Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/pintxos.dk/public_html/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
WINE & DINE med Eduardo Zurita, torsdag 29. oktober 2020 kl. 18.00 - Restaurant Pintxos & Tapas Bar

WINE & DINE med Eduardo Zurita,
torsdag 29. oktober 2020 kl. 18.00


Nu skal der ske noget nyt i Pintxos!
Vores chefkok Milli har været på overarbejde for at kréere en smagsrejse
gennem Spaniens gastronomipalette.
Vores dygtige og populære Sommelier Eduardo Zurita kan næsten ikke vente
og står klar med underholdende fortællinger,
når han guider dig gennem en nøje udvalgt vinmenu.

Det bliver godt!

KØB BILLETTERNE HER

Vi serverer 5-retters menu med 7 vine

Velkomstdrink: 1 gl.  Cava Reserva /Canapé

FORRET

CARPACCIO DE HIPOGLOSO CON LAMINAS DE ESPARRAGO VERDE
Hellefisk carpaccio med grøn asparges skiver
hertil rødvin, Valdecuevas Verdejo fra Rueda D.O.

FISK

BACALAO A LA DONOSTIARRA
Torsk med vinaigrette af sødt chili, persille og hvidløg
hertil rødvin, Alanda Fra Quinta de Muradella, Monterrey D.O. Galicia

HOVEDRET

SOLOMILLO DE TERNERA A LA PIMIENTA VERDE DE MADAGASCÁR
Oksefilet med grønne peber madagaskarsauce
hertil rødvine, Magnum Trinidád fra Conde de Hervias, Rioja D.O.C. &
Magnum Copaboca Crianza, Fra Ribera Del Duero D.O.C.

OST

MIXTO DE QUESOS DE ESPAÑA
Udvalg af oste fra Spanien
hertil rødvin, Montgarnax del Priorat D.O.

DESSERT

LA CLÁSICA CREMA CATALANA
Den klassiske catalanske creme
hertil dessertvin, Quinta da Alorna Abafado 5 years

Vi garanterer jer, at det bliver en festlig aften:
til en superpris af 695,-

KØB BILLETTERNE HER

Sæt X på kalender
torsdag, 29/10/2020 kl.18:00 PÅ PINTXOS

Share This