JUL & NYTÅR 2019

Juleaften i restauranten
Der serveres ikke a la carte menu, kun juleaften menu

Vælg din seating
kl. 17.30 – 20.00
kl. 20.30 – 23.30

Nytårsaften i restauranten
Der serveres ikke a la carte menu, kun nytårsaften menu

Vi kræver fuldbetaling af menuerne for at sikre din booking
Her er vores bankoplysninger:
Bank: Nykredit Bank
Reg.nr.: 5470
Konto: 1358808
IBAN: DK9654700001358808
BIC: NYKBDKKK

Takeaway til nytårsaften (kun 31. december)
Afhentning kun mellem kl. 14:00 – 16:00
Bestil via email info@pintxos.dk eller ring på tlf. 33 93 66 55
Vi giver 1 flaske Cava Reserva for hver 4.kuvert der bestilles.

JULEAFTEN MENU 2019

Juleaften i restauranten 2019
Juleaften menu (kun 24.december)
Der serveres ikke a la Carte menu i restauranten
Bestil via email på info@pintxos.dk eller ring på telefon 33 93 66 55

Vælg din seating  juleaften
kl. 17:00 – 20:00
kl. 20:30 – 23:30

Vi kræver fuldbetaling af menuerne for at sikre din booking
Her er vores bankoplysninger:
Bank: Nykredit Bank
Reg.nr.: 5470
Konto: 1358808
IBAN: DK9654700001358808
BIC: NYKBDKKK

4 retters Juleaften Menu
Pris pr. person kr 650

Velkomstdrink: 1 gl. Cava Reserva Heretat de Sabartés, Penedés D.O.

1- BACALAO CON SANFAINA GRATINADO CON ALIOLI
Torsk Med Samfaina Og Gratineret Alioli

2- SORBETE DE LIMÓN LICUADO
Citron Sorbet Med Cava

3- SOLOMILLO DE VACA CON SALSA DE MADERA
Oksetournedos, Foiegras, Madeira Sauce

4- COULANT DE PISTACHO CON HELADO DE FRESA
Pistachio Coulant Med Jordbæris

Tag med hjem: Piccolo Panettone

Vinmenu
Pris pr. person kr 345

Hvidvin: Pazo Pondal Godello 2016, Bierzo D.O.
Rødvin:
Valduero Crianza, Bodegas Valduero
Dessertvin: 5 years Abafado 2009

 

TAKEAWAY JULEAFTEN MENU 2019

Takeaway til juleaften (kun 24. december)
Afhentning kun mellem kl. 14.00 – kl. 16.00
Bestil via email på info@pintxos.dk eller ring på telefon 33 93 66 55
Vi giver 1 flaske Cava Reserva for hver 4.kuvert der bestilles.

4 retters Takeaway Juleaften Menu
Pris pr. person kr 385

1- BACALAO CON SANFAINA GRATINADO CON ALIOLI
Torsk med samfaina og gratineret alioli
Fisk, varmes i ovnen i 2 min. på 180 grader

2- SOLOMILLO DE VACA CON SALSA DE MADERA
Oksetournedos, foiegras, madeirasauce
Oksetournedos, varmes i ovnen i 5 min. på 200 grader
Grøntsager, varmes i ovnen i 5 min. på 200 grader
Madeirasauce, varmes i en gryde til kogepunket og tages da af

3- COULANT DE PISTACHO CON SALSA INGLESE
Pistachio coulant med salsa Inglese
Souffle, varmes i ovnen i 15-18 min. på 180 grader
Creme inglese, serveres koldt

Tag med hjem: Piccolo Panettone

 

NYTÅRSAFTEN MENU 2019

Nytårsaften (kun 31. december)
Der serveres ikke a la carte menu, kun nytårsaften menu
Bestil via email på info@pintxos.dk eller ring på telefon 33 93 66 55

Vi kræver fuldbetaling af menuerne for at sikre din booking
Her er vores bankoplysninger:
Bank: Nykredit Bank
Reg.nr.: 5470
Konto: 1358808
IBAN: DK9654700001358808
BIC: NYKBDKKK

5 retters Nytårs Menu
Pris pr. person kr 995

Velkomstdrink: 1 gl. Cava reserva Heretat de Sabartés, Penedés D.O.

1- SOPA DE PESCADO CON BOGAVANTE
Hummerbisque

2- RAPE CON SALSA DE AZAFRÁN
Havtaske med safran sauce

3- SORBETE DE LIMÓN LICUADO
Citron Sorbet Med Cava

4- SOLOMILLO DE TERNERA CON SALSA DE TRUFA Y VERDURAS DE INVIERNO
Kalvemørbrad med trøffelsauce og vintergrønt

5- CHEESECAKE CON FRUTAS DEL BOSQUE
Cheesecake med skovbær

kl. 24:00 1 gl. prosecco

Vinmenu
Pris pr. person kr 495

Rødvin: Alanda tinto 2013, Monterrei D.O.
Hvidvin: 
Valdecuevas, Cuvee especial, Rueda D.O.
Hvidvin:
Muradella Blanco 2015.- Monterrei D.O.
Rødvin:
Torre Conde de Hervias 2011, Rioja D.O.C.
Dessertvin:
Itsasmendi Urezti, Bizkaiko Txakolina D.O.

TAKEAWAY NYTÅRSAFTEN MENU 2019

Takeaway til nytårsaften (kun 31. december)
Afhentning kun mellem kl. 14:00 – 16:00
Bestil via email på info@pintxos.dk eller ring på telefon 33 93 66 55
Vi giver 1 flaske Cava Reserva for hver 4.kuvert der bestilles.

4 retters Takeaway Nytårs Menu
Pris pr. person kr 495

1- SOPA DE PESCADO CON BOGAVANTE
Hummerbisque
Varmes i en gryde til kogepunket og tages da af

2- RAPE CON SALSA DE AZAFRÁN
Havtaske med safran sauce

Fisk, varmes i ovnen 5 min. på 180 grader
Safransauce, varmes i en gryde til kogepunket og tages da af

3- SOLOMILLO DE TERNERA CON SALSA DE TRUFA Y VERDURAS DE INVIERNO
Kalvemørbrad med trøffelsauce og vintergrønt
Kalvemørbrad, varmes i ovnen i 10 min. på 200 grader

Grøntsager, varmes i ovnen i 5 min. på 200 grader
Trøffelsauce, varmes i en gryde til kogepunket og tages da af

4- CHEESECAKE CON FRUTAS DEL BOSQUE
Cheesecake med skovbær
kan severes koldt

Bliv inviteret med ♥ og få en oplevelse for alle sanser.

Pintxos inviterer flere gange om året til sjove events

hvor vi præsenterer kulinariske spanske specialiteter

og skønne vine fra udvalgte vindistrikter. Tilmeld dig

vores nyhedsbrev og du bliver automatisk inviteret.

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet ♥ Velkommen i familien

Share This