinkby Molin  recommends Pintxos Restaurant og Tapasbar.

9 August · 💕💕💕 Super lækker mad, dejlig vin og god betjening 💜

Razvan Dimitrie Airinei reviewed Pintxos Restaurant og Tapasbar – 5 star

BEST BEST BEST BEST
I LOVE you guys
Keep up the good work

Anmeldt af Chakra120

  1. august 2018 Great tapas in Norreport

We were recommended to this restaurant by our hotel staff and we were not disappointed. It was one of the best tapas meals we have eaten and the staff were extremely friendly and helpful. I would like to say we will be back soon but it’s a bit of a trek from Australia. 😋

Anmeldt af lloydmichaels

  1. august 2018 Weekend Music and Joyful Atmosphere

Jet-lagged after our first day in Copenhagen, we were delighted to find this lively place just footsteps from our hotel, the Kong Arthur, and minutes from the city’s primary food market. Although we had no reservation and the restaurant was full at 8:00 on a Saturday night, the waiter asked us to take a short walk through the neighborhood and 15 minutes later were were dining al fresco at an excellent table enjoying the live music! Our waiter helped us order a fine selection of tapas and a glass of wine. We were very happy with the food, the ambiance, and the lively crowd. Perfect end to our first day in Denmark!

Anmeldt af Peer W

  1. august 2018 Super oplevelse

Lækker mad som blev serveret i skøn gårdhave, virkelig gode smagsoplevelse. Fantastisk personale som gjorde deres bedste. Kan kun anbefales.

JULI  2018

Anmeldt af FSAL

  1. juli 2018 Excellent

Personnel super sympa. Tapas en abondance ou en menu. Patio agréablement à découvrir derrière. Agréable moment.

Anmeldt af kristian H

  1. juli 2018 Meget bra!!

Deilig mat! Flott stemning i bakgården med Live-musikk👍 Meget hyggelig og dedikert betjening. Anbefales, men må bestille bord.

Anmeldt af hongkongtravelman

  1. juli 2018 Nice dinner on a steamy hot evening

Weary after a hot day Travelling we found this place nice and close to our hotel. Family of four with two young kids we opted for 1 x 14 course tapas menu and 1 x weekly set. All the tapas are small serve so shared with the kids. One of them had steak or fish to choose as a main, the other had lamb chops. All the food was lovely and just the right amount for the four of us. Also had a 1/2 carafe of house red which was very nice. Finished off with a nice light desert which was a perfect way to end. Service was great and tipped accordingly. Would easily go back. Sitting out the back of the restaurant had a nice cool breeze.

Anmeldt af JCMackay

  1. juli 2018 Dinner was the best in Europe!

We sat outside, Stephan looked after us like royalty even though we had no booking. The food was the best we have had in Europe (traveling for 2 weeks so far). Pintxos (tapas) were great and the Pinot noir from Spain was memorable. I just felt so at ease and welcomed with delicious and real food. Highly recommended and thank you Stephan for your warmth and hospitality. Cheers, Janet, Andrew and Will from Oz

Anmeldt af TorMK

  1. juli 2018 Hyggelig tapas bar med hyggelig bakgård

Vår familie på 3 besøkte denne lille hærlige Tapas restauranten i juni 2018. Svært hyggelig og serviceminded betjening. Vi valgte 3 forskjellige retter pluss forretter. Den 14 delte menyen kan anbefales om du har lyst til å teste ut forskjellige retter, men det var litt forvirrende mht hvor mange retter det egentlig var. Biffen som ble servert var perfekt både i størrelse og utførelse, meget mør og bra. Men: pass på at du får poteter servert til hovedretten. Toaletter var rene og pene og det var ordentlig toalettpapir (ikke kun ett og ett papir!). Bakgården var veldig intim og koselig og ved fint vær anbefales det å sitte der ute. Pass på: Det er bordbestilling så vær tidlig ute med å sikre deg plass. Vi kommer tilbake igjen:-)

SIMONE BESØGTE PINTXOS 14 JULI 2018
Lækker mad og vin i den hyggelige gårdhave med musik. Tjenerne være glade og imødekommende og gav os en dejlig oplevelse.

ANNETTE BESØGTE PINTXOS 13 JULI 2018
En perfekt aften med skøn mad…følte sig hensat til Spanien på denne varme sommeraften, hvor vi sad i gårdhaven.

Marcus Macedo Hardinge – Super! God service og rigtig lækkert mad!

Dorthe Asferg Thomassen – Fantastisk dejligt sted, lækker mad og personlig og charmerende betjening.

Dejan Obretkovic – Absolut en af de bedste restaurantoplevelser i lang tid af følgende grunde: Bliver taget godt imod af spanske tjenere, som leverede en fabelagtig service hele aftenen igennem. Den autentiske stemningen var som taget fra en lokal restaurant i Spanien. Maden blev serveret relativ hurtigt, og var en ekstraordinær smagsoplevelse. Vi kunne se, at stedets tapas-ret var populær, da stort set samtlige gæster var begejstrede for den, men vi nøjedes med oksemørbrad og lammekoteleter. Jævn god oplevelse, som vi med garanti vil vende tilbage til.

Birtevedel Klausen – Super lækker mad

Glen Richards – Great food. Lovely service

David Raccio – Hvis jeg kunne, havde den fået 6 stjerner…

Teresa Inés Perez Alati – Un lugar espectacular. Excelentes los productos, la atención, todo lindisimo.

Linnea Bäckman – Toppmat!

Pedro Baidez – Restaurante de comida española. El mejor y con más estilo de Copenhague.

Dag Cummings – Best Tapas in Copenhagen served in authentic charming surroundings

Lasse Stilvang – Lækker mad, god vin og fremragende service.

Henning Hviid – Suveræn og ægte spansk tapas, god atmosfære og hyggelig betjening.

Oskar Bak – Gode tapas og god betjening med

Michael Schou – Lækker mad

Phillip Mark – Dejlig mad og super betjening.

Bernt Hubert – God og rigelig mad, høflig og beleven betjening

JUNI 2018

Anmeldt af Navs61

  1. juni 2018 Spontan middag til 9 … flot håndteret

Vi var ni kolleger, som gerne ville spise sammen, og helst udendørs. Jeg vidste, at stedet havde en dejlig gårdhave, og vi besluttede at give det en chance – selv om det var optimistisk at tro, at de på så dejlig en sommeraften havde plads. Men vi var heldige – et andet stort selskab havde brændt dem af (!), og vi blev bænket. Vi valgte den store tapasmenu – og det eneste, vi manglede var appetit! Masser af meget lækkert tilberedte små retter, og en venlig … småflabet på den charmerende måde … betjening sørgede for, at vi fik en dejlig aften. Næste gang bestiller vi bord 😉

Anmeldt af Lene G

  1. juni 2018 Fantastisk middag

Bestilte 14 retter tapa meny, fantastisk mat og utrolig hyggelig atmosfære. Levende musikk hver lørdag, utrolig koselig! Anbefales!!

Anmeldt af Sameh B

  1. juni 2018 Excellent Service with good food

Good ambiance, we sat in the outdoors area, the Service was excellent and charming. food was tasty and good, we tried some starters, pork dishes and of-course some wine and bear 😉 we enjoyed the variety of food it opens till late, so that was good

Anmeldt af PetterJohan

  1. juni 2018 Great food!

My wife and I visited evening 02.06. and enjoyed very much the quality of the food and being seated in the lovely terrasse / garden. Had my first red wine from Mallorca recommended by the head waiter – really good!!! Service was very friendly, but needs to be sharpen. Lack of control of who to be served and both neighboring tables asked for the check without having been served the final courses. Quite loud crowd so don’t expect a romantic quite place, but we will be back due to nice food and wine!

MARIE-LOUISE BESØGTE PINTXOS 29 JUNI 2018
Det var dejligt, at I ville åbne for os, så vi kunne fejre vores kollegas jubilæum i jeres fine gårdhave.
I var gode til at tage hensyn til vegetar og allergiker.
Vin og vand blev fyldt op i ét væk -lige som det skal være 🙂
Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse!

STEEN BESØGTE PINTXOS 30 JUNI 2018
Fantasktisk mad og vidunderlig tjener. Godt vinkort

CHARLOTTE BESØGTE PINTXOS 30 JUNI 2018
Super dejligt med levende musik og dejlig baggårds stemning

NIELS BESØGTE PINTXOS 29 JUNI 2018
Super lækker mad og venlige og smilende betjening. Fuld valuta for pengene.

KATRINE BESØGTE PINTXOS 29 JUNI 2018
Dejligt at der var plads i gårdhaven. Skøn mad og oplevelse. Kommer helt sikkert igen.

LISE BESØGTE PINTXOS 29 JUNI 2018
Betjeningen var helt fantastisk. Vi havde virkelig en tjener, der nursede os og vidste alt om maden og vinene.

STEEN BESØGTE PINTXOS 23 JUNI 2018
Musikken var skøn, fik at vide at det var Fito y fitipaldis og det lyder også godt. Men mangler at finde lige de numre, der blev spiller ml 18.30 – 20 cirka, kan I hjælpe med det? Det er anden gang, vi har spist hos jer og maden, tapas menuen, er bare så fantastisk lækker. Vi kommer igen senere på året.

METTE BESØGTE PINTXOS 21 JUNI 2018
Min booking samme dag var ikke noterer hos restauranten. Men vi fik heldigvis bord.

METTE BESØGTE PINTXOS 20 JUNI 2018
Rigtig lækker tapas,noget for enhver smag. Fin betjening

KIM BESØGTE PINTXOS 20 JUNI 2018
Altid en fornøjelse

ERIK RYTTERGAARD BESØGTE PINTXOS 16 JUNI 2018
Uden tvivl byens bedste Tapas super betjening og så en rigtig hyggelig gårdhave.

