MENUER TIL ENHVER LEJLIGHED

Pintxos har erfaringen og de ideelle rammer til den personlige privatfest og firmafesten. Vores restaurant har plads for op til 80 personer, og vores populære åben gårdhave har plads for op til 30-40 personer. Er der noget, der skal fejres, så tilbyder vi stemningsfulde omgivelser med professionelt personale – og smager til med autentiske tapas fra det spanske køkken.

Vi tilbyder også takeaway og catering. Vores kokke og tjenere vil være glade for at skabe de perfekte rammer for din fest. Email os på info@pintxos.dk og få mere at vide.

UGENS MENU

1.Ret · Forret
Pequeña selecciòn de nuestras mejores tapas.
Lille udpluk af vores bedste Tapas

2.Ret · Hovedret
Carne o Pescado
Kød eller Fisk

3.Ret · Dessert
Postres
Desserter

Pris kr. 375,-

DAGENS MENU

STARTERS (5 tapas)

CUBITOS DE SALMÓN CURADO EN SAL DE ENELDO CON PURÉ DE AVOCADO
Saltrøget laks med rødbede krummer og avocado puré
Salt-cured salmon with beetroot crumbs and avocado purée

BUÑUELOS DE BACALAO CON SALSA DE SALVITXADA
Spanske torske fritter med salvitxada sauce
Spanish cod fritters with salvitxada sauce

CROQUETAS DEL DÍA
Dagens kroketter
Croquettes of the day

TORTILLA ESPAÑOLA
Spansk tortilla hertil chips af jordskokker
Spanish tortilla served with artichoke chips

SORBETE DE LIMÓN LICUADO
Citron Sorbet med Cava
Lemon Sorbet with Cava

HOVEDRET
valg mellem fisk eller kød

FISH CHOICE: BACALAO 40°C CON SANFAINA Y SOPA DE ZANAHORIA
Torsk kogt i 40* hertil sanfaina sauce
Cod cooked at 40°C served with sanfaina sauce

MEAT COURSE: TURNEDÓ DE CORDERO CON PURÉ DE GUISANTES
Langtidsstegt lammekølle, serveret som en ”tournedos” med ærterpuré
Lamb tournedo with green pea purée

DESSERT

COULANT DE CHOCOLATE NEGRO CON HELADO DE VAINILLA DE MADAGASCAR
Sort chokoladecoulant med vaniljeis af madagaskar
Black chocolate coulant with vanilla ice cream of madagascar

Pris per person kr. 375,-

TAPAS MENU

STARTERS

CUBITOS DE SALMÓN CURADO EN SAL DE ENELDO CON PURÉ DE AVOCADO
Saltrøget laks med rødbede krummer og avocado puré
Salt-cured salmon with beetroot crumbs and avocado purée

SURTIDOS DE IBÉRICOS CON QUESO MANCHEGO
Iberisk charcutteri med manchego ost
Assorted cuts of Iberian with manchego cheese

CECINA DE LEÓN
Cecina fra leon
Smoked cured beef from leon

CHORIZO AL VINO BLANCO DEL PENEDES
Stegt Chorizo med hvidvin fra Penedes
Chorizo sauteéd with white wine from Penedes

BUÑUELOS DE BACALAO CON SALSA DE SALVITXADA
Spanske torske fritter med salvitxada sauce
Spanish cod fritters with salvitxada sauce

CROQUETAS DEL DÍA
Dagens kroketter
Croquettes of the day

TORTILLA ESPAÑOLA
Spansk tortilla hertil chips af jordskokker
Spanish tortilla served with artichoke chips

FOIE MI -CUIT CON CONFITURA DE MANGO
Foie gras terrine med mango chutney
Foie gras terrine with mango chutney

PULPO CON PATATA Y ROUILLE DE AZAFRÁN
Octopus med kartoffel og safran rouille
Octopus with potato and saffron rouille

HOVEDRETTER

PESCADO; ELEGIDO POR EL CHEF
Dagens fisk / Køkkenchefens valg
Fish of the day / Chef’s choice

PALATE CLEANSER

SORBETE DE LIMÓN LICUADO
Citron Sorbet med Cava
Lemon Sorbet with Cava

CARNE; ELEGIDA POR EL CHEF
Dagens kød / Køkkenchefens val
Meat of the day / Chef’s choice

DESSERT

ESPUMA DE CREMA CATALANA CON MARACUYÁ
Crema catalana med Pujol rum, karamelliseret ananas og passionsfrugt
Crema Catalan with Pujol rum, caramelized pineapple and passion fruit

Pris kr. 395,-

AFBUDSPOLITIK FOR GRUPPER/CATERING OG BETALING

FOR GRUPPER 20 – 100 PERSONER

  • Afbud indtil 30 dage før
  • Afbud skal sendes og bekræftes på mail
  • Depositum 20% af det samlede beløb, betales 30 dage før arrangementet
  • Ved udeblivelse faktureres 100% for den forudbestilte mad
  • Eventuelle ændringer vedrørende allergier / vegetarer / veganer skal meddeles 7 dage før ankomst
  • Alle ændringer skal sendes og bekræftes på mail indtil 14 dage før ankomst.
  • Ved fremsendelse af faktura opkræves et administrationsgebyr på kr. 300

Ved betaling med udenlandske kreditkort, vil der være et ekstra gebyr

 

FOR GRUPPER 10 – 20 PERSONER

  • Afbud indtil 14 dage før
  • Afbud skal sendes og bekræftes på mail
  • Ved udeblivelse faktureres 100% for den forudbestilte mad
  • Eventuelle ændringer vedrørende allergier / vegetarer / veganer skal meddeles 3 dage før ankomst
  • Alle ændringer skal sendes og bekræftes på mail indtil 3 dage før ankomst.
  • Ved fremsendelse af faktura opkræves et administrationsgebyr på kr. 300

Ved betaling med udenlandske kreditkort, vil der være et ekstra gebyr

 

Se vores Catering, take away og buffetter her >

Bliv inviteret med ♥ og få en oplevelse for alle sanser.

Pintxos inviterer flere gange om året til sjove events

hvor vi præsenterer kulinariske spanske specialiteter

og skønne vine fra udvalgte vindistrikter. Tilmeld dig

vores nyhedsbrev og du bliver automatisk inviteret.

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet ♥ Velkommen i familien

Share This