MICHELIN CHEF DEL RESTAURANTE EL RETIRO

Pintxos inviterer til en festlig og livlig aften

– onsdag den 14. november og torsdag dem 15. november kl. 19.00  –

Vi er stolte af at kunne præsentere en helt unik og spændende event på Pintxos.
den 14 og 15 november begge dage kl. 19.00. Vi får fornemt besøg af stjernekokken
Ricardo González Sotres fra Restaurante El Retiro

Der vil være rift om pladserne så book dit bord i dag så du sikre dig en plads til denne helt specielle aften. Onsdag og torsdag vil den kendte og dygtige stjernekok Ricardo i køkkenet og kreere en skøn gourmetmenu med inspiration fra det spanske køkken .

Restaurante El Retiro er kendt og gæstet af det celebre og kræsne publikum i Asturien, Spanien så vi kan forvente en event i topklasse, når køkkenet med Ricardo.
i spidsen fremtryller forskellige smagsoplevelser.

Vi garanterer en fantastisk aften hvor både mad og vine spiller perfekt sammen og stemningen vil være helt i top når Ricardo præsenterer menuen på sin charmerende og professionelle måde.


EL MENU DE RICARDO DEL RESTAURANTE EL RETIRO – 10 retters menu med 9 vine

VELKOMSTDRINK: 1 gl. Cava Sabartes

APERITIVOS / STARTERS

Piel crujiente de bacalao, su brandada, Kalamata y naranja
Crispy cod skin, its brandade, Kalamata and orange
Torsk brandada, kalamata og orange

Conos de quesos asturianos, manzana y membrillo
Asturian cheeses, apple and quince in a cone
Oste Fra Asturian, æble, kvæde

Maíz, sardina salada y mole de pitu de caleya
Corn salted sardine and mole de pitu de caleya* [*Asturian free range chicken mole]
Saltede sardiner, fritgående kylling med pikant krydret sauce
hertil hvidvin, Garcia Viadero

PLATOS / MAIN COURSE

Ostra con kiwi asturiano, manzana y jalapeño
Oyster with Asturian kiwi, apple and jalapeño
Østers, kiwi, æble og jalapeno
hertil rødvin, Valduero Crianza

Cigala con un escabeche suave de perdiz e hinojo
Norwegian lobster with mild pickled partridge and fennel
Jomfruhummer, syltet agerhøne, fennikel
hertil rødvin, Valduero Reserva

Foie asado con lentejas, anguila ahumada y ajo negro
Foie gras roasted with lentils, smoked eel and black garlic
Stegt foie gras, linser, røget ål og sort hvidløg
hertil rødvin, Valduero 1 Cepa

Bacalao con guiso de sus callos, garbanzos y azafrán
Cod with its tripe stew, chickpeas and saffron
Torsk,kikærter og safran
hertil rødvin, Azaya Finca

Pichón asado con setas de temporada, zanahorias ecológicas y calabaza al comino
Roasted pigeon with seasonal mushrooms, organic carrots and cumin squash
Stegt due, skovsvampe, gulerod og squash
hertil rødvin, 2008 Rioja, Conde de Hervas

Queso artesano de Asturias
Artisan cheese from Asturias
Hjemmelavet oste fra Asturias
hertil rødvin, Azaya Premium

Texturas de manzana, requesón y apio
Apple textures, cottage cheese and celeriac
Æble textures, hytteost og knoldselleri
hertil dessertvin,
Txakoli Itsasmendi Urezti

PRIS PER PERSON 695 KR

VINMENU FRA VALDUERO
9 VINE FOR 450 KR PR PERSON

Velkomstdrink: 1 gl. Cava Sabartes
Hvidvin: Garcia Viadero
Rødvin: Valduero Crianza
Rødvin: Valduero Reserva
Rødvin: Valduero 1 Cepa
Rødvin: Azaya Finca
Rødvin: 2008 Rioja, Conde de Hervas
Rødvin: Azaya Premium
Dessertvin: Txakoli Itsasmendi Urezti


FRA ASTURIEN TIL COPENHAGEN

Kom og nyd det sammen med os

Atentamente
fra alle os hos Pintxos

Share This