DEDE BESØGTE PINTXOS 15 JUNI 2018
Vi elsker at komme hos jer!
Alt var top! Især maden og sangriaen

KIM H. BESØGTE PINTXOS 13 JUNI 2018
dejlig stor gårdhave med mulighed for overdækning.

GITTE BESØGTE PINTXOS 12 JUNI 2018
En rigtig god aften. Vi følte os meget velkomne på restauranten, maden var helt fantastisk lækker, husets rødvin rigtig god og der var god tid til at sidde og nyde det hele. Selv om restauranten var fuld, var der ingen følelse af, at vi skulle skynde os, så de kunne få et ledigt bord. Vi kommer helt sikkert igen.

CHRISTIAN BESØGTE PINTXOS 6 JUNI 2018
Dejlig mad, skøn betjening

Lizandra Aquino reviewed Pintxos Restaurant og Tapasbar – 5 star
11 June · Las mejores tapa!!!!!! y buen servicio y gente linda. Gracias

Sandra Ræbild Bjerg Christensen reviewed Pintxos Restaurant og Tapasbar – 5 star
10 June · God betjening og rigtig lækker mad

Ragnhildur Þórðardóttir reviewed Pintxos Restaurant og Tapasbar – 5 star
4 June · OMG…. I died and went to food heaven tonight at Pintxos. Everything was perfect. The food, the service, the atmosphere, the attitude. The rib-eye melted in my mouth, mouthwatering gambas al ajillo, patatas bravas to die for and I could drink that aioli straight up. Hasta luego mis amigos…. because I will be back very soon.

Razvan Dimitrie Airinei reviewed Pintxos Restaurant og Tapasbar – 5 star
14 May · BEST BEST BEST BEST! I LOVE you guys! Keep up the good work!

MAJ 2018

Anmeldt af Per Bjerkov H

  1. maj 2018 Fantastisk tapas

Meget lækkert og delikat udseende tapasretter der kommer til bordet lidt ad gangen, krydret med opmærksomt og underholdende personale. Så absolut et besøg mere værd 🙂

Anmeldt af Per Bjerkov H

  1. maj 2018 Fantastisk tapas

Meget lækkert og delikat udseende tapasretter der kommer til bordet lidt ad gangen, krydret med opmærksomt og underholdende personale. Så absolut et besøg mere værd 🙂

Anmeldt af Lotte H

  1. maj 2018 Bestemt et besøg værd

Fantastisk mad – serveret i meget hyggelige omgivelser. Opmærksom og dejlig betjening. Vi kommer igen. Prøv sortfods skinken.

Anmeldt af Brian J

  1. maj 2018 Første forsøg med tapas.

Så skulle det være – første gang på tapas restaurant. Gode smagsoplevelser – 14 retter til 350.- – fair pris syntes vi. Frisk og kyndig betjening. Vejret var til at sidde ude i gårdhaven og det gør nok bare oplevelsen bedre. Der blev fuldt hus ila. aftenen hvilket er forståeligt.

Anmeldt af BirgitteK412

  1. maj 2018 Byens bedste tapas og service

På Pintxos får man byens bedste tapas og byens bedste service. Maden var fantastisk velsmagende. Der er tale om gode råvarer, og det er rigtig fint, at retterne bliver serveret løbende. Vi blev betjent af forskellige tjenere, men alle var utrolig service-mindede og havde styr på, hvor langt vi var i menuen. Ekstra ros til den søde tjener fra Barcelona, som fortalte, at hun godt kunne forstå dansk, men ikke var så god til at tale sproget. Det var meget imødekommende.

Anmeldt af Staffan B

  1. maj 2018 Supernöjda!

Vi skulle gå på ett annat ställe och äta tapas på men det var stängt för renovering.. Hamnade här istället. Vi blev väldigt nöjda med både mat och service.. Och den godaste chokladkakan jag någonsin ätit som avslut på menyn

Anmeldt af cgregory613

  1. maj 2018 Amazing meal

An amazing meal and wait staff. We had the 14 course tapas and were all 100 percent satisfied and content. Highly recommend

Anmeldt af H_Neergaard-P

  1. maj 2018 Super lækker tapas i hyggelig atmosfære

Vi ankom tidligt, da vi skulle videre til et andet arrangement. Alligevel var der allerede folk i restauranten. Vi blev modtaget af de smilende og imødekommende tjenere. Vi blev vist til vores bord, blev spurgt om vi havde besøgt dem før, hvilket vi svarede benægtende til, og fik så forklaret deres koncept, der gik ud på at man kunne vælge mellem: * Tapas smagemenu – 14 småretter * Tapas forret (3stk), hovedret, dessert * Vegetarmenu * A la Carte Vi valgte Tapas smagemenuen, hvilket vi på ingen måde fortrød. Den bestod af et bredt udvalg af velsmagende tapas af kød, fisk, skaldyr, kartofler og grøntsager, samt en lækker dessert til slut, hvor man kunne vælge mellem en flot anrettet Manchego ost, eller en brownie med vanilleis. Dette sammen med ialt fire glas cava, 2 flaske danskvand, samt to kaffe beløb sig til 1.050kr, så virkeligt også en rimelig pris. Jeg kan på det varmeste anbefale Pintxos. Både til parmiddage, middage med venner eller forretningsforbindelser 👍🏻

Anmeldt af MariaMiquel13

  1. maj 2018 Genial, cocina autentica española

La paella lo mejor (a parte del estupendo servicio). Muy buenos vinos y excelentes tapas en Pintxos.

Anmeldt af BjKl

  1. maj 2018 Sublim tapas og god servive

Vi fik en 14 stk. tapasanretning – meget smagfuldt, og en flaske Costaval Crianza som passede perfekt til lammechopsene. Betjeningen var i top og der var god viden om maden og reklame for det Spanske. Vi vil helt sikkert komme tilbage.

TINA BESØGTE PINTXOS 26 MAJ 2018
Dette var mit andet besøg, og bestemt ikke sidste! Som ved det første besøg, var både maden og betjeningen også denne gang perfekt. Jeg kommer helt klart igen!!! 🙂

NINI BESØGTE PINTXOS 30 MAJ 2018
Dejlig mad, skøn gårdhave og super god betjening. Meget prisværdigt at tjenere selv sagde at han mente vores vin havde fået prop før han lod os smage. Vi fik derfor også en ny flaske, da vi var enige

EVA S. BESØGTE PINTXOS 29 MAJ 2018
Skøn gårdhave, dejligt nærværende personale, generøs tilgang til gæster, smidige dem iblandt os, som havde glemt at melde ind til koordinator, at de var vegetar eller fx ikke brød sig om fisk etc. Man følte sig MEGET velkommen og i gode hænder.
Vi var omkring 40 personer fra MT Højgaard, som havde en FANTASTISK aften – vi kommer helt sikkert igen; formentlig både som firma og som privatpersoner.

LINE BESØGTE PINTXOS 25 MAJ 2018
Det var den lækreste mad og det sødeste staff som bare forkælede os. Vi var virkelig vilde med stedet og kommer helt klart tilbage igen!

ANITA BESØGTE PINTXOS 19 MAJ 2018
Super hyggelig aften med lækker mad, levende musik og frisk betjening

LOTTE BESØGTE PINTXOS 18 MAJ 2018
Verdensklasse 🙂

MARIANNE BESØGTE PINTXOS 7 MAJ 2018
Super lækker mad, fantastisk gårdhave på en herlig forårsdag, Perfekte rammer til en fødselsdag. Vender helt sikkert tilbage.

CHRISTINA BESØGTE PINTXOS 4 MAJ 2018
Vi havde en rigtig god aften i fredags. God betjening 🙂 Super god mad 🙂 Det er ikke førstegang at jeg er gået fra Pintxos med en rigtig god oplevelse, og det vil heller ikke blive den sidste.

MARTIN BESØGTE PINTXOS 3 MAJ 2018
Det var et super besøg. De havde ikke helt styr på min tanke med at overraske min kone som fyldte 30 år. Det tror jeg ikke var kommunikeret til dem i restauranten. Så min kone sagde hvorfor bliver de ved med at sige du har reserveret til 4 🙂
Der gik også over 1 time på vores venners mad og de glemte desserten. Men deres service og humør og kvaliteten af maden og min kone var super glad så det var en super oplevelse og jeg er glad for vi holdt det på Pintxos.
Så ALMOST perfekt 🙂

APRIL 2018

MATHIAS BESØGTE PINTXOS 28 APRIL 2018
Dejlig mad, fantastisk betjening. Vi kommer igen!

ODDUR FRIANG BESØGTE PINTXOS 27 APRIL 2018
Som altid, en super god aften, særdeles på grund af betjeningen

FRANS BESØGTE PINTXOS 27 APRIL 2018
Glad og humørfyldt betjening, dejlig mad

BO BESØGTE PINTXOS 25 APRIL 2018
Mester var en behagelig og god sælger og hyggelig i en snak.

CHARLOTTE BESØGTE PINTXOS 25 APRIL 2018
Fantastisk personlig betjening af spanske Eduardo -og skøn mad med super spændende vine

BERNT BESØGTE PINTXOS 24 APRIL 2018
Alt går som smurt – fra booking til betaling. Retterne kommer i tilpas rækkefølge pænt og ordentlig anrettet. Ingen overraskelser hverken i positiv eller negativ retning.
Restauranten godt besøgt så jeg anbefaler at man bestiller bord selv på hverdage.

KRISTER BESØGTE PINTXOS 18 APRIL 2018
Mycket trevlig personal och mycket god mat.

