JUL & NYTÅR 2018

Juleaften i restauranten
Vælg din seating
17.30 – 20.00
20.30 – 23.30
Der serveres ikke a la carte eller børnemenu på disse datoer, kun juleaften menu.

Nytårsaften i restauranten
Der serveres ikke a la carte eller børnemenu på disse datoer, kun nytårsaften menu.

Takeaway juleaften (kun 24. december) og nytårsaften (kun 31. december)
Afhentning kun mellem kl. 14.00 – kl. 15.00
Bestillinger til restaurantchef Stefan, ring på tlf. 33 93 66 55
Vi giver 1 flaske Cava Reserva for hver 4.kuvert der bestilles.

JULEAFTEN MENU 2018

Juleaften i restauranten
Juleaften menu (kun 24.december)
Der serveres ikke a la Carte eller børnemenu i restauranten
Book bord online eller ring for bordbestilling på telefon 33 93 66 55
og tal med restaurantchef Stefan
Vælg din seating  juleaften
17.30 – 20.00 eller 20.30 – 23.30

4 retters Juleaften Menu

Velkomstdrink:
Cava Reserva

Forret :
Bisque de bogavante, pulpo con patata ahumada al pimentón y huevas de wasabi
Hummerbisque, blæksprutter, røget kartoffel med paprika og wasabi kaviar

Mellemret:
Vieiras con puré de guisantes, zanahoria, chirivía y trufa de Piemonte
Kammuslinger, ærtepuré, gulerod, pastinak og sorte trøfler

Hovedret:
Magret de pato a baja temperatura con gel de remolacha, ruibarbo y trinxat de la Cerdanya
Langtidsstegt andebryst, rødbedegele, rabarber, kartoffelpuré og pastinak

Dessert:
Coulant de chocolate negro con crema inglesa de maracuyá
Mørk chokolade fondant, passionsfrugt coulise

Tage med hjem: Piccolo Panettone

Pris pr. person kr 580

 

NYTÅRSAFTEN MENU 2018

Nytårsaften (kun 31. december)
Der serveres ikke a la Carte eller børnemenu
Book bord online eller ring for bordbestilling på telefon 33 93 66 55
og tal med restaurantchef Stefan

5 retters Nytårs Menu

Velkomstdrink
Cava Reserva

Forret
Gazpacho de remolacha y fresones
Rødbede og jordbær Gazpacho

Mellemret
Ajo blanco tibio con bogavante
Hvidløgssuppe med hummer

Fiskret
Bacalao con puré de garbanzos con caldo de jamón de bellota y col
Torsk med kikærterpuré, oksebouillon, savoykål

Hovedret
Solomillo de buey con foie plancha y reducción de vino Madiera
Okse tournedos, foie gras, Madeira sauce

Dessert
Brownie con tierra de chocolate, mini merengues, naranja y helado de vainilla
Brownie, chokolade crumble, mini marengs, orange & vaniljeis

Cava til kl. 00.00

Pris pr. person kr 995

Bliv inviteret med ♥ og få en oplevelse for alle sanser.

Pintxos inviterer flere gange om året til sjove events

hvor vi præsenterer kulinariske spanske specialiteter

og skønne vine fra udvalgte vindistrikter. Tilmeld dig

vores nyhedsbrev og du bliver automatisk inviteret.

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet ♥ Velkommen i familien

Share This