KOM TÆT PÅ DET SPANSKE KØKKEN

Pintxos inviterer flere gange årligt til spændende gastronomi- og vinevents, hvor vi præsenterer udvalgte tapas og vine fra forskellige regioner i Spanien. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du bliver inviteret. Menukortet byder på autentiske specialiteter fra det spanske køkken, som tilberedes af vores erfarne spanske kokke. Også tjenerne er spanske og bidrager til en intim og tempofyldt stemning. Du finder os i det hyggelige Nansensgadekvarter i gå-afstand fra Nørreports metro og Torvehallerne.

TAPAS

TAPAS / APPETITVÆKKERE

  1. Pan a la catalana, 79
    Risted brød med tomat, hvidløg og ibericoskinke
  2. Croquetas de la casa, 75
    Kroketter
  3. Surtido mixto de Ibéricos, 149
    Udvalg af spansk iberico charcutteri og oste
  4. Jamon de bellota de pata negra, 159 
    Spansk håndskåret sortfods Iberico skinke
  5. Cecina de León, 145 
    Lufttørret og let røget oksekød fra Leon
  6. Foie gras con compota de manzana caramelizada, 135
    Foie gras med karamelliseret æblekompot
  7. Chorizo a la sidra, 85 
    Stegt spansk chorizo tilberedt i cider
  8. Dátiles con panceta y reducción de vino oloroso, 75 
    Dadler svøbt i bacon og portvinsreduktion
  9. Tortilla española, 75
    Spansk omelet med løg og kartofler
  10. Ensalda mixta con queso cremoso de cabra y nueces, 79
    Årstidens salat med gedeost og valnødder
  11. Pimentos rellenos de bacalo y langostinos, 95
    Peberfrugter med fyld af torsk og tigerrejer
  12. Pulpo a la gallega, 95
    Galicisk Blæksprutte
  13. Gambas al ajillo con pimientos de padrón, 99 
    Rejer i hvidløg med pimientos de padrón
  14. Calamares a la andaluza, 85
    Dybstegte blæksprutter med hvidløgsdressing
  15. Mejillones al vapor de Albariño, 85
    Dampede blåmuslinger i Albariño vin
  16. Chuletillas de cordero al ajillo, 145 
    Grillede lammekroner
  17. Chupito de gazpacho andaluz, 59
    Andalusisk gazpacho shot
  18. Tartar de salmón con  mousse de aguacate y queso de cabra, 119
    Laksetatar med avocado mousse og gedeost
  19. Vieiras asadas con crema de calabaza y chips de alcachofas de Jerusalen, 145
    Ristede kammuslinger med græskarcreme og jordskokke chips
  20. Pincho moruno con verduras, 135
    Grillspyd med marineret kalvekød og grøntsager
  21. Presa ibérica asada con mousse de patata y reducción de Pedro Ximenez, 135
    Iberico nakkefilet serveret med kartoffelmos og rødvin reduktion af Pedro Ximenez
  22. Tapa de chuleton a la brasa, 139
    Grillet ribeye tapa
  23. Patatas Bravas, 55
    Dybstegte kartofler med alioli og chili sauce
  24. Albondigas caseras de ternera, 79
    Hjemmelavede kalvekødboller
  25. Sopa del dia, 85 
    Dagens suppe
Share This