MALENE BESØGTE PINTXOS 10 APRIL 2018
Pintxos var en særdeles god oplevelse og helt ud over det sædvanlige, – alt fra betjening, omgivelser til mad, oser af kvalitet og standard i absolut særklasse – Italienske kokke der bringer smagsløgene til himmels og endda til helt overkommelige priser – der er tydeligvis kræset om tingene og ikke gået på kompromis nogle steder – Et sted man uden tvivl har lyst til, at komme igen J Malene Jørgensen, Esbjerg

JESPER BESØGTE PINTXOS 14 APRIL 2018
Sublim betjening

EBBE BESØGTE PINTXOS 4 APRIL 2018
ved en fejl på regning påført 4*spirtus, refusion lovet uden bøvl, tak

MARISA BESØGTE PINTXOS 7 APRIL 2018
Maden var fantastisk. Vi spiste 14 tapas menu, vil kunne ikke spise det hele.
Det som det ikke perfekt, var at det tog langt tid til kød og vi bestillede kaffe men fik vil ikke.

PIA BESØGTE PINTXOS 7 APRIL 2018
Super god mad og rigtig god betjening i en hyggelig restaurant men men men hvis man køber vin til 600 kr for en flaske rødvin ville det klæde restauranten ikke at tage 35 kr for vand fra hane.

IRENE BESØGTE PINTXOS 6 APRIL 2018
Som altid toplækker mad og vin. Og tjenere som giver sig tid og underholder. Gennemført lækkert

Anmeldt af 07Rikke

  1. april 2018 Fantastisk tapas og serviceminded personale!

Et super hyggeligt sted med perfekt placering i midten af København. Fik en lækker tapas menu med 14 retter – meget velsmagende og autentisk. Man bliver meget mæt! Personalet var super søde og opmærksomme under hele besøget. Bestemt ikke sidste gang vi besøgte Pintxos!

MARTS 2018

Anmeldt af Susanne O

  1. marts 2018 Tapas

Super lækker tapasmenu. Alt var delikat. Og betjeningen er virkelig god, og spanske. Det er ikke sidste gang vi kommer her.

Anmeldt af Scanshow

  1. marts 2018 Fandt stedet på nettet….

Blev modtaget af friske tjenere som anviste et 2 mandsbord, hvor vi skulle sidde 3 personer. Nu bestilte vi 8 retter til deling og tænkte, hvor skal alle disse stå på bordet, så vi sagde de skulle komme jævnt, så der var plads til max 2 retter af gangen, vinen måtte vi stille på gulvet. Tjeneren foreslog vi fik laksetataren først, da det var en kold ret, den kom næsten til sidst. Maden var for det meste rigtig god. Så blev der bestilt div. Kaffe og Bailey, kaffen kom med det samme, Baileyen udeblev. Vi bemærkede det til “overtjeneren” som straks sendte 3 nye kaffe og 3 Bailey på husets regning. Så fik vi regningen på ca. 1650 kr,. incl. 2 flasker vin, der var sat 1 miniralvand, (Postevand) på til 35 kr. Det er ikke i orden.

SUSANNE BESØGTE PINTXOS 31 MARTS 2018
Tak for en rigtig hyggelig aften, og rigtig god mad.

CHRISTINE BESØGTE PINTXOS 29 MARTS 2018
Perfekt anbefaling af vores bestilling af tapas

BO BESØGTE PINTXOS 27 MARTS 2018
medbragte gæst med laktose- og kartoffel allergi. køkkenet klarede det fint.
tempoet er højt. ingen ventetid på maden.

Dan Barth Nielsen reviewed Pintxos Restaurant og Tapasbar – 5 star
11 March · Frisk og venlig betjening, lækker autentisk tapas i skønne omgivelser, der får dig til at drømme dig væk til varmere himmelstrøg

Henriette Strøander reviewed Pintxos Restaurant og Tapasbar – 5 star
10 March · 5 stjerner fordi maden var virkelig LÆKKER og god betjening med opmærksomme tjenere. Spansk stemning og et stort udvalg af spanske rødvine . Travl restaurant og det blev klaret med smil og sang imens der blev serveret. Ægte spansk stemning .

Sussie Storm Hallengreen Jørgensen reviewed Pintxos Restaurant og Tapasbar – 5 star
4 March · Super hyggelig restaurant med dejlig tapas mad. Vi fik 14 små retter. Søde og sjove tjenere, der laver lidt sjov med gæsterne. Lidt i den dyre ende, men vi havde en skøn aften.

Kære Stefan & hele teamet på Pintxos.
Endnu engang.. Tak ! -) Vi fik leveret en mellem tapas menu ud af huset til en 70 fødselsdag den 10 marts, og det var et KÆMPE HIT! På tværs af 3 generationer fik maden stor ros! Jeg bestiller altid fra Pintxos når jeg vil være sikker på en GOD (mad) oplevelse! I Juni 2017 fik vi fuld catering fra Pintxos, til min søsters bryllup, til 80 gæster, med kok, tjener, service og alt og ja, alt spillede bare og super tjekket personale. Den 24 februar holdt jeg min egen fødselsdag i restauranten.. og som altid, fantastisk, mad, service, stemning… Så TAK for altid at gøre mig og mine fester til en succes og 1000 TAK for jer 🙂 Vi ses snart igen, kærlige hilsner Didde

Super velkomst – Rigtig god stemning – Fantastisk mad – Rigtig søde tjenere, men de havde travlt (meget travlt) hvilke betød at de glemte at komme med vand, og den ekstra flaske vin vi bestilte – Vi bestilte den store tapas menu til os alle 4, fantastisk mad … flere af de enkelte retter kom der dog kun 3 (og ikke 4) – Tilskriver dette travlhed også i køkkenet – Steen

Alle i selskabet var så glade og tilfredse for jeres rigtig gode betjening og al den dejlige mad!!! Susanne

Lidt synd at ingen af tjenerne ikke talte dansk. Vi tog en 3 retters menu som var rigtig god dog bortset fra desserten som var ost eller ostekage og jeg kan ikke lide ost – Claus

En rigtig god første gangsoplevelse men bestemt ikke den sidste. Tjenerne lavede en fejl halvvejs igennem de 14 retter, men indrømmede det med det samme og tog action. Det er konge service – Anders

Min veninde og jeg havde en rigtig god oplevelse på Pintxos. Da vi ankom til restauranten blev vi godt modtaget af de søde og imødekommende tjenere. Vi fik deres 14 retters tapas menu, som absolut kan anbefaldes; Der er stor variation i retterne og hele måltidet var meget velsmagende – og man bliver meget mæt. Der var en hyggelig og god stemning i restauranten med levende spansk musik i baggrunden.Jeg har spist på Pintxos flere gange og det er helt sikkert et sted jeg vil komme igen – Chanett

Havde bestilt mad ud af huset til et arrangement – det var virkelig godt. Fungerede godt med aflevering og selve maden var lækker – Sigrid

Super stemning og ikke mindst pga nogle fantastiske tjenere. – Trine

FEBRUAR 2018

Shokhan Kader reviewed Pintxos Restaurant og Tapasbar – 5 star
15 February · Super dejligt sted, fantastisk mad og ikke mindst deres Sangria! Super søde tjener, man føler sig velkommen

Super venligt personale, maden var helt i top. Og der var en rigtig hyggelig stemning. Jeg kan klart anbefale PINTXOS – Philip

Super betjening og rigtigt lækker mad – Jesper

En helt igennem fantastisk oplevelse. Servicen var af højeste kvalitet, og maden ubeskriveligt lækker. Vi vender helt sikkert tilbage – Kristina

Min kone og jeg var meget begejstrede både over menuen (de 14 retter som vi fik lov til at dele, men alligevel blev meget mætte) og især rødvinen Giné Giné fra Priorat til meget overkommelige 350 kr.. Det er i al fald ikke sidste gang vi har været på Pintxos ;o) Mange hilsener Dan

Well worth going to.

Excellent food and service. Not what I was expecting in Copenhagen, especially having just been in Spain. I recommend it. – Tom G.

Virkelig en stor oplevelse – Lotte

Hyggeligt indrettet, og god stemning
Man sidder lidt tæt, men der er hyggeligt indrettet, og god stemning med spansk musik og spansktalende tjenere. – Elena

100% spansk stemning og meget hyggelig atmosfære trods fuldt hus. Kommer helt sikkert igen en anden gang. – Tina

Dejlige mad/stemning og betjening – Solveig

JANUAR 2018

Autentisk miljø. God mad og rart personale. – Helle

En dejlige oplevelse hver gang !
God mad god betjening ensfarvede de bedste steder i Kbh !!! – Janu

Super dejlig aften i går. Lækker mad, skøn vin og herlig betjening.Tak :-)) – Henrik

Autentisk miljø. God mad og rart personale. – Helle

En dejlige oplevelse hver gang !
God mad god betjening ensfarvede de bedste steder i Kbh !!! – Janu

Maden var virkelig god. Betjeningen var god og venlig, men også lidt hektisk. Måske forstærkedes den følelse ved, at vi sad så tæt, så jeg var tit ved at ramme nogen med albuen. Maden var lækker, og alle var søde og imødekommende, men der var mere hektisk end hyggeligt, nok pga. trafikken omkring bordet. Tjeneren sagde, da vi skulle betale, at boblerne var på huset, men cavaen stod nu på regningen, da vi kom hjem… under alle omstændigheder et anbefalelsesværdigt sted. Fik jeg sagt, at maden var god? – Cecilia

Tusind tak for en fantastisk aften. Maden smagte suverænt, var varieret og i rigelige mængder. Betjeningen var både professionel og super hyggelig. Vi manglede på intet tidspunkt noget. Kan i den grad anbefales. – Michelle

Good food in nice atmosphere

We visited the restaurant after a day of travel with a small child. They were very accomodating in ensuring a quick service. The food arrived quickly and was very nice. Very much like being in Spain. We had the tapas menu, which is a sizeable portion, which can also be shared if you dont have too much of an appetite. The quality is very good, but it comes at a price. A menu starting at approx. 350 DKK. – Henkie10

 

DECEMBER 2017

Tapas
Rigtig god restaurant. God stemning, god mad, god betjening, god vin. 14 forskellige tapas. Kolde og varme. Kan anbefales – fasterk2017

“Not cheap but what a great evening”
Food excellent. A great atmosphere busy but still good service. We had 1 fixed price meat menu, 1 fixed price vegetarian menu and a selection of tapas for me. Absolutely lovely food- all was great. Warm and genuine welcome. Couple good bottles of wine and a really great fun evening. – avchell

 

“Best tapas we had in Europe “
My wife and I were squeezed in at the last minute and weren’t we glad we were. Best tapas we’ve had and the steak was the best cooked I’ve eaten. Highly recommend. – Stanley111

“Lækker mad!”
God tapas og fantastisk betjening. ! Der er en ægte udenlandsk stemning over stedet her, og jeg planlægger allerede nu hvornår jeg skal tilbage. – Alecji“Very Nice 😊”
So I was there some time ago w my brother and our girlfriends. I picked the place cause I wanted to try something nice and new. I went earlier to make a reservation, and the service was very friendly and joking! The whole food experience was great and our waiter was very open and chatting! I know my girlfriend thought it was just a smooch too much but, well, this is my review so I’ll say it was perfect. All in all a super experience but although pricy.. though I don’t mind paying extra once in a while when I get something for the money 😊- MariusRK_consult


NOVEMBER 2017

“Et besøg værd “
Bestilte den 14 retters tapasmenu, og den var velsmagende og vi blev meget mætte. Har aldrig smagt så mørt lam. God service – Malin H

“Fantastisk tapas”
Dette er den beste tapasrestauranten jeg noen gang har besøkt! Flott service, utrolig god mat og herlig stemning! Gode priser! Anbefales!!! – Merete S

“Hyggelige tapas aften!”
Vi var på jagt efter aftenens middag sted og sket med gå forbi denne og testet, om der var et bord til aftenen. Hoved tjeneren, der bød os så glade for at sikre, at vi ville få et bord senere på aftenen. Da vi fik der til tiden vi mødt af et stort smil genkendelse, levende musik og engageret personale. En tapas restaurant med sin hjertet på rette sted! Grundigt anbefale bacon indpakket datoer var! Og spare plads til deres cheesecake! – Melodie T

OCTOBER 2017

“God stemning! “
Fantastisk service, mat og stemning! Kunne bare ønske at lokalene ikke var så små og trange, samt at toalettene holdt litt bedre stand (manglet dør inn til dametoalettet). Hadde dette vært bedre hadde plassen fått full score! – Jannike H

“Utrolig lækker bøf”
De tilbyder en lækker 3 retters menu til 349,-kr. Forretten er tapas, og som hovedret kan man vælge imellem fisk eller bøf….. og her kommer et tip: vælg bøffen. De serverer den lækreste grillet bøf – saftig og utrolig smagsfuld. Desserten er et valg mellem kage eller ost. – Lars-Erik R

“Mad og Service helt i top”
Endnu en god oplevelse på Pintxos, hvor maden, atmosfæren og servicen var fremragende. Især Stefan fik gæsterne til at føle sig ekstra velkomne. – tinskr

“Fantastic food”
We spent 4 days in Copenhagen and had supper here twice. It was by far our favorite, great food and atmosphere. I would highly recommend. – dave a

“Fantastisk mad”
Servicen var rigtig god og maden var helt fantastisk. Jeg kan helt klart anbefalde at spise hos Pintxos hvis man kan lide tapas! – Chanette Jørund… H

SEPTEMBER 2017

“God tapas”
Jeg har 2 gange spist tapas med familien på Pintxos. Det er meget lækkert, og der er meget mad. God og venlig service. Der er en hyggelig gårdhave, hvis vejret er til det. – Peter H

“Incredible food in a lovely setting! “
Fantastic meal in a charming setting! So highly recommended! If I could give it six stars or more, I would. Everything we ate was amazing. We tried the 14 course tapas menu, which I love because I love tiny bites of lots of different things. Everything was absolutely perfect. In addition, it’s a very lovely restaurant where no detail has been overlooked. There are even a few tables outside with blankets. The owner, Stefan, took incredibly good care of us… He is charming, funny, and extremely attentive. Do yourself a favor and have at least one meal here! I wish I had more time in Copenhagen to enjoy more meals at this restaurant. – juliesantacruz

AUGUST 2017

“Lækker mad”
Lækker autentiks Spansk mad. Det kan anbefales at tage 14 retters menuen. Her er der lidt af det hele, så man kommer godt rundt i smags sanserne. God stemning og service. – Jesper C

“Tapas”
Helt igennem fantastisk oplevelse vi ved besøget på denne restaurant. Maden var i top og betjening i klasse for sig selv. Kan varmt anbefales. TVVS

“Spanish in Copenhagen!”
We were going there with our Danish friends who have heard about this restaurant. Since we had been in San Sebastian and Bilbao last year and had really superb pintxos experiences, we looked very much forward to visit this restaurant. The pintxos bar experience was not present (with only a lot of pintxos to choose from at the bar desk, a lot of napkins on the floor telling that this is a really good place for pintxos, crowded with a lot of people chatting with everybody, etc) which was somewhat disappointing, however balanced with very tasty food served at the table. There are tasting menues to choose and also an á la carte meny and a tapas meny, we went for a special tasting meny which turned out to be too much food, however, very tasty! Make sure to come very hungry if you go for one of the tasting menues! – Elisabeth W

“fleksibel professionelt”
Meget flot, fleksibel og professionel tilgang. Forbavsende god og billig mad. Alt glad! – Annakarin01, Stockholm, Sverige

“Dejlige tapas og god stemning”
Vi var 5 stykker, der koster os med dejlige tapas og fik meget god service! Anbefales at vælge, hvad du vil, det er ikke “menu”. Alt vi bestilte smagte fantastisk, og vi valgte mange retter. Tak til personalet for en fornøjelig aften. Janmelt, Tau, Norge

JULY 2017

“Autentisk tapas”
Alt i alt en ganske fin oplevelse. Vi valgte den 14 retters tapasmenu. Rigeligt med udmærket mad og festlig betjening. – Eva B

“Fortryllende”
Har I aften besøgt Pintxos for tredje gang i mit liv. Blev endnu engang helt fortryllet af den autentiske spanske stemning, den sindssygt lækre mad og de skønne tjenere. Vi fik deres klassiske 14-retters tapas-menu, og der var fest i min mund fra første til sidste bid. Alt var spansk, og med tydelighed frisklavet fra bunden, med gode råvarer og af kokke med stor kærlighed til mad. Den skønne og smukke tjenerinde kunne slet ikke skjule sin glæde og stolthed ved hver eneste ret, hun serverede for os. Vi gik derfra med en følelse af, at vi havde været i Spanien, og med en følelse af, at vi var meget værdsatte som gæster, på trods af at der var fuldt hus denne tirsdag aften. Det var bare som om, at alle medarbejdere satte pris på hver og én gæst, og gjorde deres yderste for, at vi skulle føle os velkomne. Og dét gjorde vi! I al ydmyghed kan jeg kun sige: gør dig selv en tjeneste og spis på denne skønne restaurant. De fortjener hver eneste af de fem stjerner, de får herfra. – tjipa

“Cozy with great food.”
This is a small restaurant with live music and great food. A little on the pricey side, but very worth it. Near the Kong Arthur and the Ibis hotels. – Jon G

“A taste of Spanien in Copenhagen”
In a little hide away is a nice spanish restaurent. Lækker tapas, fin vin og god service. Vi sad ude i baggården i sol og nød sommeren. – Niels K

“Great service, great tapas, a bit crowded, but not too much”
If you haven’t tried tapas before, this is the place for you. They have many traditional tapas of both meat and fish, and you can order a little of what ever. It took me like 1 minute to decide what to get, because they were really efficient to put together an order of taste. Yes, it’s really crowded, but that wasn’t any problem. Still possible to have a nice conversation. The food was finished reaaaaly fast. Pintxos [Pinchos] (tapas on stick) should be higher ranked. – Andreas O

JUNE 2017

“Another surprise near Ibsen’s”
When you don’t have to go far from a hotel for a very good dinner that is a great situation. We made reservations for four at Pintos. We enjoyed some very good tapas plates to share and ordered the seafood paella. The paella was outstanding and the rice was very flavorful. Should we stay again at Ibsen’s or somewhere nearby, we would make another reservation at Pintos. – waterandmore

“Super dejlig tapas og fin betjening”
Vi fik deres 14 skønne tapas med både kolde og varme retter. Alt var meget lækkert. Vi sluttede af med kage og ost, hvor værten bød på sambuca, hvor han lavede et mindre show med ild og fine glas. Vi følte, at der hele tiden var meget opmærksomhed på, om alt var, som det skulle være. Et helt igennem skøn aften
🙂 – Lene Høj L

“Lækker mad”
Vi besøgte Pintxos 17-6-2017 og vi fik 14 forskellige tapas, super lækker mad og sød betjening 🙂 Vi sad ude i gården, mega hyggeligt 🙂 stedet er godt besøgt så bestil bord 🙂 Absolut er besøg værd 🙂 – Anastasija M

“Tapas”
Super friendly staff, thanks for a great night! We were well looked after and the food was excellent! Highly recommend! 🙂 – Gary B

“Aggressive waiters, good food”
At first glance the restaurant looked empty and we almost did not go in, but it turned out they had a backyard which was full. We were highly recommended a set menu of 14 tapas dishes. There were good variety and all the dishes tasted amazing! The waiters were actually quite aggressive both in the way the food were served and the way they spoke to us. A good restaurant experience once we accustomed to the waiters. – krisander

“Stairway to heaven”
Vi har besøgt pintxos flere gange, og hver gang er en fornøjelse. Maden er i top, betjeningen og personalet er fremragende. Priserne er som de skal være og stemningen oser af sydlandske himmelstrøg. Man bliver modtaget med håndtryk, og ligeledes når man forlader stedet, kan kun anbefale dette sted 🙂 – CNMM3400

“Excellent fare in a popular and crowded venue”
I enjoyed my solo visit to Pintxos – service was friendly, efficient, and by Copenhagen standards pretty prompt. Space is at a premium here, especially as the restaurant is popular with the locals as well as guests in the nearby hotels. My hot dishes arrived piping hot, and the dates wrapped in bacon were particularly delicious. The house red was warming and very quaffable, and the bill, though not cheap, was I felt fair for the standard of cuisine and service I received in this uber expensive city. In fact I’d had a good time – and will certainly return. – boatmusdir

“Best tapas this side of Madrid”
We had seven different tapas and we were happy with them all. The servers are all HOT HOT HOT and should be in the new version of Bay Watch….But careful, this is Copenhagen the most expensive city this side of Mars so costs add up quickly. But go…enjoy…ogle…but keep that calculator humming. Les M

“God mad”
Vi valgte tapas menuen. Det var virkelig godt og hyggeligt at sidde i gården. Endda tæpper, da det blev køligt. Super aften – Christina T

MAY 2017

“Great service, good food, a bit noisy for a business meeting”
Came here for a business meeting. The service was excellent, the food very good (note we all went for the prix fixe option so we did not try a wide range of foods). With a nice bottle of wine came to 1466 DKK for 4 of us, so very reasonable. Was a smallish table and a bit noisy, so had to talk loudly which could be a problem for a business meeting. But overall recommended. – RiverKid2027

“Familiært”
Mødested og modtagelse havde en meget hyggelig. Vi spiste i hele tapas og alle retterne var gode. Det eneste negative var timingen af ​​servering af retterne. – Marcus R

“Lovely tapas restaurant in great area”
Cosy and very friendly tapas restaurant. As a group of 4 we had a set menu which was great value. It is beside Ibsens hotel. – Abacus1000

“Unlikely place for tapas, but quite good”
One of the smallest and most crowded eating places we’ve squeezed into; I had hoped to find sardines on the menu, not be crowded in like one. It’s also hard to find even if you are staying in the Kong Arthur Hotel right there. But we had a very good meal. We ordered five dishes: chorizos, octopus gallega, la cecina (lightly smoked beef), meatballs, and stuffed peppers. Everything was good, but we especially loved the peppers and the cecina. The friendly staff does a wonderful job in such a demanding space. Our dishes were timed appropriately, not served all at once. I made a mistake in ordering a wine, but a change was made with no penalty. In fact, they were out of the half-bottle that I selected, so a full bottle was put on the table in trust that we would drink half of it (as we did). The bill, of course, would be exorbitant in any other city, but this is Copenhagen. Canadensis

APRIL 2017

“Lovely place”
Got my window seat, cosy and beautiful. Service for me at least was 1 class. In a way as i felt home. Family feeling type of place. Great tapas and very generous. Great introduction and your table is never empty. Make sure to try this place. – Jonathan I

“Familiært”
Var der med hele familien til at fejre påske og alle var meget tilfredse! God, velsmagende mad, venligt personale og hyggeligt miljø. – 5MariaG55, Stockholm, Sverige

“Spanish Tapas specials”
A very nice hotel situated in our Hotel (Kong Arthur) we had an excellent meal with wonderful wine and great Tapas, super service and a reasonable price tariff, great for kids too. Real Spanish style in Denmark. – Rummers1

“Amazing meal”
We were staying at the Hotel Kong Arthur and decided to eat here on the Saturday evening it was very busy so we had to reserve a table for an hour later than planned but was well worth the wait. It had a great atmosphere with friendly staff who added to the restaurant vibe. The tapas were fantastic as was the paella. Very generous portions sizes we were perhaps a little to greedy on ordering and could not manage a dessert just coffee. Highly recommended and we would love to visit again. – kaye c

“Utrolig!”
Vi ankom med en booking tid lidt sent og stadig var dejlige os. tæt forhold og meget flot. Tortilla, blæksprutte, kroketter … derhjemme! Meget stærkt anbefales! – Alberto P

“God klassisk tapas”
Stedet byder på velsmagende klassisk tapas. Vinkortet er varieret med vine for enhver smag og pris. Vi var der på en travl lørdag aften hvor vi blev mødt af et veloplagt personale, der havde styr på deres gæster. Spansk live musik gav en fremragende stemning. Bestemt et besøg værd. – Lars N

“Copenhagen Tapas”
This very busy restaurant is quite efficient, has great menu options, and serves very good food. Tables are too close together so there is not much privacy, and it is a small restaurant so it can get very noisy, but the food makes it a worthwhile experience. Nice wine list also. Highly recommended for the food experience. – Bruno S

“Fremragende !!”
Meget god service !! Fremragende tapas, drinks og desserter. Med musik og god stemning. At gå med venner og have en god tid. Jeg anbefaler !! – Patricia R, Argentina

“God tapas”
The 14 tapas menu is a nice way to taste different tapas this restaurant has to offer. I have enjoyed most of them, especially the dades in bacon and reduced port sauce. The spanish personell was very nice and helpful, and the waiting times were very acceptable. – MauriceAG

“Fantastisk velsmagende og super service”
Det var vores første besøg og absulut ikke sidste gang. Vi blev budt velkommen af et par friske tjener og vist hen til vores bord. Den kvindelig tjener ved vores bord, var meget imødekommende og professionel. Der var fyldt i restauranten, det er helt sikkert en god idé at reserverer bord på forhånd. Vi bestilte en menu på 14 små lækre retter. Maden kom meget hurtigt og var meget lækkert og velsmagende. Selvom der var travlt i det lille hyggelige lokale, havde vores tjener et godt overblik og sørgede godt for os. – JLJ_PLJ

“Great tapas”
This is certainly a tapas restaurant to recommend! The staff is super nice, funny and welcoming, and the food was great. We were not super hungry so we got 2 dishes per person, yet they recommended you get 5-6 to split between two people. The dates wrapped in bacon and the tempura vegetables were amazing, and a great combo as well! The atmosphere is cozy and perfect for a relaxed family dinner as well as a formal date. Definitely some of the best tapas we’ve ever tasted! – marthinasandberg

“Kvaliteten er højere end andre tapas restauranter”
Tak for en dejlig aften! Vi nød vores 14 retters tapas menu. Der var rigeligt mad. Og alle retter var af en høj kvalitet. Selv de kedelige tapas, man normalt ikke regner for noget og ikke spiser, var lækre. F.eks. Spansk omelet med kartofler er tit en kedelig og tør sag som bære præg af genopvarmning – men på Pintxos var den frisk lavet, lun og god. Personalet havde travlt, men var søde, smilende og opmærksomme. Vi glæder os til vores næste besøg. – Bente K P

“Very good tapas”
For a proper ‘Spanish restaurant experience’ you need great tapas and great people – Pintxos has them both – unfortunately also the prices are great, which is the only thing reminding we are not in Spain. Copenhagen is altogether heavily overpriced, so that’s not the restaurant’s fault. Try this! – Samondo

“Tapas”
Vi besøgte stedet i forbindelse med diners week .Fyldt restaurant,som ikke er ret stor,men var heldig at få et bord med lidt luft omkring,ellers sidder man tæt.7forslellige tapas til forret,som smagte fantastisk.Der efter en meget velsmagende bøf med tilbehør.!ligeledes en super cheesecake til dessert.Betjeningen absolut ikke noget at klage over.Dejlig aften med levende musik. – Gerda Lind H

MARCH 2017

“Fantastisk”
Var der sammen med min kæreste i weekenden. Deres Tapas menu er helt fantastisk og man bliver mæt! Rigtig gode retter med god smag og derudover også en masse forskelligt. Rigtig god stemning skabt af en fantastisk tjener. Vil til hver en tid anbefale dette sted og vi vender også tilbage 🙂 Thomas Bjørn Bonde

“Halvtolv”
Vi havde den fornøjelse at få et festmåltid bragt til adressen ‘Halvtolv’ i lørdags. Vi skal hilse fra alle gæsterne og sige det var en fornøjelse og de kan ikke spise mere. 🙂 Kirsten og jeg siger også mange tak og skulle vi befinde os i København vil jeres restaurant
bestemt være et af de steder vi gerne vil besøge (og helt bestemt anbefale!)
Med venlig hilsen
Johnny

“Excelente!!”
Muy buena atención!! Excelentes las tapas, las bebidas y los postres. Con música y buen ambiente. Para ir con amigos y pasar un rato agradable. Lo recomiendo!! Patricia R

Det var vores første besøg og absulut ikke sidste gang. Vi blev budt velkommen af et par friske tjener og vist hen til vores bord. Den kvindelig tjener ved vores bord, var meget imødekommende og professionel. Der var fyldt i restauranten, det er helt sikkert en god idé at reserverer bord på forhånd. Vi bestilte en menu på 14 små lækre retter. Maden kom meget hurtigt og var meget lækkert og velsmagende. Selvom der var travlt i det lille hyggelige lokale, havde vores tjener et godt overblik og sørgede godt for os. JLJ_PLJ

This is certainly a tapas restaurant to recommend! The staff is super nice, funny and welcoming, and the food was great. We were not super hungry so we got 2 dishes per person, yet they recommended you get 5-6 to split between two people. The dates wrapped in bacon and the tempura vegetables were amazing, and a great combo as well! The atmosphere is cozy and perfect for a relaxed family dinner as well as a formal date. Definitely some of the best tapas we’ve ever tasted! marthinasandberg


FEBRUARY 2017

“Kvaliteten er højere end andre tapas restauranter”
Tak for en dejlig aften! Vi nød vores 14 retters tapas menu. Der var rigeligt mad. Og alle retter var af en høj kvalitet. Selv de kedelige tapas, man normalt ikke regner for noget og ikke spiser, var lækre. F.eks. Spansk omelet med kartofler er tit en kedelig og tør sag som bære præg af genopvarmning – men på Pintxos var den frisk lavet, lun og god. Personalet havde travlt, men var søde, smilende og opmærksomme. Vi glæder os til vores næste besøg. Bente K P

“Very good tapas”4 of 5 stars
For a proper ‘Spanish restaurant experience’ you need great tapas and great people – Pintxos has them both – unfortunately also the prices are great, which is the only thing reminding we are not in Spain. Copenhagen is altogether heavily overpriced, so that’s not the restaurant’s fault. Try this! Samondo

“Tapas”
Vi besøgte stedet i forbindelse med diners week .Fyldt restaurant,som ikke er ret stor,men var heldig at få et bord med lidt luft omkring,ellers sidder man tæt.7forslellige tapas til forret,som smagte fantastisk.Der efter en meget velsmagende bøf med tilbehør.!ligeledes en super cheesecake til dessert.Betjeningen absolut ikke noget at klage over.Dejlig aften med levende musik. Gerda Lind H
5 of 5 stars1 uge sidenAnmeldt af Trine22
Har været her et par gange, og det har været lige fantastisk begge gange. Virkelig lækker tapas menu og helt fantastisk autentisk betjening. Jeg glæder mig meget til at komme tilbage

“Spansk romantik”
Aldrig hørt om denne restaurant, men valgte denne til Dining Week. Og vi blev positivt overraskede. Lækkert sammensat menu med tilhørende vinmenu, og levende musik med vokal.  ravnefar

“Hyggelig og rart.”
Vi var der for dinning week. Vi fik et hyggeligt bord i hjørnet af restauranten. Min kæreste sad klemt mellem vores bord og et andet bord ( eneste ting som var øv ved oplevelsen). Tjenerne var smilene og hjælpsomme, god service og meget meget lækker mad ! Værten gik rundt og hyggede om folk hvilket gav en super god stemning med det autentiske (ikke for høje) live musik. Tak for en hyggelig og romantisk aften. Stine B

JANUARY 2017

“We didn’t expect to much since we just needed a quite fast dinner. We had a nice surprise. The fixed 8 course tapas menu was really creative and well prepared. Better than you will get in many Spanish restaurants. They simply expand your understanding of the word tapas. Nice service, even if the waiter was a little bit to loud and “spanish” this said with a smile.” Niels Peter P

“gourmet tapas i centrum af København”
Efter råd fra en kollega til at komme Pintxos til middag med min kæreste. Vi tog menuen i dag på råd fra tjeneren, meget nyttigt, som har tjent os en smag af tapas (top 6 på listen), en hovedret af kød eller fisk og en dessert. Tillad mig at definere tapas "Gourmet" (fremragende!): Dato shell indpakket i bacon, som har fortryllet mig, og stegte rejer krydret med peber sauce var lækkert; Vi begge valgte skålen af fisk: havtaske gryderet, frisk, flavorful og velforberedte; Endelig dessert, meget god, med en delikat smag og afbalanceret smagsoplevelser som hele middagen. Fair at sige, at på trods af prisen er i overensstemmelse med danske standarder (som ikke er lav) omhu og opmærksomhed på alene kunden er værd bekostning: ejer, italienske, var meget venlig og tilbød os to kaffe efter et måltid og to glas mousserende vin drukket, mens du venter. Leonardo L

“Skøn 14 retters tapas menu – rigelig mad til en meget fair pris. Meget venlig og imødekommende betjening selvom restauranten var helt fuld.”  Jens B

“Vi valgte individuelle tapas, 5 stk. er rigeligt til to voksne. Virkeligt velsmagende. Betjening er helt i topklasse, venlig og yderst professionel.” Susanne S

“Absolutely fantastic food and service. Just got home from my girlfriends birthday, and every one of the 14 dishes were just perfect! Would very much recommend!” Andreas D

“Vores døtre og min mand og jeg fik en meget lækker 14 retters tapas menu med vin. Meget lækkert og man kommer nemt til at spise for meget. Velbesøgt af nåde lokale og turister. Absolut anbefalelsesværdig.” LouiseMuldorff”We arrived at the restaurant after a late flight. It was around 23:00 and they still welcomed us to a table. The server only allowed us to order the meal deal because we “arrived so late and the kitchen was closing” (This “meal deal” actually consisted of three courses and was pricey so I’m thinking they were trying to make our late arrival worth while for them). Nonetheless, we obliged because we were hungry and it was late. The first course was a variety of the tapas and was delicious, but small. The second course was a meat plate with potatoes and vegetables- also very delicious. The desert was a lemon cake and very refreshing. We also ordered two glasses of wine. Overall, the meal came out to around 100€. It was pricey, but we have come to figure out that eating out in Copenhagen isn’t friendly on the budget.” Kasey Van Gelder

“Ikke noget at klage over 🙂 centralt beliggenhed i en meget charmerende gade i byen, dog svært med parkering 🙁 God modtagelse, lækker mad(vi valgte Tapas menu på 14 retter), hyggelig indretning og en sød og opmærksom betjening af 2 spanske tjener 🙂 anbefalings værdi!!” Bat-Zion Kaaber

“Nytårsaften”5 of 5 stars
Vi ankom kl. 19.00 og allerede her blev vi taget godt imod, med store smil og hjertelighed. Bestyreren spillede lidt højt musik, men bare rolig jeg skruer ned igen vi skal bare sikre os personalet er oppe i gear 🕺 og det fik han. Vi fik en dejlig 5 retters menu med dertil afstemte vin. Maden var i top og absolut pengene værd. Der var hele aften god stemning og liv uden det løb fra dem. Vi besluttede vi måtte besøge dem igen til en gang tapas engang i 2017. Jørgen T

DECEMBER 2016

“Skøn tapas”
Vi var et selskab på fire til aftenspisning. Vi valgte alle en 14 retters tapasmenú med rødvin til. Lækkert og veltillavet, små retter men med 14 i alt, mere end rigeligt til at blive stopmætte. Hyggelig atmosfære og sted. Morten H

“Venlige tapas restaurant”
Meget livlig restaurant nær søerne i København. Restauranten ligger i kælderen gulvet, men har i løbet af sommeren en smuk terrasse i gården. Det er altid i høj efterspørgsel, så en reservation anbefales. Restauranten har en meget stort kort, men har ofte Menu tilbud, der er virkelig billig og forenkle valget. Tapas er fint og dele i menuen kamp. Kød retter er stor! Tjenesten er meget venlige og autentisk, da det er spansk. På grund af de ofte meget fuld restauranter det kan nogle gange tage et stykke tid, men tjenesten er generelt meget god og altid venlig. Vi kan lide at gå der – og ville helt sikkert vende tilbage. Sus-Joerg
“Alle pengene værd”
Besøgte restauranten en lørdag aften hvor der var ganske mange mennesker. Betjeningen var stadig rolig og personlig. Fantastisk tapas menu. Selv om der var levende musik kunne man stadig tale sammen. Det passede os godt vi kunne blive siddende og få kaffe og drinks efter middagen. Kan klart anbefales. janegrabing
 We had a nice evening with the children and we enjoyed great food, tasteful wines and excellent service (fair prices). RuneM365
“Dejlige Tapas og god Paella”
Dejlig spansk mad. Deres Tapas er rigtig gode & Paellaen er som i Spanien. Godt vinkort og rigtig god service. Støjniveauet er dog højt da det er i en kælder og man sidder meget tæt. hej0r
 Truly tasty food, warm, friendly and professional service. Special thanks to our waitress Olga; her great sense of humour made the experience even better! Thank you Pintxos! Flipzo

NOVEMBER 2016

“Little bit of Spain”
Tapas restaurant selling top quality tapas. We had the 14 dish menu. A bit of everything. Everything tasted very fresh and seasoned to perfection. The staff were great all very friendly and tentative. Recommend you book as was quite busy. Definitely include this restaurant on your trip if you enjoy tapas. Dinger25

“Weekend i København”
Det er ligesom at være hjemme … store fødevarer top vært … altid et besøg værd … musik på lørdag nætter … at afslutte aftenen … Bravi…Francesca P

“God tapas”
4 of 5 starsVi besøgte stedet inden en biograf tur. Fik en 14 retters tapas menu inklusiv dessert og kaffe. God varieret og smagfuld tapas og afslappet betjening. Jan W

Meget hyggelig spansk restaurant. Vi fik super lækker tapas, varieret, smagfulde, kolde og varme små retter serveret med lækker vin. Imødekommende betjening og god atmosfære. Spansk sang og dans som ‘ekstra’ aftenindslag 🇪🇸 Prøv det 😎 Kim P

Vi var inviteret af nogle gode venner, så da tjeneren – meget kvik og morsom, foreslog den tolvretters menu (tapas), og gudskelov bestilte vores værter menuen. Det var alt sammen forrygende godt: Lammekoteletter, der var til at tygge med øjenbrynene! Lækre tigerrejer (som jeg ellers aldrig spiser) og meget mere. Dertil dejlig koldt spansk øl. Herligt! Kommer igen! Albert N

Skøn middag med gode spanske retter serveret af et engageret team. Vi kommer gerne igen med store forventninger. MichaelNyboe
 Nice service n excellent food….really enjoyed the atmosphere, The restaurant was just next to our hotel. Shareen S
“Et fremragende måltid!”
Anbefalet af venner, kom vi til Pintxos. Bare indkvarteret på bordet, er vi tilbudt en gang et glas Prosecco. Under vejledning af Andrew, ejeren, vi starter med en plade af tapas og følge en dejlig havaborre grillet, ledsaget af en duftende hvidvin "Flor Innate". Til dessert, en cheesecake af huset. Hvad kan jeg sige, alt var perfekt. Priserne gennemsnit, så betragtes som kvaliteten af råvarer. venligt personale og afslappende atmosfære. Anbefales! Kalinca T

Engagemang och service på högsta nivå med en ljuvlig spansk tapas när den är som bäst Carl-Johan Billing

Excellent staff, food and atmosphere. We ate here on a Friday night as a group of 6 and had the best time- live music, great ambiance and the food was fab! Recommend 14 courses!! We all rated it 9/10 or 10/10! Thanks for starting our first night in Copenhagen off on the right foot! Xxxx Emma Bell

Der var meget travlt og meget fyldt. Finn Andersen

OCTOBER 2016

 Beautiful setting and the food was interesting and very delicious. The staff were so professional and very friendly. Overall the experience was amazing and I would definitely go back. YasmineSchultenkamp

“Velsmagende, støjende og trange …”

Tapas smag og hurtigt komme til bordet. Vinen anbefaling var fremragende. Det er meget tæt og også meget støjende (weekend) der. Service var god, men lidt for løs i tone. Karsten M

Var der på et tilbud samme dag – tapas for 290 kr. Maden var der ikke noget at udsætte på. Men det var heller ikke fantastisk. Og hvis jeg skulle have betalt de 436 kr. de siger at tapasmenuen normalt koster, ville jeg være blevet godt sur. Det er de 14 små anretninger og et glas cava ikke værd. Sjovt nok er der også mulighed for at få det hele på tilbud stort set hver eneste dag. Ok til prisen – men……. Tjeneren søgte generelt at sælge de dyreste vine, men vi fik lov til at bytte den han anbefalede da den ikke faldt i vores smag (alt for meget egetræ i den hvidvin). Tak for det. Peter M

“for sofistikerede til hvad vi ønskede.”

For dem, der nyder enorme tapas og pintxos, vi synes er en god idé denne restaurant for et let måltid til middag. Tværtimod restauranten er sofistikeret med smukke gourmet tapas, indtil meget velsmagende, men meget begrænset udbud og derfor meget dyrt at foretage en mindre samme måltid. Bliver en fredag var helt fuld og med en voldsom larm. Det er godt, men det er ikke det, vi ønskede. Paula C

“riquisimas tapas og meget god opmærksomhed”

fremragende spansk restaurant, udvælgelse af lækre tapas, baby tilbage ribben og utrolige omelet!. meget god opmærksomhed, alle munter og venlig. Det adgang fra gaden og hotellet Ibsens Ines G

 Surprising good tapas — especially the jamon, the shrimp. Strong selection of spanish wines as well. Rayu1102013

Dejlig hyggelig sted i fantastiske Copenhagen, Vi fik en varm velkomst af en herlig frisk tjener. Han fortalte lidt om maden de havde. Vi fik alle 4 stor Tapas menu. Der var virkelig smag på maden herligt. Vi er mest til italiensk vin, men må rose vin tjeneren, han kom med en dejlig vin, som vi drak alt for meget af. Alt i alt Fantastisk aften. Kun osten var lidt normal. Kristian B
Tjenerne var meget hjælpsomme, opmærksomme og sjove. Birthe Andersen

SEPTEMBER 2016

“Wonderful Experience”
We came in for my boyfriends birthday and were totally blown away by our experience. Genuine, sincere, friendly service, fantastic food and great wine. Thank you so much for making his day special, we will be back……….. maybe for my birthday! Helena111

Utrolig dejlig stemning, mad, lokaler og betjening.
Perfekt til at holde fødselsdag mm Birgitte

Super mad. Jeg har besøgt Jeres restaurant 3 gange.
Betjeningen er super. Jette

Jeg elsker den skønne stemning der er mellem personalet :o)
desuden var jeg der OGSÅ i går på min fødselsdag, og spise. Jeg følte meget helt speciel og varmt betjent…. UOVERTRUFFEN J -jeg ELSKER det sted. Pia

AUGUST 2016

Good food and nice atmosphere. I could definitely return there another time. Laura Aho

Dejlig aften i gårdhaven. Vi fik ugens gastronomiske menu. Forret af af tapas som var udmærkede. Dejlig hovedret med sværdfisk og rejer, og god ost og chokoladekage til dessert. Vi fik en glimrende rødvin til det hele, som var blevet anbefalet af tjeneren. Imødekommende og opmærksom service. Jeppe Rasmussen

Det var den perfekte 1-års dag med kæresten! Andreas

Vi havde en rigtig god aften,
det er et meget dejligt sted og maden erhelt i top.
Man får en rigtig god betjenning og tjenerne er super gode. Henrik

Bestemt et besøg værd.
Dejlig atmosfære og skønt imødekommende personale.
Bestemt ikke sidste gang jeg kommer på besøg. Jeanne

Vi havde en fantastisk aften med dejlig spansk stemning 🙂
Glemte i øvrigt at rose jer for, at servere rødvinen med den temperatur den bør serveres ved John

Hej til Andrea og hele teamet hos Pintxos.
Tak for en super vellykket aften i lørdags. Vi havde en rigtig god aften og det var virkelig et dejligt arrangement. Tak fordi du Andrea havde forberedt alt nøjagtig som vi gerne ville have det – og tak for en i øvrigt også rigtig god tjener, som du havde sørget for var “vores” hele aftenen sammen med dig. Vi har også fået flere positive meldinger fra nogle af vores gæster, > som ikke kendte Pintxos i forvejen, så jeg er sikker på, at i også i fremtiden vil få nogle af de gæster, som var med i lørdags som fremtidige gæster – og tak for musikken. Når vi kommer til Danmark igen kommer vi ned en aften og spiser hos jer under lidt mere rolige forhold og siger tak.
Mange hilsener Lars

Selvom i glemte at servere dessertvin til desserten, som var indeholdt vores tilbud, kan vi ikke sætte en finger på hele arrangementet. Vi holder gerne vores firmasommerfest hos jer igen. Pia

JULY 2016

Kjære alle på Pintxos.
Det var veldig god mat!!
Alle mine gjester var veldig fornøyde og fikk kortet deres.
Tusen takk 🙂 Mvh Torunn

Travl og hektisk aften, men glad og imødekommende betjening.
Dejlig stemning i restauranten. Mvh. Jørgen

Det var en rigtig god aften med min kæreste.
vi var også inde og besøg jer i maj og det var mindst en lige så stor oplevelse denne gang og rigtig dejlig madkim

Altid perfekt.
Har aldrig nogensinde oplevet fejl eller mangler.
Uanset hvor travlt de alle har, føler man det ikke. De hygger bare
videre om gæsterne. Derudover er det bare den bedste tapas ever. Den slår klart de forskellige tapas vi fik på gran canaria. MajBritt

Det var en rigtig god oplevelse og vi syntes vi fik rigtig meget forvores penge. vi vil helt sikkert komme igen. Bente

Glad stemning blandt personale – tjenere som kokke, hvilket smitter meget positivt af på gæsterne. John

Super tapas menu med 14 retter.
Super søde mennesker der serverer. Vi kommer igen. Verner

Rigtig dejlig mad og god stemning.
Har allerede anbefalet stedet og vi kommer helt sikkert igen….. Wendy

Det var en virkelig fin oplevelse. Betjeningen var i top og allerede under besøget anbefalede vi restauranten til venner. Vi kommer igen. Maden var rigtig god – menuen var mere omfattende end forventet. Det var næsten synd for kødretterne at vi på det tidspunkt var ved at være mætte. Til gengæld brugte vi 3 1/2 time på menuen uden klager…Hjørdis

Jeg havde booket bord hos La Rocca, men til NÆSTE uge – Super tak for hjælp med at skaffe os plads hos jer i stedet.
Vi var alle meget glade og tilfredse. Mad og vin var helt fin. God aften. vh Kurt, Juni

Vildt lækker mad, hyggelig stemning og rigtig god betjening. Vi kommer helt sikkert tilbage Anders

Rigtig god betjening og absolute bedste tapas I Kbh!
Alle pengene værd.

Vi er altid glade og meget tilfredse med at være gæster hos Pintxos
– maden er supergod, rigelig, tjernerne er meget serviceminded –
specielt de kvindelige – atmosfærden super. Så vi er meget tilfredse
og kommer meget gerne igen.
Bedste hilsener, En meget tilfreds kunde, Lene

Fantastisk personale som er så flinke.
Vi har besøgt restauranten 5 gange og hver gang er det en rigtig god oplevelse.

Virkelig oplagte og snakkesagelige tjenere.
Vi spurgte til en ret der ikke var på kortet, som vi fik
efterfølgende fik serveret. Virkelig god service.
Bo, Juli 2016

Til rette vedkommende
Efter vi idag har benyttet det Early Bird tilbud, jeg fik lov at rykke
fra den egentlige reservationsdato, er jeg simpelthen nødt til at
sige, at bedre service skal man lede længe efter.
Søde, smilende og generøse tjenere, gratis kaffe, kage og cava til den
ene kuvert, vi havde betalt for.
5 stjerner herfra – maden var sublim og atmosfæren endnu bedre.
Tusind tak for en god oplevelse, fleksibilitet og kvalitet.
Vi vender uden tvivl tilbage til Pintxos!
Med venlig hilsen
Majbritt

Både mine gæster og jeg var helt høje da vi gik hjem.
Jeg var lidt nervøs for, om vi allerede ville være færdige med at spise kl 21,
fordi vi startede kl 19. Men jeres personale sørgede for, at der var
lidt tid imellem retterne og sørgede i det hele taget for, at alt
bare kørte glat. Vi gik først derfra kl 24 og alle uden undtagelse
havde haft en hel sublim aften.
Maden og drikkevarerne var perfekt og ligeledes var betjeningen.
Personalet er helt unikt og kan virkelig deres professionelle virke
samtidig med, at de er glade og fulde af overskud – også selvom
restauranten er helt fyldt op helt til lukketid.
Jeg har også skrevet en anmeldelse på deres FB side og jeg glæder
mig til at komme tilbage til Pintxos igen 🙂
Mette

hyggelige restaurant
super god betjening
dejlige mad 🍴
Rigtigt godt vinkort 🍷
Vi kommer helt klart igen
Sidsel

Dejlig oplevelse – perfekt sted at fejre sin graduation.
Lækker mad og rigtig søde tjenere 🙂
Maria

Super service og rigtig god mad i hyggelige omgivelser.
Kan absolut anbefales.
Jan

Det er hverken første eller sidste gang, jeg kommer på Pintxos. 😊
Anja

Vi havde en rigtig god aften. Lunefuld betjening med et glimt i øjet.
Lækker mad og gode vine. Jeg vil helt sikkert anbefale Pintxos til andre
og jeg vil også komme igen.
Hilsen Birgitte, Juni 2016

Rigtig mange tak for at I gjorde min fødselsdagsfest til en god og uforglemmelig dag. Alle mine gæster syntes alt var perfekt. Stemningen, betjeningen, maden og den super hyggelige gård. Jørgen, Maj 2016

Verdens mest fantasiske betjening og byens bedste tapas!
Line, Maj 2016

kom for at få en super romantisk aften,
og vi må sige det i den grad lykkedes, perfekt restaurant og betjening
Connie, Maj 2016

Søde tjenere, der sang med på de spanske sange og skabte god
stemning. Synes det er lidt dyrt men rigtig hyggeligt.
Kim, Maj 2016

Fantastisk sted med sydlandsk atmosfære og fantastisk mad.
Rigtig god betjening.

Vi havde en hyggelig aften med rigtig god mad.
Betjeningen var super og vi følte os rigtigt godt tilpas.
Tak for en god aften. John, Maj 2016

Meget varm velkomst, som at komme hjem.
Godt set med bord på
terrasesen, hvilket sammen med den fantastiske tapas, vinen og ikke
mindst det venlige og imødekommende personale understøttede
oplevelsen af at være under lunere himmelstrøg for en stund. Lidt
spanskundervisning blev det også til. Forøvrigt den bedste tapas, vi
har fået nogensinde. Tak for en dejlig aften.
Vi kommer igen. Thomas og Anita Maj 2016

Kære alle,
Tusinde tak på vegne af vores 28 gæster som havde en fantastisk aften:)
Som altid superb mad, vin og den mest fantastiske service i alle altid yder.
Man føler sig altid hjemme hos jer og det kan være svært at komme derfra når man hygger sig haha.
Endnu engang tak for denne gang, vi ses helt sikkert snart igen. 🙂
Med venlig hilsen/ Kind regards,
Jessie, April 2016

Extremely good service and attention.
Very good acceptance to us having our
children with us since that’s not what you normally meet in Denmark.
The food were very tasty. We are very pleased with our visit so we will be back.
/Sven-Åke, April 2016

Super sted…..altid en dejlig stemning….meget hyggeligt.
Carsten, April 2016

Maden var over alt forventning,
vinkortet overfyldt med gode vine og betjeningen sød og venlig!
Rasmus, April 2016

Our waiter Stefano was great
Perfect Wine recommendation – we had a great time and will def.
come back . Thank you for a fantastic evening.
Isabelle, April 2016

Skøn mad! Skønt sted! Skæg betjening! 😀
HAn-Li , April 2016

Vi tackar för härlig stämning, goda tapas och en helt fantastisk
betjäning. Vi hade en underbar kväll. TACK.
Gun, Marts 2016

Tak fordi i gjorde vores datter glad på hendes fødselsdag med sang
og happening Torben, Marts 2016

Vi havde en skøn aften hos jer.
Det var en rigtig god oplevelse 🙂 Tak for det.
Bettina

Er fast gæst
Var der i firma resultat
Super, Camilla, Marts 2016

Kære alle hos Pintxos
Vi vil bare lige fortælle, at vi var super tilfredse med den levering vi
fik i går. Alle vores gæster var ligeledes begejstrede. Der var rigeligt mad til os 15 personer. Det var også rigtigt rart, at I gav os en forklaring på de forskellige tapas osv. Så tak for det Med venlig hilsen Merete & Jørn Marts 2016

Vi var en blandet nordisk gruppe,
Dagen efter besøget meddelte langt
de fleste, at det havde været en særdeles god oplevelse.
Mette, Marts 2016

Super lækker mad og dejlig betjening!
Vores ene ret blev lidt forsinket og så fik vi hver et gratis glas vin – bedre service findes ikke 🙂 Signe, April 2016′

Super lækker mad og Samlet set en stor fornøjelse,
charmerende og professionel betjening, der håndterede at vores selskab på 6 personer uventet blev udvidet med yderligere 3, der bare skulle have et glas i en stuvende fuld restaurant. Første men bestemt ikke sidste gang vi kommer.
Tak for en god oplevelse
Sussie, April 2016

Virkelig dejlig mad der blev serveret, og en restaurant med et meget levende og nærværende personale der med impulsive danse indslag giver stemningen et løft – jeg kommer helt sikkert igen 🙂
Tina, Marts 2016

Jeg har allerede anbefalet jer til andre, super aften, vi havde.
Kathe, Marts 2016

Som sædvanlig føler man sig velkommen , god mad og rigeligt .
God betjening med godt øje til alle .
Maibritt, Marts 2016

Hyggelig atmosfære og god service.
Søren februar 2016

Andrea og det øvrige personale var helt fænomenale!
En virkelig god oplevelse!
Julie, februar 2016

Jeg vil til hver en tid anbefale Pintox til andre.
Vi havde en dejlig aften med super lækker mad, god vin og en fantastisk betjening. Vi
kommer helt sikkert tilbage. Med venlig hilsen Gitte
Februar 2016

Very friendly service and good food.
Hans, Februar 2016

Den skønneste stemning…..som en stor familie.
Maden: fantastisk, autentisk, skøn
Tina, februar

Tusind tak for en super aften vi kommer helt sikkert igen
Thomas, Februar 2016

Vi havde en rigtig dejlig aften med god mad og fin, fin betjening.
Roar februar 2016

Dejlig mad og supergod betjening.
Elisabeth, februar 2016
Hej, Jeg vil bare sige tusind tak for god service
og dejlig mad, jeg fik leveret i går.
Mine gæster og jeg syntes det var fantastisk. Let at bestille og lækkert lækkert at spise. Og ham, der kom med maden, var virkelig sød og gav god service. Bedste hilsner Lykke
JAnuar 2016

Absolut de bedste tapas vi har fået i København.
Ualmindelig behagelig og charmerende stemning. Som at være i Barcelona.
Rikke, Januar 2016

Der var en god stemning. Jeg blev fejret, fødselsdag. Personalet så
søde alle. Jeg talte lidt spansk med dem. Kommer helt sikkert igen.
Hanne Larsen, Januar 2016

Personale utrolig venlige og i godt humør trods travlhed.
Fantastisk mad og betjening vi kommer bestemt igen
Jane, Pintxos

Spis tapas menuen. Den smager bare godt:-)
Davis, Januar

“Star deal” var en super menu i betragtning af at det var et Book a
table tilbud. Super tapas, som vi kendte fra flere tidligere besøg,
udsøgt hovedret med den lækreste bøf jeg nogensinde har fået – så
vidt jeg kan huske, og fin dessert. Udsøgt betjening og høj kvalitet
på husets rødvin 😀
Kim, Januar

Super hyggelig og autentisk stemning, med lækker, lækker mad.
Frisk tillavet mad, ikke bare tapas der stod klar til at blive sendt
ud. Lisbeth, Januar

Rigtig god og hyggelig betjening
Poul, Januar

Hejsa,
Lige en opfølgning på min bestilling og levering i lørdags..
Tak for god mad – både jeg og mine gæster syntes det smagte
fantastisk. Og der var rigeligt – vi kunne snildt have været 5-6
personer mere.I den forbindelse skal jeg høre om man kan gen-varme
de der dadler med bacon?
Med venlig hilsen/Peter
Peter, Januar 2016

Meget venlig modtagelse og betjening hele aftenen og super tapas menu
– vi kommer helt sikkert tilbage
Sten, Januar

Supergod, autentisk spansk mad
og en fantastisk dejlig rund, fyldig vin – Hito fra Rio Duero
Kim, Januar 2016

Tjeneren var ualmindelig sympatisk og behagelig 🙂
Tove, Januar 2016

Bliv inviteret med ♥ og få en oplevelse for alle sanser.

Pintxos inviterer flere gange om året til sjove events

hvor vi præsenterer kulinariske spanske specialiteter

og skønne vine fra udvalgte vindistrikter. Tilmeld dig

vores nyhedsbrev og du bliver automatisk inviteret.

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet ♥ Velkommen i familien

Share This